Drágám!
ha időm lenne OK!
de még visszaolvasni se lesz időm /hipp barátom! ez Neked is szól/
na most mentem
gyúrni

hogy legyen erőm hippet elintézni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ha időm lenne OK!
de még visszaolvasni se lesz időm /hipp barátom! ez Neked is szól/
na most mentem
gyúrni

hogy legyen erőm hippet elintézni!

De Te Engem így szeretsz! Ugye, Picim?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:14
Törölt felhasználó (94621)

Figyu Zsolt! bár nem vagyok irigy /mint moncy ha fagyiról van szó/ de ne haragudj, ezt nem tehetem meg, Zellin nem osztozom senkivel, bár ez a bestia néha hűtlenkedik, nem és nem és nem!

Figyu Zsolt! bár nem vagyok irigy /mint moncy ha fagyiról van szó/ de ne haragudj, ezt nem tehetem meg, Zellin nem osztozom senkivel, bár ez a bestia néha hűtlenkedik, nem és nem és nem!

Ez a szerepkör a Nőké, mármint a sértődés!
Küzdj, Surdikám, Édes!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:06
Küzdj, Surdikám, Édes!

pedig Őslakos Ő is!
Sziasztok!
"És nagyon imádom az Én Hippemet!"
Surdi már meg sincs említve!
úgyhogy ezért megyek is!
elhavazott wok! úgyhogy nemtom lesz-e időm /egyáltalán visszajönni/ ... ha nem jó 7végét mindenkinek!
Sziasztok!

úgyhogy ezért megyek is!
elhavazott wok! úgyhogy nemtom lesz-e időm /egyáltalán visszajönni/ ... ha nem jó 7végét mindenkinek!

Szia surda! majd olvasd vissza a tegnapit, qrva jó! Jó napot neked is! azért csak gyere vissza, hagyd már azt a munkát!..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:06

pedig Őslakos Ő is!
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
Sziasztok!

úgyhogy ezért megyek is!

Imádlak, Hipp!Ideje, hogy a Tied legyek!(szexes szmájli)
Ti meg Fiúk, nézzetek vissza vagy 100 oldalt a nappaliban!
Igénylem az udvarlást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:02
Ti meg Fiúk, nézzetek vissza vagy 100 oldalt a nappaliban!
Igénylem az udvarlást!

hűha, látom helyre akarod hozni a hibádat, de akárhogy is ez jólesett..

pedig Őslakos Ő is!
Sziasztok!
úgyhogy ezért megyek is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

úgyhogy ezért megyek is!

Bár képes vagyok megosztani a figyelmem, de ha az előzményeket ismernéd, megértenéd, hogy Hippemnek kell most adni Magam! Olyan kitartó, olyan figyelmes!(alélós szmájli)
Várj a sorodra!
Várj a sorodra!

hűha, látom helyre akarod hozni a hibádat, de akárhogy is ez jólesett..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 09:58

38 éves régivágású, de mégis modern Nő vagyok!
Imádom a nyílt, őszinte beszélgetéseket!
Imádok flörtölni, bohóckodni!
És nagyon imádom az Én Hippemet!(felfalós szmájli)
Oh, Te Drága!
Elnyalhatjuk Közösen is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 15. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 10:00
Elnyalhatjuk Közösen is!

ezek a kis szorgosok, már viszik is hozzád..

ezek a kis szorgosok, már viszik is hozzád..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 09:52

Szia, Drága Hippem!
Mondtam már, nem vagyok hűtlen típus! Csak flörtölő, incselkedő! Essen jól neked, azaz hízzon a májad attól, hogy a csajodat más is szeretné! Nassoljunk, Baby! Most a fagyi lehűtené felhevült testemet!
Mondtam már, nem vagyok hűtlen típus! Csak flörtölő, incselkedő! Essen jól neked, azaz hízzon a májad attól, hogy a csajodat más is szeretné! Nassoljunk, Baby! Most a fagyi lehűtené felhevült testemet!

38 éves régivágású, de mégis modern Nő vagyok!
miért kell ingerelni a kiéhezett egyedeket?

Szia, Drága Hippem!

Szia hűtlenke! hogy aludtál? hiányzik a surda mi? nincs akivel incselkedjél. ne félj én itt vagyok neked, ha kis nassolásra van szükséged, nálam mindig van bekapni való.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtam, hogy van aki 1et ért velem

Olvassátok el mmePrune térítését, a főrum intézkedésekben, jót röhögtem, nagyon jó duma. egy kis iróniáért nem kell a szomszédba mennie...

Szia, Zsolt!
Téged még nem ismerlek!
Téged még nem ismerlek!

Igen emlékszem, de a gesztenyét csak sósan szeretem! Régi, nosztalgikus kép, nénike árulja papírzacskóban, jó meleg, finom.....
De ez a kép csak filmekből dereng, mert annyira idős nem vagyok még!
De ez a kép csak filmekből dereng, mert annyira idős nem vagyok még!

Emléxel még a gesztenyés rudira?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 15. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 15. péntek 09:26

Szia BigJoe!
És többféle ízben lehetett venni. Még a Sugárban vettem. Aztán hirtelen eltűnt!
És többféle ízben lehetett venni. Még a Sugárban vettem. Aztán hirtelen eltűnt!