Szia.
Én nem sportol
Szobabrinyó nincs? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 18:55
Én nem sportol

Szobabrinyó nincs? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)

Nahat. Mindenki sportol?
Nalam esett delutan, igy elmaradt a bringazas. Sajnos.

Igen, sportol. Én pl sütit sütök közben
MutterSport
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 18:55

Nahat. Mindenki sportol?

Nahat. Mindenki sportol?

Mindjárt Snooker VB döntő. Most izgulás van, O'Sullivan a nagy kedvenc, és esélyes
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 15:07

És ha már úgyis ilyen baromi forróság van jöjjön egy kis
Sivatagi Rózsa
És egy kis medencézés a 80-as évekből
Boys
Sivatagi Rózsa
És egy kis medencézés a 80-as évekből

Boys
Nagyon köszönöm a szivecskéket csajszi
Remélem jól telik a hétvége neked
Élvezetekben gazdagot mindenkinek
Sting and Shaggy
https://www.youtube.com/watch?v=Y0pdQU87dc8 (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem jól telik a hétvége neked
Élvezetekben gazdagot mindenkinek
Sting and Shaggy
https://www.youtube.com/watch?v=Y0pdQU87dc8 (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
♡♡♡♡♡ - neked Tetasi
Sting ♡♡♡ forever (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 10:20
Sting ♡♡♡ forever (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözlet és szép napot mindenkinek a nappaliban és azon kívűl is
Köszönettel elvittem az asztalról a kávét Katja
Cserébe itt egy kis apróság
https://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk

Üdvözlet és szép napot mindenkinek a nappaliban és azon kívűl is

Szia csajszi!
Köszike
Köszike

JóReggelt ♡♡♡
Kávé az asztalon
Kávé az asztalon

Remélem görbült,a bot
A rózsaszínű terepmintával milyen terepen lehet álcázni?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 15. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 15. szombat 06:19

A rózsaszínű terepmintával milyen terepen lehet álcázni?

Jó reggelt! Pihenős kávé, csak mert jól esik. Bár remélem esni pont nem fog
Mi nekimegyünk a Tiszának, aztán a Kőrös holtágnál tábort verünk estére. Tanultam tőletek, hogy mi kell hozzá: Kidobós sátor
Van, cuki rózsaszínes terep mintás
Pecabot, szalonna, söröcske és borocska
Idén dél1 csak kétszer volt, talán a szezon végén még lejutunk egyszer. Nektek jó kávézást a spiccen!

Mi nekimegyünk a Tiszának, aztán a Kőrös holtágnál tábort verünk estére. Tanultam tőletek, hogy mi kell hozzá: Kidobós sátor

Idén dél1 csak kétszer volt, talán a szezon végén még lejutunk egyszer. Nektek jó kávézást a spiccen!
Bekukucskás
Remélem mindenkinek bejött a kellemes program mára,sátor,nudi,peca, stb...ki mit tervezett.
Sátor állítás nekem is megvolt,úgy ébredtem hogy a "sátor" már állt,kicsit nudiztam otthon,aztán játszós ruha oszt irány melózni.Kellemes rész is kipipálva,vidéki szezonmeló volt nyárra,és végre vége már,a lóvévárós fázisban van,ez a rész sokkal jobb
Közben meg rájöttem hogy mindjárt vége a nyárnak, aztán alig volt idén...

Remélem mindenkinek bejött a kellemes program mára,sátor,nudi,peca, stb...ki mit tervezett.
Sátor állítás nekem is megvolt,úgy ébredtem hogy a "sátor" már állt,kicsit nudiztam otthon,aztán játszós ruha oszt irány melózni.Kellemes rész is kipipálva,vidéki szezonmeló volt nyárra,és végre vége már,a lóvévárós fázisban van,ez a rész sokkal jobb

Közben meg rájöttem hogy mindjárt vége a nyárnak, aztán alig volt idén...
Jó reggelt! De szuper program az is, Tisza, horgászat... Érezzétek nagyon jól magatokat. Fishindan majd figyelem a kapásokat
na majd szólj hátha marad még akkorra is kávé a bermudán

Szia Öcsy! Érezzétek jól magatokat...meg egymást!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 15. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 15. szombat 06:19

Jelentem elbuktam... Berugdostam a sarokba... Mesélj drága After legalább Te valami jót arról a szexi pasiról. Milyen hétvége van kilátásban a többieknek?
En itt vagyok. A sator meg a taroloban. Mindjart hozom.

Hmm..nagy a csend...lehet hogy a lánykák tényleg úgy hajtogatták össze a sátrat hogy belül voltak?
Aggódom...

Aggódom...

Nah..szorítok
Akkor gondoltad hogy:ejj ha még sátrat is tudnál hajtogatni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 09:06

Akkor gondoltad hogy:ejj ha még sátrat is tudnál hajtogatni...

Csak egy szexi ficko tarsasagaban tudom ezt a verziot elkepzelni. Ma kaptam is egy megkeresest. Ohhh. Csak pislogtam a kepek lattan.