Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1971 1972 1973 1974 1975 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9308   2007. 07. 28. szombat 21:31
X Törölt felhasználó (21812) Admin
7) Téma: megcsalás - kinek mit jelent ?

Ez nem lehet igaz!
A történet szóról szóra illik rám! Most vagyunk a feleségemmel szétköltözés előtt pontosan ugyanez miatt.
Annyi a különbség, hogy én korábban azt hittem szerelmes vagyok a feleségembe, csak amióta tényleg szerelmes lettem tudom, hogy amit éreztem a feleségem iránt az sosem volt szerelem.
Sajnos a harmadik 2 hete úgy döntöt, hogy a férjét válassza. Azóta is naponta beszélünk, és érzem az érzelmein, hogy ugyanúgy szeret, mint én Őt, csak nem akarja feladni az eddigi életét.

8) Téma: Az a bizonyos buli

Lali! Már hogyne látnánk szívesen... bár szerintem Mi előbb találkozunk....Amúgy Mona jön a legmesszebbről.... Stuttgart

9) Téma: szopós csajok

Hála Istennek nekem már 2 ilyen csajom is volt. Imádták!!! Lehet, hogy megfelelő az étrendem, de legtöbbször azt mondták, hogy ÉDES. Szóval van ilyen csaj!!

10) Téma: Megcsalatás - kit hogyan érint?

Koromból (épp, hogy átbuktam a 18-on) meg talán "életfilozófiámból" (erősen konzervatív, elveihez mereven ragaszkodó) fakadóan nekem még nincs igazán sok tapasztalatom, többnyire csak véleményem.
Szerintem, ha valaki megcsal, akkor annak nem is vagyunk annyira fontosak, és nem éri meg vele lenni tovább. Még ha nekünk is fáj, akkor sem szabad tovább erőltetni.
Nekem is volt barátnőm, beleszeretett egy másik fazonba... mondogatta is, de akkor megbocsátottam. ("Végülis, nem történt semmi, mondtam magamnak") Aztán volt nyári tábor (ugyebár) mikor hazajött kiderült hosszú hallgatás, meg tekintetkerülgetés után, hogy mi van... (a barátnője is forszírozta, hogy mondja el) Azt mondta, hogy "csak szájrapuszi volt! Ugyan miaz?" Amlyen naiv hülye voltam, még azt is megbocsátottam. Aztán egyre furább lett, egyre inkább idegesítettek a hülyeségei egyre inkébb tekingetett más fazonok felé és végül én mondtam, hogy nem lesz ez így jó, hagyjuk abba...
Bele is ment, felajánlotta helyette a barátságát. Amikor legközelebb találkoztunk, megbeszélni a dolgot, nem bírtuk ki, megint csókolózás lett a vége. "A barátok nem csókoloznak..." mondtam. Ezek után ismertem meg igazán. Ilyeneket írt, pl. hogy, szerinte egy baráttal (olyan nőnemű baráttal) lehet csókolózni, amellett lehet mellette barátnője is az illetőnek, ez (szerinte) nem megcsalás...
Hát...

11) Téma: Gésa golyók - help!

Nekem is van gésagolyóm, és az a legérdekesebb, hogy nem önkielégítés v. szex közben okozza a legtöbb élvezetet számomra, hanem pl. ha táncolok miközben a hüvelyemben vannak smile A lényeg, hogy mozogj, mert így rezeg a benne lévő valami smile
#9307   2007. 07. 28. szombat 21:28
Jó estét!

Nemrég bemásolgattuk, hogy kinek mi volt a nappaliban az első hsz-e.

Most kimásoltam néhányunknak a LEGESLEGELSŐ HOZZÁSZÓLÁSÁT a FÓRUMHOZ.

Kitaláljátok, hogy melyiket ki írta? Elég könnyű feladat, nem is azért adom fel, hogy széjjel gondolkozzátok magatokat, hanem a szórakozás kedvéért:

A jelöltek:

DrAnthony
édespille
gazosgyuri
hypp
Katicika
MmePrune
Moncy
surdapapa
willy87
zelli
charlotte

A hozzászólások:

1) Téma: Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?

