jaaa és egyesek nem értik meg, h csak viccelnek velük, pedig a smilék hangulatjelek ám!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:17
Törölt felhasználó (69371)

szerintem lehet az igazabb is, mint a valós! a gond annyi, hogy az interneten keresztül nem tudsz sok mindent kifejezni, és elég sok félreértés lehet! főleg a chat-ben! de ha van cam, akkor okés a téma

Teee lotyóm kérdés magot vetettél magadba és most kelt ki mindegyik???
ja mi is volt a kérdés?
ja internetes barátság!
Ti mindannyian barátaim vagytok, de sosem lehet az igazi, mert valószínűleg sosem tehetjük meg, h na ugorjunk be a közeli kocsmába/pincébe és igyunk meg valamit együtt, mert a legtöbbünk nem vállalhatja fel az itteni barátait.
pedig igenis barátaim vagytok!!!
na jó vilinek tuti viszek egy flaska tonicot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:13
ja mi is volt a kérdés?
ja internetes barátság!
Ti mindannyian barátaim vagytok, de sosem lehet az igazi, mert valószínűleg sosem tehetjük meg, h na ugorjunk be a közeli kocsmába/pincébe és igyunk meg valamit együtt, mert a legtöbbünk nem vállalhatja fel az itteni barátait.
pedig igenis barátaim vagytok!!!
na jó vilinek tuti viszek egy flaska tonicot!

Törölt felhasználó (21812)

Willy blogjában olvastam (az ő engedélyével másolom most be) ezt:
"Egy lány azt mesélte rólam másoknak, hogy nincsenek barátaim. Csak az interneten, de azok nem barátok legalábbis ő így gondolta. De igenis, egy ember, akit az interneten keresztül ismertél meg ugyanúgy lehet a barátod, mint az akivel együtt lófrálsz a parton. Nem láttad még élőben? Naés? Egyszer tán' arra is sor kerül. De ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjátok egymást, a gép két oldalán ülve, mint egy bögre kakaó mert én azt szeretem felett csevegve... ugyan mi a különbség?"
Erről jutott eszembe a következő kérdés:
AZ INTERNETEN KÖTÖTT BARÁTSÁG ALACSONYABB RENDŰ, MINT A SZEMÉLYES ISMERETSÉG ÚTJÁN KIALAKULT BARÁTSÁG?
Van valakinek olyan netes barátja, akivel esetleg sosem találkozott, de mégis erősebb a barátság, mint egy "hagyományos"?
"Egy lány azt mesélte rólam másoknak, hogy nincsenek barátaim. Csak az interneten, de azok nem barátok legalábbis ő így gondolta. De igenis, egy ember, akit az interneten keresztül ismertél meg ugyanúgy lehet a barátod, mint az akivel együtt lófrálsz a parton. Nem láttad még élőben? Naés? Egyszer tán' arra is sor kerül. De ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjátok egymást, a gép két oldalán ülve, mint egy bögre kakaó mert én azt szeretem felett csevegve... ugyan mi a különbség?"
Erről jutott eszembe a következő kérdés:
AZ INTERNETEN KÖTÖTT BARÁTSÁG ALACSONYABB RENDŰ, MINT A SZEMÉLYES ISMERETSÉG ÚTJÁN KIALAKULT BARÁTSÁG?
Van valakinek olyan netes barátja, akivel esetleg sosem találkozott, de mégis erősebb a barátság, mint egy "hagyományos"?

Csongrág megyeiek,itt az egyik beirásban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nappaliból a hálóba,eeezt nevezem papa
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos vannak brutális dolgok,de azt nem tudom elképzelni ,hogy valaki vissza kivánja!:-(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:38
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod mit erre már én kíváncsi voltam, h a hölgyeink mit szólnánk hozzá, ha megerőszakolnák Őket?
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele!
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele!
válaszolj kérlek a privimbe feltett kérdésemre!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez még az én készletem bővitésére is elég lenne
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

az én munkám az lenne, h felépítsem a nappalinkat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 18:08

Ha nyernétek a lottón nagyon sok pénzt, dolgoznátok tovább valamit, valahol, vagy életetek hátralévő részét "munkanélküliként" töltenétek?

Ezt hoztam a nappaliban,remélem elfér?.-)

Mijér, jól érzem magam M1-en.Az l-ről pedig annyit,a jóisten szóljon belőled:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 10:34

Akkor még mindig nem gyógyult meg?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!
nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!

nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz?
tudod mit erre már én kíváncsi voltam, h a hölgyeink mit szólnánk hozzá, ha megerőszakolnák Őket?
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:33
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napos időt!
Álmomban "megerőszakotak".....nagyon jó volt!

tudod mit akkor inkább az 50 rugót az éhező, vagy a rákos gyerekekre költöm! nem ilyen marhaságra!
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 14:15
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

a ku..va életbe, willy! a pénz rohadtul nem számit! azért kérdeztelek titeket, mert anyám letámadott, hogy mekkora marha vagyok, ennyi pénzt kidobok! ha lehet segiteni, akkor miszarért költsem azt a pénzt mittudoménmire... táncra, kajára, wécépapirra, mosószerre, mikor az életét adhatom vissza?
Szép napos időt!

én visszaviszem oda, ahol megtaláltam és végleg elfelejtem a helyet!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:46
van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?

van egy totál antiszociális macskátok. borzalmas állapotban találjátok meg három nap után... medencecsont-, állkapocstörés, kiszáradás... elviszitek elaltatni egy ötezresért, vagy kifizettek sacc ötvenezer forintot, hogy felépüljön?
ismétlen: totálisan antiszociális!
én már döntöttem, csak kiváncsi vagyok, ti hogyan döntenétek?
Jirzy Mancell: Szigorúan ellenőrzött vonatok?
még nincs meg DVD-n? :-(
még nincs meg DVD-n? :-(
Sajógalgóci???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 00:01
Törölt felhasználó (24620)

Egyik, galgóci tarsolylemez

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

Még régi időkből, amikor még élvezettel guberáltam szét mindent... bár anyámék régi gépének a processzorára már szemet vetettem, mint táskadíszre

Másik a biciklim lakatkulcsa, egy régi Canon BJ20-as, tintasugaras nyomtató patronjának a feje.

én igen!
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!
marha izgató volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!

marha izgató volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

kérésed számomra parancs!
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 22:14
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

A tangán kívül mindennel egyetértek. Az én pasimon boxeralsó-szerű nadrág legyen! Köszönöm

a második a four fathers?
qrva jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:50

qrva jó! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

most más jutott eszembe erről
Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos
bom-csk-csk

Orgonaillatú most a világ..
(kicsit béna a flash, nincs preloader, ezért várjátokmeg míg betöltődik, és aztán play. És nem ijesztegett, becsszó)
Ez meg csak szimplán aranyos

bom-csk-csk
Szerintem Te azért nem vezetsz, csak a barátosneéd!
biztosan a satufék helyett a szemed fognád be!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:22

biztosan a satufék helyett a szemed fognád be!

fiam mutatott a mobilján egy kis szösszenetet: idilli kép, szlalomút, autó, erdő, madárcsicsergés, szlalomút, erdő, autó, madárcsicsergés... ááá... mobilképernyőt kitöltő szörnypofa oltári orditással...
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.
utálom érte magam!
pille azt hitte, betojik! repült a telefon a kezemből, mint a szél!
ti is betojik vagytok? én nagyon.