Leander Kills-Kicsiny falum
Szia
A seggfej nap általában a hétfő,meg minden olyan nap ami negatív..
Pancsihoz meg nudihoz remek időt ígértek
Még lehet én is fogok..
Szívesen vállalok bekenegetést naptejjel,tetőtől talpig...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 08:41
A seggfej nap általában a hétfő,meg minden olyan nap ami negatív..
Pancsihoz meg nudihoz remek időt ígértek
Még lehet én is fogok..Szívesen vállalok bekenegetést naptejjel,tetőtől talpig...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4382602)
Jó reggelt! Csodás, hogy mindig van amit visszaolvassak. Mára is lesz hallgatni való a fonóban az esti bulin... Milyen egy seggfej nap, Medve? Mindjárt hétvége és jó eséllyel lesz pancsi és nudi... Éljen a nyár
Nudi nekem is betervezve a hetvegere.
Most este elszedultem a sok atvirrasztott ejszaka utan es vegre reggelig aludtam.
Jol vagyok ma.
Most este elszedultem a sok atvirrasztott ejszaka utan es vegre reggelig aludtam.
Jol vagyok ma.
Jó reggelt! Csodás, hogy mindig van amit visszaolvassak. Mára is lesz hallgatni való a fonóban az esti bulin... Milyen egy seggfej nap, Medve? Mindjárt hétvége és jó eséllyel lesz pancsi és nudi... Éljen a nyár
Szia csajszi,csodás napot neked
Amúgy tényleg ilyen vagyok,ágyba szervírozott kávés,gondoskodós stb...
Most jól aludtál? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 08:13
Amúgy tényleg ilyen vagyok,ágyba szervírozott kávés,gondoskodós stb...
Most jól aludtál? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Jo reggel Macko!
De jo, ezt a zenet ismerem es eddig meg enekelni is tudom.
Koszi a kv-t, toltottem magamnak. Gondos macko vagy. En is ilyet szeretnek majd 1x otthonra.
Koszi a kv-t, toltottem magamnak. Gondos macko vagy. En is ilyet szeretnek majd 1x otthonra.
Jo reggel Macko!
Sziasztok!
A hétvége a kanyarban van már
A kávé meg a pulton,mosogatást hagyjátok,majd később visszaugrom oszt rendezem.
Öcsy,megint állítod a kéményt ?
Zenét most nincs időm linkelni,legyen most tá tá titi tá szinkópa szün....nagy slàger volt anno..
A hétvége a kanyarban van már
A kávé meg a pulton,mosogatást hagyjátok,majd később visszaugrom oszt rendezem.
Öcsy,megint állítod a kéményt ?
Zenét most nincs időm linkelni,legyen most tá tá titi tá szinkópa szün....nagy slàger volt anno..
Technika ördöge,bemásolva jó,meg a muzzik is,én is szeressem a Red Hot Chilit...
Seráfütty
Nah,mára csé,jöhet a vízszintes,ma elég seggfej napom volt, holnap péntek,oszt hétvége
Seráfütty
Nah,mára csé,jöhet a vízszintes,ma elég seggfej napom volt, holnap péntek,oszt hétvége
Nem tudom mi lett vele. Mindegy. Majd legkozelebb.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Majdnem jó,csak lemaradt a link vége,vagy nemtom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Koszi.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az utolsó ikon,a láncos
Előbb a link,utána a név
Előbb a link,utána a név
Hogy kell ide beilleszteni rendesen?
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 18:35
És a pillanat aminél már nem figyelsz semmire csak had szóljon
https://www.youtube.com/watch?v=eFFgbc5Vcbw
https://youtu.be/RtBbinpK5XI
És a pillanat aminél már nem figyelsz semmire csak had szóljon
Figyelek
Akkor ma otthon érezted magad a melóban
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ma otthon érezted magad a melóban
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jajj, tényleg ♡♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 16:08
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Katja jószívű és csupaszív, biztos olvasta hogy álmatlan voltál,és helyetted is szundított
Tényleg..elmaradtak a szívecskék
Tényleg..elmaradtak a szívecskék
Szia
Ma potya szabadnapom van, itthonról intézkedtem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 15:51
Ma potya szabadnapom van, itthonról intézkedtem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Hat jo reggelt Katja. De jo dolgod van ma. Eddig pihentel?

GG-ufsz

swingswing
Candy 2