Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2356 2357 2358 2359 2360 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1609   2007. 04. 15. vasárnap 22:12
Wörösbikanö Wörösbikanö
Létezik!
De csak akkor ha nincs vonzalom egyik részről sem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 15. vasárnap 21:33
ha már itt tartunk (bocs charlotte, hogy belevágok a kérdezésedbe): létezik nő és férfi között barátság (bár talán erről dumáltunk már) kerdes
#1608   2007. 04. 15. vasárnap 22:09
Wörösbikanö Wörösbikanö
Az internetes "barátság"?
Létezik,bár nem olyan mély mint a személyes,de lehet bizalmas.... töbségében szerintem nem őszinte.Lehet nyitottabb,de azt gondolom a fantázia sokkal jobban előtérbe kerül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 15. vasárnap 21:13
Willy blogjában olvastam (az ő engedélyével másolom most be) ezt:

"Egy lány azt mesélte rólam másoknak, hogy nincsenek barátaim. Csak az interneten, de azok nem barátok – legalábbis ő így gondolta. De igenis, egy ember, akit az interneten keresztül ismertél meg ugyanúgy lehet a barátod, mint az akivel együtt lófrálsz a parton. Nem láttad még élőben? Naés? Egyszer tán' arra is sor kerül. De ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjátok egymást, a gép két oldalán ülve, mint egy bögre kakaó – mert én azt szeretem – felett csevegve... ugyan mi a különbség?"

Erről jutott eszembe a következő kérdés:
AZ INTERNETEN KÖTÖTT BARÁTSÁG ALACSONYABB RENDŰ, MINT A SZEMÉLYES ISMERETSÉG ÚTJÁN KIALAKULT BARÁTSÁG?
Van valakinek olyan netes barátja, akivel esetleg sosem találkozott, de mégis erősebb a barátság, mint egy "hagyományos"?

kerdes kerdes
#1607   2007. 04. 15. vasárnap 22:04
X Törölt felhasználó (21812)
Kiszámoltam, hogy a 3671 számú hsz. lesz a 30000..
Még van mit írni!

vigyor2
#1606   2007. 04. 15. vasárnap 22:00
Nem, ezt globálisan mindenkinek céloztam smile
Viszont asszem közülünk csak rád igaz smile
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:52
De ugye ezt most semmi célzattal nem Nekem írtad? crazya nyes nyes nyes wink
#1605   2007. 04. 15. vasárnap 21:55
sandor46 sandor46
Igazatok van ! Itt a G G -n az ember szexualitása nyitottabb mert nem közvetlen a kapcsolat .Két ember személyes találkozásakor a közvetlen kontakt miatt zárkózottab majd egyre jobban megnyilik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:47
Az jutott erről eszembe, hogy milyen furcsa, hogy itt azzal kezdtük a beszélgetést, amit egy normális barátságban szinte soha nem tárgyal ki ennyire az ember, vagyis a szexuális életünkkel, szokásainkkal, vágyainkkal.
Olyan ez itt, mint egy fordított sztriptíz: először meztelenek voltunk, aztán szépen felkerültek ránk a ruhák.
#1604   2007. 04. 15. vasárnap 21:52
Moncy Moncy
De ugye ezt most semmi célzattal nem Nekem írtad? crazya nyes nyes nyes wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:49
Ez most nem a témához vág, csak most találtam ezt az idézetet és nagyon tetszik, megosztom veletek:

Arab mondás a hastáncról: A világ a nő csípőjében ringatózik.
smile
#1603   2007. 04. 15. vasárnap 21:49
Ez most nem a témához vág, csak most találtam ezt az idézetet és nagyon tetszik, megosztom veletek:

Arab mondás a hastáncról: A világ a nő csípőjében ringatózik.
smile
#1602   2007. 04. 15. vasárnap 21:47
Az jutott erről eszembe, hogy milyen furcsa, hogy itt azzal kezdtük a beszélgetést, amit egy normális barátságban szinte soha nem tárgyal ki ennyire az ember, vagyis a szexuális életünkkel, szokásainkkal, vágyainkkal.
Olyan ez itt, mint egy fordított sztriptíz: először meztelenek voltunk, aztán szépen felkerültek ránk a ruhák.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 15. vasárnap 21:22
ha kicsit több időt adsz arra, hogy megismerd a másikat, akkor cam nélkül is érezni fogod, hogy mit hogyan fejez ki a másik, és nem lesz félreértés...egyébként meg rá lehet kérdezni, és persze ott vannak a hangulatjelek is smile

pillének meg: nyitottabbak vagyunk, mert nem látszik az arcunk...és könnyebb leírni bármit, mert nincs tétje...aztán meg már kialakul a barátság, és nincs veszíteni valónk, hiszen azért lett barátság, mert úgy kellünk, ahogy vagyunk smile
#1601   2007. 04. 15. vasárnap 21:44
Igen, kérdeztem már, de nem árt néhány fontos dolgot újra átbeszélni.
Az én véleményem nem változott: csak akkor létezik ilyen, ha kizárt dolog, hogy megkívánják egymást. Magyarul, annyira nem tetszenek egymásnak, hogy el sem tudják képzelni a szexet a másikkal.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
ha már itt tartunk (bocs charlotte, hogy belevágok a kérdezésedbe): létezik nő és férfi között barátság (bár talán erről dumáltunk már) kerdes
#1600   2007. 04. 15. vasárnap 21:39
para11 para11
tudod Pillém...nem szeretem az olyan embereket,akik sokat beszélnek,de keveset mondanak...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:28
parám! eplus2 eplus2 eplus2 micsoda önző egy fráter vagy! smile smile smile nem is "beszélsz" annyira sokat, hogy a szavadba kelljen vágni! smile
#1599   2007. 04. 15. vasárnap 21:35
X Törölt felhasználó (69371)
jah olyanom is van, pont most köszöntem el tőle! és létezik! nem kell mellé a szöveg, hogy az egyik fél mindig többet érez, mert ez hülyeség! van ilyen, de nem mindig!

