Sziasztok! Gratulálok,ma nagyon jók vagytok!
Sok boldogat,Öcsy! Gondolj mindíg arra,még mindíg egy pasi vagy,nem pedig vén marha! Kívánom,hogy megkapd az áhított sok cicit,ha már sűrgős lenne,kérd még Őket picit!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 20:36
Gézázom
Minap reggel is bejelentkeztem, mint mindíg. Aztán eltünt. Ceruzázva lett, vagy mi
Egyébként tegnap boldog szülinapoztam
Van dolog is, meg lassan suliban is nagyvizsga.
A hétvégi buli házigazda meg fostosodott-hányósodott úgyhogy meg nem tudom mi lesz a hétvégi lazulás tárgya.

Gézázom

Minap reggel is bejelentkeztem, mint mindíg. Aztán eltünt. Ceruzázva lett, vagy mi

A hétvégi buli házigazda meg fostosodott-hányósodott úgyhogy meg nem tudom mi lesz a hétvégi lazulás tárgya.
15 percig gondolkodtam, hogy a rak fickók az milyen szexuális kisebbség lehet, mire leesett
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 11:12
Törölt felhasználó (4389762)

A rak fickok nagyon tudnak szeretni. Igen szenvedelyes szeretok. Jol ki szoktunk jonni egymassal az eletben. Rem ovatosak, de ha elnyered a bizalmukat, akkor nagyon jo baratok.

A rak fickok nagyon tudnak szeretni. Igen szenvedelyes szeretok. Jol ki szoktunk jonni egymassal az eletben. Rem ovatosak, de ha elnyered a bizalmukat, akkor nagyon jo baratok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 25. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 11:00

Az én szülinapomon is előadhadnád,mondjuk a tortából kiugorva
És a Rák fickókról mi a vélemény?

Az én szülinapomon is előadhadnád,mondjuk a tortából kiugorva
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 10:01

Sziasztok!
Ehhez a sok cicihez egy torta nem lesz keves? En vallalok egy vizespolos tancot neked Ocsyke.
Szeretem a szuz jegyu fickokat. Igen nyugodtak es altalaban bolcsek is.

Ehhez a sok cicihez egy torta nem lesz keves? En vallalok egy vizespolos tancot neked Ocsyke.

Törölt felhasználó (4382602)

Csak nehogy megfullasszunk. Nem hiszem, hogy a halotti van olyan rubrika, hogy fulladás női mellék által...

Sziasztok!

Csak nehogy megfullasszunk. Nem hiszem, hogy a halotti van olyan rubrika, hogy fulladás női mellék által...

Igen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 07:36

Törölt felhasználó (4382602)

Nagyon szívesen, a tojásfehérjét verjem vagy álljak modellt?

Lehet 4 pár cicis a torta? After-Irda-Katja és a páromé? Na? Igazán boldog szülinapi ajcsi lenne, amit csak ti adhattok!

Nagyon szívesen, a tojásfehérjét verjem vagy álljak modellt?

Jó reggelt,csuda pénteket!
Kávé,tea,cicistorta,csajszikák..hmm.mi kell még?
Igértem tortát Öcsynek,segítesz Irda?

Kávé,tea,cicistorta,csajszikák..hmm.mi kell még?
Igértem tortát Öcsynek,segítesz Irda?

Most akkor cici alakú legyen vagy nyomjam bele a cicim? Sose tudom

Kószonom mindenkinek! Torta is jöhet, az se baj, ha cicis

Jó reggelt! Kávézzunk.
Nem drága szűz vagyok
És szűz kéz csodát tesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 21:04
Nem drága szűz vagyok

És szűz kéz csodát tesz

Szép estét. De te nem skorpió jegyű vagy? Én úgy emlékeztem....
Jó reggelt. Kávéval kucorgok még egy kicsit takaró alatt..jo tudni, hogy nemcsak a szem a lélek tükre de a szemöldök meg a szexuális szokásoké. Én meg eddig olyanokat figyeltem, hogy önbizalom meg fellépés... (lehet a lelépést is kellene) .
Sziasztok Nappalisok ♡♡
Picit korán, de kávé, tea előkészítve
Öcsyke, Istenke éltessen ♡♡
Ja, és péntek
Picit korán, de kávé, tea előkészítve

Öcsyke, Istenke éltessen ♡♡
Ja, és péntek

Kozben vagy utana? Nem mindegy.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Öcsy!
Akkor boldogot meg sokat,oszt érjen bokáig és egyebek,tortàt meg sütök majd
Iskolás dolgok...ne is mond...
Bulis gazdától remélem nem kaptad el a sugárbetegséget ajándékként (sem)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 20:36
Gézázom
Akkor boldogot meg sokat,oszt érjen bokáig és egyebek,tortàt meg sütök majd

Iskolás dolgok...ne is mond...

Bulis gazdától remélem nem kaptad el a sugárbetegséget ajándékként (sem)

Gézázom