Oksa,ott lesz holnap.....a mai!!
(Ez egy válasz n38f42 üzenetére (2021. 04. 07. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Halló, a kávé hajnali 05.03.-kor legyen az asztalon ha lehet
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 04. 07. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 07. szerda 08:36

Halihó nappali! Nehogy már fölöslegesen főztem le a kávét! Már nincs is szükség a napindító koffeinadagra?
Sziasztok!
Valaki ellopta a tavaszunkat :( Remélem hamar visszakapjuk
Kutyu:Én kávé nélkül élek,de szerintem a Többiek nem mondanak le róla,ugye Fiúk,Lányok???
Mackó,kellett az annó,hogy elseggeljenek,különben most nem lennénk olyanok mint amilyenek vagyunk
Túléltük azt a pár "verést" ,és hát tutira tanultunk is belőle,nem?
Legyen szép délutánotok,puszi

Valaki ellopta a tavaszunkat :( Remélem hamar visszakapjuk

Kutyu:Én kávé nélkül élek,de szerintem a Többiek nem mondanak le róla,ugye Fiúk,Lányok???

Mackó,kellett az annó,hogy elseggeljenek,különben most nem lennénk olyanok mint amilyenek vagyunk

Legyen szép délutánotok,puszi

Halihó nappali! Nehogy már fölöslegesen főztem le a kávét! Már nincs is szükség a napindító koffeinadagra?
Sziasztok!
Hétfői bizony...ez kedd egy sunyi seggfejhétfő...ahogy szoktam emlegetni
Szerencsére hétvégén levágtam a füvet,így most könnyebb havat lapátolni
Na jó,azt nem kell,viszont esett mikor mentem melóba,meg olyan szélvihar volt,hogy szinte féltem kimenni a házból
Én is egyetértek,sokkal jobb gyereknek lenni,csak ne seggeljenek el ha valami rosszat csinálunk

Hétfői bizony...ez kedd egy sunyi seggfejhétfő...ahogy szoktam emlegetni

Szerencsére hétvégén levágtam a füvet,így most könnyebb havat lapátolni

Na jó,azt nem kell,viszont esett mikor mentem melóba,meg olyan szélvihar volt,hogy szinte féltem kimenni a házból

Én is egyetértek,sokkal jobb gyereknek lenni,csak ne seggeljenek el ha valami rosszat csinálunk

Szép napot Nappalisok!
Olyan hétfői hangulat van?
Kutyu,öcsyke maradjatok is gyerekek,nem szabad túl komolyan venni ezt az élet nevü játékot,úgy sem győzhetünk,de megtölthetjük vidámsággal,emlékekkel,érzésekkel
Kutyu:Milyen oltást kaptál ha megkérdezhetem? Nagyon nagyon gondolkodom rajta én is....
öcsyke nem gurult,mohó voltam és behabzsoltam az utolsó morzsáig
Csoda szép délutánt!

Olyan hétfői hangulat van?
Kutyu,öcsyke maradjatok is gyerekek,nem szabad túl komolyan venni ezt az élet nevü játékot,úgy sem győzhetünk,de megtölthetjük vidámsággal,emlékekkel,érzésekkel

Kutyu:Milyen oltást kaptál ha megkérdezhetem? Nagyon nagyon gondolkodom rajta én is....
öcsyke nem gurult,mohó voltam és behabzsoltam az utolsó morzsáig

Csoda szép délutánt!

Jó reggelt! Gondolom nem kell erős kávé, mindenki kipihente magát és magától kelt.
Nem szórakozunk a kávéval, arra más való, itt a hétindító lendületes kávé.
Kutyu jó ez így, maradjunk gyerekek

Nem szórakozunk a kávéval, arra más való, itt a hétindító lendületes kávé.
Kutyu jó ez így, maradjunk gyerekek

Szia Öcsy! Biztos azért most,mert gyerekes vagyok!

Na a lényeg, nyúl nem maradt szárazon! Ha mégis, holnapra még be tudom tervezni
Angel nem gurult néhány isler morzsa a völgyecskéd felé? Beérem azzal is

Angel nem gurult néhány isler morzsa a völgyecskéd felé? Beérem azzal is

Én ezen két hetesen estem túl
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 04. 05. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 05. hétfő 15:48

Képzeljétek,megkaptam az első oltásom! Sosem hittem volna,hogy ez húsvéti program lesz.

Képzeljétek,megkaptam az első oltásom! Sosem hittem volna,hogy ez húsvéti program lesz.

Sziasztok
Itt is járt a nyuszi,locsolkodott is
n38f42:Nyuszifülek??? Ó,én nem megyek a torta belsejébe,még a végén belülröl kezdem el enni
Mackó nem próbáltam,habzsoltam
öcsyke:Picit maradtál csak le az islerről,na de majd legközelebb
Szép délutánt Mindenkinek!

