Nehéz a gondolkodás így korán reggel? Molly nem írt neked levelet, hanem ezt írta:
"jaj te drága miért akarsz magadnak rosszat? Annyi fiatal lányka van mit néznél 1 vénaccony képén ?"
és ezt kellene értelmezned, ezért jártál kisegítőbe?
Surda elküldtem, a cégesed meg kitöröltem, mert nem működött, így azt most nem tudom. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 10:09
"jaj te drága miért akarsz magadnak rosszat? Annyi fiatal lányka van mit néznél 1 vénaccony képén ?"
és ezt kellene értelmezned, ezért jártál kisegítőbe?
Surda elküldtem, a cégesed meg kitöröltem, mert nem működött, így azt most nem tudom. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

keziccókolom!
tessék mán +nézni kinek is teccett írnyi!
mer bojony azt nem nekem teccet címezni!

na ezen meg én röhögöm halálra magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 10:06

Törölt felhasználó (94621)

Figyeled Gyuri! nincs itt mmePrune, rögtön átvette az irányítást, ezt érti. nem gond, majd Tom elintézi a sorsát, úgyis annyi bűne van, ha meg akarná gyónni, egy fiatal kezdő papot kéni beállítani, hogy öregkorára végezzen vele.

keziccókolom!

megversz-megversz!
figyelmeztetlek!
ha verni akarnak gyorsan tudok ám futni!
egyébként meg tom korrupt.
ajánld + Neki, h a nyakába akasztasz vagy két qrvát! és bisztosss jó munkássemberr lesssz!
és hipp gyurkának van igaza: "Mondjuk szombatra + wasárnapra"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:57
figyelmeztetlek!
ha verni akarnak gyorsan tudok ám futni!
egyébként meg tom korrupt.
ajánld + Neki, h a nyakába akasztasz vagy két qrvát! és bisztosss jó munkássemberr lesssz!
és hipp gyurkának van igaza: "Mondjuk szombatra + wasárnapra"!

Szia Tom! nem akarod a surdát megfenyíteni egy-két napra, fizetek egy jó áldomást, állandóan engem bacogat. ha közelebb lenne, meg nagyobb lennék nála, meg fiatalabb, megverném, de így nem jön össze. Lécci vond már ki a forgaomból egy-pár napra, hadd legyen egy kis nyugalom.

Figyeled Gyuri! nincs itt mmePrune, rögtön átvette az irányítást, ezt érti. nem gond, majd Tom elintézi a sorsát, úgyis annyi bűne van, ha meg akarná gyónni, egy fiatal kezdő papot kéni beállítani, hogy öregkorára végezzen vele.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 10:02

Molly...ne lökj semmit Surdának...nm is köszön neked de mán képeket szeretne rólad???!!!
Micsoda 1 manusz...há nm?
Ja..én köszöntem..tehát nekem küldheted...

bakter!
sehun semmi!
a szabadlevelesra, vagy a cégesre lökted? mind1: ha megwan még lökd már át a másikra, legfeljebb 2* kapom +! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:53
sehun semmi!
a szabadlevelesra, vagy a cégesre lökted? mind1: ha megwan még lökd már át a másikra, legfeljebb 2* kapom +! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Elküldtem a választ a leveledre, egyébként semmi gond, megjött, másikat töröltem.
Molly...ne lökj semmit Surdának...nm is köszön neked de mán képeket szeretne rólad???!!!

hehe de egysíkon vagyunk hülyék:
ezt írtad:
koromhoz képest nem vezetek lassan
erre én ezt gtam:
a koromhoz képest mész vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:48
ezt írtad:
koromhoz képest nem vezetek lassan
erre én ezt gtam:
a koromhoz képest mész vagyok!

Zelli ne spektusozzál itt, arról beszélj ki dugjon meg? mindhárman, vagy válogatsz? affene a jó dógod, megtanítunk előremenetre, hátramenetre, hogyan kezeld a sebváltót, meg mindent. Surdi tartja az elméletit, Gyuri meeg én a gyakorlatit.
surda te meg meszet ettél?
Mondjuk szombatra + wasárnapra....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:57

Szia Tom! nem akarod a surdát megfenyíteni egy-két napra, fizetek egy jó áldomást, állandóan engem bacogat. ha közelebb lenne, meg nagyobb lennék nála, meg fiatalabb, megverném, de így nem jön össze. Lécci vond már ki a forgaomból egy-pár napra, hadd legyen egy kis nyugalom.