na jó éjt!
MmePrune VIP Admin
#1598   2007. 04. 15. vasárnap 21:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 15. vasárnap 21:29
persze az igaz! nekem a legjobb barátommal mindig tudjuk mire gondol a másik, sőt! mindketten Tamáskák vagyunk! meg sok hasonlóság van! de MSN-en rendszeresen összeveszünk, mert ő általában figyelmetlenül olvas és félre ért! ilyenkor beülök az autóba és átmegyek hozzá! ennyit a csajomé nem tettem meg soha! smile de a barátság fontosabb!
#1597   2007. 04. 15. vasárnap 21:30
sandor46 sandor46
Igazad van Biztos Wörös még nap és szoli nélkül is a puncija mert vörös,Bika mert áprilisban süt a nap. Nő meg azt tudni kell -vad de milyen-biztos jó!nagyon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 04. 15. vasárnap 21:02
Nem mondod...De én a cuncidra gondoltam hogy arra vigyázol.
#1596   2007. 04. 15. vasárnap 21:29
persze az igaz! nekem a legjobb barátommal mindig tudjuk mire gondol a másik, sőt! mindketten Tamáskák vagyunk! meg sok hasonlóság van! de MSN-en rendszeresen összeveszünk, mert ő általában figyelmetlenül olvas és félre ért! ilyenkor beülök az autóba és átmegyek hozzá! ennyit a csajomé nem tettem meg soha! smile de a barátság fontosabb!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 15. vasárnap 21:22
ha kicsit több időt adsz arra, hogy megismerd a másikat, akkor cam nélkül is érezni fogod, hogy mit hogyan fejez ki a másik, és nem lesz félreértés...egyébként meg rá lehet kérdezni, és persze ott vannak a hangulatjelek is smile

pillének meg: nyitottabbak vagyunk, mert nem látszik az arcunk...és könnyebb leírni bármit, mert nincs tétje...aztán meg már kialakul a barátság, és nincs veszíteni valónk, hiszen azért lett barátság, mert úgy kellünk, ahogy vagyunk smile
#1595   2007. 04. 15. vasárnap 21:28
édespille édespille
parám! eplus2 eplus2 eplus2 micsoda önző egy fráter vagy! smile smile smile nem is "beszélsz" annyira sokat, hogy a szavadba kelljen vágni! smile
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:21
nos,egy nagy különbség van:mindenki szépen meghallgatja a másikat és nem vág a szavába eljen
(útálom,ha beszélgetés közben nem hagyják ,hogy befejezzem a mondatot és a szavamba vágnak)
#1594   2007. 04. 15. vasárnap 21:23
jééééééééééé...pont ehhez az egy bejegyzéséhez szóltam hozzá smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

"Egy lány azt mesélte rólam másoknak, hogy nincsenek barátaim. Csak az interneten, de azok nem barátok – legalábbis ő így gondolta. De igenis, egy ember, akit az interneten keresztül ismertél meg ugyanúgy lehet a barátod, mint az akivel együtt lófrálsz a parton. Nem láttad még élőben? Naés? Egyszer tán' arra is sor kerül. De ha ugyanolyan érdeklődéssel hallgatjátok egymást, a gép két oldalán ülve, mint egy bögre kakaó – mert én azt szeretem – felett csevegve... ugyan mi a különbség?"

AZ INTERNETEN KÖTÖTT BARÁTSÁG ALACSONYABB RENDŰ, MINT A SZEMÉLYES ISMERETSÉG ÚTJÁN KIALAKULT BARÁTSÁG?
Van valakinek olyan netes barátja, akivel esetleg sosem találkozott, de mégis erősebb a barátság, mint egy "hagyományos"?

kerdes kerdes
#1593   2007. 04. 15. vasárnap 21:22

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 15. vasárnap 21:17
szerintem lehet az igazabb is, mint a valós! a gond annyi, hogy az interneten keresztül nem tudsz sok mindent kifejezni, és elég sok félreértés lehet! főleg a chat-ben! de ha van cam, akkor okés a téma smile
#1592   2007. 04. 15. vasárnap 21:21
para11 para11
nos,egy nagy különbség van:mindenki szépen meghallgatja a másikat és nem vág a szavába eljen
(útálom,ha beszélgetés közben nem hagyják ,hogy befejezzem a mondatot és a szavamba vágnak)

kerdes kerdes
#1591   2007. 04. 15. vasárnap 21:17
édespille édespille
nekem van internetes barátom. smile és van internetes baráti társaságom is... itten... smile
sokan nem értik meg, hogyan lehet egy ismeretlen emberrel megosztani az örömöt, a bánatot... magam sem értem igazán... smile lehet, itt őszintébbek vagyunk? nyitottabbak?
mindenesetre gonosz, galád emberrel eddig nem kötöttem ismeretséget.

kerdes kerdes
#1590   2007. 04. 15. vasárnap 21:17
szerintem lehet az igazabb is, mint a valós! a gond annyi, hogy az interneten keresztül nem tudsz sok mindent kifejezni, és elég sok félreértés lehet! főleg a chat-ben! de ha van cam, akkor okés a téma smile

kerdes kerdes

... 2356 2357 2358 2359 2360 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!