Szia Crazy! Akkor nincs más dolgod,csak soha ne veszítsd el a fejedet!! Azt hiszem ez nem fog menni,úgyhogy kezdj el barátkozni az őszülő medvebundával!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 17:10

Nah,#seggfejhétfő leküzdve,végre itthon
A filmeket láttam én is,de jó régen,a Mickey motorja valóban oké,meg tutkó a csülkös pacal és töltött dagadó is,de azért a Kim csajszi fiatal korában...hát jobban összecsordul a nyál a számban
Én pedig úgy szeretnék megöregedni mint a Hegylakó,jó sokára
Esélyem megvan rá,még mindig gyerek vagyok

A filmeket láttam én is,de jó régen,a Mickey motorja valóban oké,meg tutkó a csülkös pacal és töltött dagadó is,de azért a Kim csajszi fiatal korában...hát jobban összecsordul a nyál a számban

Bakker, Édesség!! Pedig inkább hozzá szoktak hasonlítani!! De ötvenhárom évesen még Al Pacino is jól tartotta magát,nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 16:34
Törölt felhasználó (4389762)

Inkabb mint Al Pacino.

Nah,#seggfejhétfő leküzdve,végre itthon

Szia!
Mindig orommel fogadunk szexi es ertelmes embereket. Igaz Macko?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 14:54
Mindig orommel fogadunk szexi es ertelmes embereket. Igaz Macko?

Törölt felhasználó (4344232)
VIP

Sziasztok
Szeretem Mickey Rourke Vad Orchideák című filmjét,eszméletlen jól nézett ki benne,motorja se volt megvetendő
))))

Szeretem Mickey Rourke Vad Orchideák című filmjét,eszméletlen jól nézett ki benne,motorja se volt megvetendő

Koszonom a felajanlasokat. Mar itthon vagyok es betoltam egy szendvicset. Szoval megmaradok.

Inkabb mint Al Pacino.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, sok sikert kívánok neked hozzá!
Lehet én is ugyanezt szeretném!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem én úgy öregszem majd meg,mint Sean Connery!

Sziasztok! Én mindkét filmet láttam, többször is,időnként megéri újranézni. Mickey Rourke pedig szerintem nem olyan gyászos,most sem. Hát hiú volt,szegénykém,szép akart maradni,aztán nem úgy sikerült!
Sziasztok! Valahogy azt a 9.5 hetet sosem vágytam megnézni. A zene jó benne, mint a Hegylakóban
After a hétvégi maradékot pusztítom, csülkös pacal, töltött dagadó, csupa túlélő menü
Küldök szívesen!

After a hétvégi maradékot pusztítom, csülkös pacal, töltött dagadó, csupa túlélő menü

Sziasztok
))))

A medvék édesszájúak,szeretnek a málnásba tévedni
Meg egy csomó mindent még

Meg egy csomó mindent még

Igen Mickey Rourke-ra mostanában ha az ember kíméletes akar lenni azt mondja érdekes arcú
És a barack és szilva dzsem is rendkívül inycsiklandozó ráadásul azt egyes esetekben le is lehet nyalni
úgy még finomabb
De a málna az amit a Medvék is imádnak nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 12:29
És a barack és szilva dzsem is rendkívül inycsiklandozó ráadásul azt egyes esetekben le is lehet nyalni
úgy még finomabb

Törölt felhasználó (4382602)

És Mike Rourke is szép még akkor
de Kimért lehet én is megnézem valamelyik nap. Drága After itt még akad egy kis tejszínes csirke küldöm galambpostával. Ma barack és szilva napom van dzsem készül... Tudom tudom pálinkát kéne inkább főzni

És Mike Rourke is szép még akkor
de Kimért lehet én is megnézem valamelyik nap. Drága After itt még akad egy kis tejszínes csirke küldöm galambpostával. Ma barack és szilva napom van dzsem készül... Tudom tudom pálinkát kéne inkább főzni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 12:12

Kilenc es fel het....
Azert Kim ott elegge utosen nez ki szerintem.
Nem tudom mi lelt engem, de mostanaban a noket jobban megnezem, mint a ferfiakat.
Lassan ebedido...de nincs kajam az irodaban most. Ugyhogy ehezem. Ti mi jot csinaltok?
Nem tudom mi lelt engem, de mostanaban a noket jobban megnezem, mint a ferfiakat.

Lassan ebedido...de nincs kajam az irodaban most. Ugyhogy ehezem. Ti mi jot csinaltok?
Nagyon ütősen néz ki benne nemrég hallottam h Kim mostanában megnézte újra a filmet
és irigykedett saját magára mert akkor milyen bomba formában volt és igen több hölgy is megjegyezte
mennyire szexis benne ugyhogy nem csak te csajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 12:12
és irigykedett saját magára mert akkor milyen bomba formában volt és igen több hölgy is megjegyezte
mennyire szexis benne ugyhogy nem csak te csajszi

Kilenc es fel het....

Kilenc es fel het....
Lassan ebedido...de nincs kajam az irodaban most. Ugyhogy ehezem. Ti mi jot csinaltok? (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 08:51

Lassan ebedido...de nincs kajam az irodaban most. Ugyhogy ehezem. Ti mi jot csinaltok? (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Örülök h tetszik és h tudtam tippet adni
Itt van még egy ugyan a film nem jött be annyira de a zene jó, és annyira fantasztikus lenne ha egy ilyen
táncot kaphatnánk mi srácok pedig ott tapsolnánk a lányoknak és imádnánk őket érte
You can leave your hat on
Itt van még egy ugyan a film nem jött be annyira de a zene jó, és annyira fantasztikus lenne ha egy ilyen
táncot kaphatnánk mi srácok pedig ott tapsolnánk a lányoknak és imádnánk őket érte

Örülök h tetszik és h tudtam tippet adni
You can leave your hat on
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 08:26

Törölt felhasználó (4382602)

Jó reggelt kedves Barátaim! A hétfő nem is olyan rossz ha veletek és tánccal indul. Kávét ma temposan dobtam konty alá. Tetasi ízlésed zenék és filmek terén nagyon tetszik. Tudom is mit fogok ma nézni abban a másfél órában ami csak az enyém.
Jó reggelt kedves Barátaim! A hétfő nem is olyan rossz ha veletek és tánccal indul. Kávét ma temposan dobtam konty alá. Tetasi ízlésed zenék és filmek terén nagyon tetszik. Tudom is mit fogok ma nézni abban a másfél órában ami csak az enyém.
Igen teljesen igaz tök jó így benézni ide és egy gyönyörű hölgyet látni tánc közben maga az élvezet
és ha még egy Mackó is van az meg különlegesség
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 07:03
és ha még egy Mackó is van az meg különlegesség

Szia Katja,helló srácok! Hogy beindult a nappali! Öröm idejönni! Hát még ha azt a táncot is láthatnánk?!