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

hipp nem ezt akartad írni mollynak: "a testvizsgán nagyon jól megfeleltél".
Ja és az adminos főnökasszony hiányában én kérem mollyt: lökj a ládámra egy képet magadról.
és jó tett helyébe jót várj!
ja és abban igaza van, h nem harap itt senki!
de még jó, h nem harap, mert itt mindenki veszett!
hát veszettül hülye! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:45
Ja és az adminos főnökasszony hiányában én kérem mollyt: lökj a ládámra egy képet magadról.
és jó tett helyébe jót várj!
ja és abban igaza van, h nem harap itt senki!
de még jó, h nem harap, mert itt mindenki veszett!
hát veszettül hülye! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Molly! a múltkor már hiányoltalak! a tesztvizsgán nagyon jól megfeleltél, most már csak az kell, hogy többször vegyél részt itt a fórumozásban. Nem harap senki, ha meg nem engeded neki. Kellemes napot neked!
Elküldtem a választ a leveledre, egyébként semmi gond, megjött, másikat töröltem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:49

te hippijájé!
tennapelőtt kűttem privit!
megkaptad?
lökd mán melyik ládád kellett törölnöd!
megkaptad?
lökd mán melyik ládád kellett törölnöd!
Neked is Tom...Te nm akarod Zellit korrepetálni wezetésből??
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

azzésem azzésem!
pedig a szóban forgó hölgyemény érdekel ám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:33
pedig a szóban forgó hölgyemény érdekel ám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel Gyurinak úgyis mindig sok a dolga, ezt a korrepetálás dolgot átvállalom, a természetbeni fizetést meg megbeszéltük. De szerintem ha surda megjelenik, mindjárt fel akar csapni gk. oktatónak, ismerem.

Rendben! De azért egy vad dolgot azért tudok csinálni! 3-sal veszem a kanyart, és túl merészen!
Az elméletet tudom! Nem buktam semmiből a gkv.-i tanfolyamon! Csak vezetési rutinom nincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Az elméletet tudom! Nem buktam semmiből a gkv.-i tanfolyamon! Csak vezetési rutinom nincs! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Zelli ne spektusozzál itt, arról beszélj ki dugjon meg? mindhárman, vagy válogatsz? affene a jó dógod, megtanítunk előremenetre, hátramenetre, hogyan kezeld a sebváltót, meg mindent. Surdi tartja az elméletit, Gyuri meeg én a gyakorlatit.
Igen-igen...Hipp az országúti bozót beállásokat tanítja majd neked..én meg a wárosi parkolásokat...szeretem ha néznek közben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Mindenkinek legyen szép napja!
Mindenkinek legyen szép napja!

te hippijájé!
megkaptad?
lökd mán melyik ládád kellett törölnöd! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:08
megkaptad?
lökd mán melyik ládád kellett törölnöd! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép reggelt!
Micsoda duma megy itt kérem? igen van szemüvegem, de csak olvasószemüveg. vezetni meg szeretek valóban, Gyuri ecsém el kell keserítselek, koromhoz képest nem vezetek lassan. 16 szelepes 100 LE autóm van, ha odalépek, süllyed a pógár az ülésbe. én megtehetem, mert bőven elkerültem az 500 ezer km-t. a jogsim idősebb nálad, hi-hi, van gyakorlat.
Zelli a megfelelő testrészeket sötétben is megtalálom, ugyebár a sötétben mindenki vak, légy erős abban is van egy kis gyakorlatom. látom jó elbeszélgettek itt ketten, elvannak a gyerekek.....a nyalás tényleg gyógyítja a szemet, mondom most voltam orvosin a lejárt jogsi ügyében, semmi gond nem volt, de ezt a nyalásnak köszönhetem.
Legyen jó napotok! surda elfelejtett bemeni a dolgozóba? vagy valami fontos nyalnivalója van, ő sem akarja, hogy elromoljon a szeme.......
na közben megjött surdi apátok, indulhat a buli! Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Micsoda duma megy itt kérem? igen van szemüvegem, de csak olvasószemüveg. vezetni meg szeretek valóban, Gyuri ecsém el kell keserítselek, koromhoz képest nem vezetek lassan. 16 szelepes 100 LE autóm van, ha odalépek, süllyed a pógár az ülésbe. én megtehetem, mert bőven elkerültem az 500 ezer km-t. a jogsim idősebb nálad, hi-hi, van gyakorlat.
Zelli a megfelelő testrészeket sötétben is megtalálom, ugyebár a sötétben mindenki vak, légy erős abban is van egy kis gyakorlatom. látom jó elbeszélgettek itt ketten, elvannak a gyerekek.....a nyalás tényleg gyógyítja a szemet, mondom most voltam orvosin a lejárt jogsi ügyében, semmi gond nem volt, de ezt a nyalásnak köszönhetem.
Legyen jó napotok! surda elfelejtett bemeni a dolgozóba? vagy valami fontos nyalnivalója van, ő sem akarja, hogy elromoljon a szeme.......
na közben megjött surdi apátok, indulhat a buli! Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

surda te meg meszet ettél? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:45
surda te meg meszet ettél? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy az a kommunában illik, természetesen a több tanár és a diák együttműködése szükséges!
Többféle aspektussal kell a hallgatót megismertetni!
Szia, Molly! Üdvözöllek! Remélem többször jössz, így lesz módunk megismerkedni!
Többféle aspektussal kell a hallgatót megismertetni!

Szia, Molly! Üdvözöllek! Remélem többször jössz, így lesz módunk megismerkedni!

Hát én mán remekül...Surdi ökör beszólásától kifeküdtem...