Itt is járt a nyuszi,locsolkodott is

n38f42:Nyuszifülek??? Ó,én nem megyek a torta belsejébe,még a végén belülröl kezdem el enni

Mackó nem próbáltam,habzsoltam

öcsyke:Picit maradtál csak le az islerről,na de majd legközelebb

Szép délutánt Mindenkinek!

Jó reggelt,Vidám Húsvétot! Locsolnék ám én is,de előttem a Medve,azt hiszi a locsolás csak neki van engedve! Lesz ami lesz,most már a soromat kivárom,és én is megöntözöm mindegyik Virágom!

Kellemes jó reggelt,sok locsolót,piros tojást meg mindent!
A virágszálakat én is meglocsolnám...
Versike:
Elmesélem, húsvét hétfőn, hogyan is döntöttem,
üvegemből, a sok kölnit, hajadra öntöttem.
Virulj, virulj, azt akarom, virágom!
amit adnál elfogadom, és már alig várom...

A virágszálakat én is meglocsolnám...

Versike:
Elmesélem, húsvét hétfőn, hogyan is döntöttem,
üvegemből, a sok kölnit, hajadra öntöttem.
Virulj, virulj, azt akarom, virágom!
amit adnál elfogadom, és már alig várom...

Sziasztok, mosolygós Húsvétot!! Rutin meg az évek!! Én nem is engedtem A-nyuszit sehová,amig meg nem puhította a répát!! Aztán jött a megérdemelt sonka-tojás kombó!!

Kellemes napot mindenkinek!
Sok nyuszit meg répázást is
Lehet hogy a tapsi levágta hogy buli lesz,oszt alkalomhoz illőre igazította a szerkót
Amúgy én is inkább maradok a klasszikus sonka+tojás cuccnál,azt nem kell kergetni
(Ez egy válasz n38f42 üzenetére (2021. 04. 04. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 04. vasárnap 08:42

Sok nyuszit meg répázást is

Lehet hogy a tapsi levágta hogy buli lesz,oszt alkalomhoz illőre igazította a szerkót

Amúgy én is inkább maradok a klasszikus sonka+tojás cuccnál,azt nem kell kergetni

Jó reggelt, nem-nem semmi durvaság nem történt... répa mellé volt kikészítve némi vörösbor,fűszerek meg egy tepsi ... lehet hogy félreértett valamit a nyuszi ?.!

Neked is kellemes ünnepet.
Húsvéti nyuszit feladom marad a házi nyúl.
Nyuszifüleket beszerezted a tortás trükkhöz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 03. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Húsvéti nyuszit feladom marad a házi nyúl.

Nyuszifüleket beszerezted a tortás trükkhöz?

Jó reggelt, nem-nem semmi durvaság nem történt... répa mellé volt kikészítve némi vörösbor,fűszerek meg egy tepsi ... lehet hogy félreértett valamit a nyuszi ?.!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 04. 03. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 03. szombat 17:17

Vagy fészket rak,vagy verekedni akar,ugye az ing ujját nem tudja felgyűrni..
Hát hogyan kezdtétek vele a díszítést? Megpróbáltad befaragni a karácsonyfa talpba? Akkor megértem hogy verekedős kedvében van

Hát hogyan kezdtétek vele a díszítést? Megpróbáltad befaragni a karácsonyfa talpba? Akkor megértem hogy verekedős kedvében van

Jó reggelt! Nyuszis és répás kávé?
Nyugi, a nyuszinak kell a répa! Ha nem ma akkor holnap. Persze az is lehet, hogy a szomszédba jár répázni
Hoppácska lemaradtam az islerről?
Ez a négy nap egészen jól feltámaszt engem is
Jól haladok a dolgaimmal.
Nyugi, a nyuszinak kell a répa! Ha nem ma akkor holnap. Persze az is lehet, hogy a szomszédba jár répázni

Hoppácska lemaradtam az islerről?
Ez a négy nap egészen jól feltámaszt engem is

Szia csajszi
Felpróbáltad előtte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 03. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 03. szombat 16:04

Felpróbáltad előtte?

Törölt felhasználó (43029)

Sziasztok!
Mackó,Kutyu köszi az islert,megettem mert édesszájú vagyok
n38f42:Türelem nyuszit terem,ne add fel
Nyuszika
Legyen szép az Ünnep Mindenkinek

Mackó,Kutyu köszi az islert,megettem mert édesszájú vagyok

n38f42:Türelem nyuszit terem,ne add fel

Nyuszika
Legyen szép az Ünnep Mindenkinek