Ilyen előfordul. Lépj ki, lépj be, és talán visszaáll. Ha nem, várj holnapig.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 22:44

Nem én változtattam meg! Észre sem vettem! Jaj. Help Me!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem én változtattam meg! Észre sem vettem! Jaj. Help Me!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 22:42

Törölt felhasználó (24620)

mi történt az avataroddal?
mi történt az avataroddal?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Varázsceruza
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 22:25

Igen mert wolt rajtad alsógatyó mikor kutyát sétáltattál...bezzeg ha nm lett wolna rajtad...
Máskor figyelj oda....

Máskor figyelj oda....

Igen mert wolt rajtad alsógatyó mikor kutyát sétáltattál...bezzeg ha nm lett wolna rajtad...
Máskor figyelj oda....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 22:21

Máskor figyelj oda....

Törölt felhasználó (24620)

Áhh, mikor a kutyám olyan pici volt, hogy a seggéből alig lógott ki a lába, akkor hogy olvadoztak a csajok, mikor sétáltattam...
bezzeg engem egyszer sem néztek meg... :(
bezzeg engem egyszer sem néztek meg... :(
Jaja, az is jó volt, csak ott Lolka és Bolka nem tépték egymás haját
Nah, csinálom tovább a dolgaimat. Kellemes estét! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah, csinálom tovább a dolgaimat. Kellemes estét! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Áhh, mikor a kutyám olyan pici volt, hogy a seggéből alig lógott ki a lába, akkor hogy olvadoztak a csajok, mikor sétáltattam...
bezzeg engem egyszer sem néztek meg... :( (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
bezzeg engem egyszer sem néztek meg... :( (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a Lolka és Bolkát csipáztam nagyon....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 08:40

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na egy bolondos kérdés:
kinek szurkoltatok gyerekkorotokban:
1) Tom vagy Jerry?
2) Prérifarkas vagy Kengyelfutó gyalogkakukk?
több ilyen páros nem jut eszembe. Nektek?
kinek szurkoltatok gyerekkorotokban:
1) Tom vagy Jerry?
2) Prérifarkas vagy Kengyelfutó gyalogkakukk?
több ilyen páros nem jut eszembe. Nektek?

Ugye-ugye...gyermekkel sokkal 1szerübb csajozni....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 10:44

akkor a fiam elszúrja! ő 1,5 éves korától élőbe gyakorolja a csajokkal!
szombaton egy 20 éves gyönyörűséget vett le a lábáról!
szombaton egy 20 éves gyönyörűséget vett le a lábáról!
Én az elébb szálltam ki a kádból...
jóóó wolt lubickolni....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 21:05
jóóó wolt lubickolni....

Meló utána rohanás otthonra... rohanás itthonra... rohanás táncra... rohanás füvet nyírni...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
Meló utána rohanás otthonra... rohanás itthonra... rohanás táncra... rohanás füvet nyírni...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
De mára eléééééég...
Kádat vizet akarooook...
Én is ha lenne 1 amerikai nagybácsim aki befizetné a csekkeket....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen időjárásban én tiltanám a munkát!

Sziasztok!
Kidolgoztam magam rendesen...éppen eszegetem majd ugrok egy fejest a kádba...brrr...rámfér....
Elwégzem 1 klíma tanfolyamot utána beszerelek a nappaliba 1 klímát és telt ház lesz....
Kidolgoztam magam rendesen...éppen eszegetem majd ugrok egy fejest a kádba...brrr...rámfér....
Elwégzem 1 klíma tanfolyamot utána beszerelek a nappaliba 1 klímát és telt ház lesz....

Szia, Gyuri!
Tényleg nagy itt a punnyadás!
Ilyen nagy a meleg, hogy már a nappaliba is alig jönnek?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 19:40
Tényleg nagy itt a punnyadás!
Ilyen nagy a meleg, hogy már a nappaliba is alig jönnek?

Jó estét...
Hol a tömeg???Mijeza kihaltságosság????
Azt látom,hogy Hipp a Kowiwal hawerkodik és a többiek....

Helló Gyuri! elalélt a szintársulat ebben a melegben. Kidolgoztad magad?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 19:40

Jó estét...

Jó estét...

Törölt felhasználó (94621)

Rendben, de a párodnak az aláírása nincs rajta, anélkül nem érvényes! Feltételezem nem aláírást kapnál tőle...

Rendben, de a párodnak az aláírása nincs rajta, anélkül nem érvényes! Feltételezem nem aláírást kapnál tőle...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ajándék, aminek igazán örültem!!!