na akkor annyi időt még szakítok, míg a drága zelli megadja magát nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:29
Törölt felhasználó (94621)
na megyek, mert még feladat vár rám, közben el kell gondolkodnom az élet dolgain, meg akarom találni az összefüggéseket, ha már a munkakedvem nem találom. zelli jó légy és ne hűtlenkedj!
na megyek, mert még feladat vár rám, közben el kell gondolkodnom az élet dolgain, meg akarom találni az összefüggéseket, ha már a munkakedvem nem találom. zelli jó légy és ne hűtlenkedj!
Flowerpower!
Make Love, don't War!
Make Love, don't War!
né' mán megint jön azzal a kommunával! zelli nem közös, és nincs kommuna, az a világ elmúlt!
te meg csak gyúrjál, én meg viszem a láncfűrészt..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:19
te meg csak gyúrjál, én meg viszem a láncfűrészt..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
zelli hűtlenkedik?
csak olyankor jó az ízlése!
zsolti! ne hogy elhiggyél vmit ennek a szószátyár hippnek! ez ugyanaz a kommuna, amibe anno Te is részt vettél!
zsolti! ne hogy elhiggyél vmit ennek a szószátyár hippnek! ez ugyanaz a kommuna, amibe anno Te is részt vettél!
most én használom ezt:
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
zelli hűtlenkedik?
zsolti! ne hogy elhiggyél vmit ennek a szószátyár hippnek! ez ugyanaz a kommuna, amibe anno Te is részt vettél! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:14
zsolti! ne hogy elhiggyél vmit ennek a szószátyár hippnek! ez ugyanaz a kommuna, amibe anno Te is részt vettél! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyu Zsolt! bár nem vagyok irigy /mint moncy ha fagyiról van szó/ de ne haragudj, ezt nem tehetem meg, Zellin nem osztozom senkivel, bár ez a bestia néha hűtlenkedik, nem és nem és nem!
All right! Keresztapa!
Drágám!
ha időm lenne OK!
de még visszaolvasni se lesz időm /hipp barátom! ez Neked is szól/
na most mentem
gyúrni

hogy legyen erőm hippet elintézni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ha időm lenne OK!
de még visszaolvasni se lesz időm /hipp barátom! ez Neked is szól/
na most mentem
gyúrni

hogy legyen erőm hippet elintézni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
De Te Engem így szeretsz! Ugye, Picim?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:14
Figyu Zsolt! bár nem vagyok irigy /mint moncy ha fagyiról van szó/ de ne haragudj, ezt nem tehetem meg, Zellin nem osztozom senkivel, bár ez a bestia néha hűtlenkedik, nem és nem és nem!
Ez a szerepkör a Nőké, mármint a sértődés!
Küzdj, Surdikám, Édes!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:06
Küzdj, Surdikám, Édes!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig Őslakos Ő is!
Sziasztok!
"És nagyon imádom az Én Hippemet!"
Surdi már meg sincs említve!
úgyhogy ezért megyek is!
elhavazott wok! úgyhogy nemtom lesz-e időm /egyáltalán visszajönni/ ... ha nem jó 7végét mindenkinek!
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
elhavazott wok! úgyhogy nemtom lesz-e időm /egyáltalán visszajönni/ ... ha nem jó 7végét mindenkinek!
Szia surda! majd olvasd vissza a tegnapit, qrva jó! Jó napot neked is! azért csak gyere vissza, hagyd már azt a munkát!..
2007. 06. 15. péntek 10:06
pedig Őslakos Ő is!
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
Imádlak, Hipp!Ideje, hogy a Tied legyek!(szexes szmájli)
Ti meg Fiúk, nézzetek vissza vagy 100 oldalt a nappaliban!
Igénylem az udvarlást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:02
Ti meg Fiúk, nézzetek vissza vagy 100 oldalt a nappaliban!
Igénylem az udvarlást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
hűha, látom helyre akarod hozni a hibádat, de akárhogy is ez jólesett..
pedig Őslakos Ő is!
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár képes vagyok megosztani a figyelmem, de ha az előzményeket ismernéd, megértenéd, hogy Hippemnek kell most adni Magam! Olyan kitartó, olyan figyelmes!(alélós szmájli)
Várj a sorodra!
Várj a sorodra!
hűha, látom helyre akarod hozni a hibádat, de akárhogy is ez jólesett..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 09:58
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
38 éves régivágású, de mégis modern Nő vagyok!
Imádom a nyílt, őszinte beszélgetéseket!
Imádok flörtölni, bohóckodni!
És nagyon imádom az Én Hippemet!(felfalós szmájli)
Oh, Te Drága!
Elnyalhatjuk Közösen is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:00
Elnyalhatjuk Közösen is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ezek a kis szorgosok, már viszik is hozzád..
ezek a kis szorgosok, már viszik is hozzád..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 09:52
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, Drága Hippem!
Mondtam már, nem vagyok hűtlen típus! Csak flörtölő, incselkedő! Essen jól neked, azaz hízzon a májad attól, hogy a csajodat más is szeretné! Nassoljunk, Baby! Most a fagyi lehűtené felhevült testemet!
Mondtam már, nem vagyok hűtlen típus! Csak flörtölő, incselkedő! Essen jól neked, azaz hízzon a májad attól, hogy a csajodat más is szeretné! Nassoljunk, Baby! Most a fagyi lehűtené felhevült testemet!
38 éves régivágású, de mégis modern Nő vagyok!
miért kell ingerelni a kiéhezett egyedeket?

GG-ufsz

Veronika L