Eddig csak szétkentem az arcomon vagy a mellemen, miközben óhatatlanul a számba is került belőle, egyáltalán nem volt rossz íze, alig várom, hogy lenyelhessem, miközben kedvesem dorongját markolászom-húzogatom-simogatom, és ő hálás szemmel nézi azt a gyönyörű világot, amelyet "elmenetele közben lát, úgy bizony!

2) Téma: Izgató,ha a lányokon van háj?

Én valamikor vékony, izmos nő voltam. Most a kor előrehaladtával van némi feleslegem. Ez így természetes. A képen látható hölgynél, valamivel soványabb vagyok!

3) Téma: Mit néz meg először egy nő a férfiakon?

a szemét, mindenképpen először azt. abban minden benne van. a külsőben csak a tisztaság és az ápoltság a fontos. ugyan nem a külsőhöz tartozik, de nagyon fontos: ahogyan és amit mond. ennyi.

4) Téma: KÖNYVEK (erotikus momentumok az irodalomban)

O története...
érdemes kézbe venni, mindenkinek ajánlom

5) Téma: Csupaszon vagy szőrösen?

Régóta mosolygok ezen a dolgon, sok helyen olvastam már az interneten, erről a témáról. Mivel nem tartozom a fiatalabb korosztályhoz, azt hiszem van tapasztalatom ezen a téren. Nevetségesnek tartom, hogyha egy tinilány már pelyhedző korában elkezdi borotválni a punciját, mert mindenhol azt hallja, látja, hogy az a"trendi". Mi lesz vele ha pont olyan fiúja akad, aki szőrösen kedveli. Kezdheti előlröl, nem beszélve arról, hogy megfosztja magát egy olyan élménytől, ami igenis szépen mutat, de hát igazodni kell az elvárásokhoz. Nekem egy csupasz punci láttán, mindig gonosz gondolataim támadnak, nyúzottnak, természetellenesnek találom. Nagy tévedésnek tartom, a higiéniára hivatkozni, igenis szép egy szőrös punci. Lehet azt fazonigazítani, karbantartani ha szükség van rá. Nevetve olvastam egy topictárs írását, azzal kapcsolatban, hogy ő és kedvese, szőrfóbiás, el tudnám képzelni őket kopasz fejjel rohangászni. Meggyőződésem, hogy a férfiak többsége igenis a szőrös puncira esküszik. Igen, az ízlések és pofonok különbözőek. A puncinál más a helyzet, amint egyik férfitársam írta, mindegy csak legyen, én azzal egészíteném ki, "ha lehet kéremalássan legyen szőrös".

6) Téma: Te miért jársz ide?

Mert jó képek vannak az amatőr rovatban és jobban szeretem a természetes nőket mint a csináltakat! smile
+ ilyesmi...

(folyt.köv.)
#9306   2007. 07. 28. szombat 20:33
gazosgyuri gazosgyuri
Köszönöm öreg barátom... wink ...ha hiszed ha nm...én ezt be is tudnám most falni...mindet...a sör után wszínű felborulnék... hehe ...de megérné...
Kb. 4 órára értem haza...majd bealudtam picit...holnap délután megyünk sütőgetni...nah én ott zabálni fogok... eljen
#9305   2007. 07. 28. szombat 20:23
X Törölt felhasználó (94621)
Szia Gyuri!
Gondolom kidolgoztad magad, ezért, és mivel ilyen szépen kértél küldöm a kajád, megdolgoztál érte:
előételként, jó étvágyat:

második, mert neked ez kevés lenne:

egy kis süti:

és végezetül egy kis fagyi:

Ja és még ha van kedved az egészet leöblíteni:

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 28. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 20:06
Hát itt ma nm sok minden történt... wave
Hipp a reggelid feneségességes wolt...kérem a wacsit... hehe
Kézcsókom a jányoknak...
#9304   2007. 07. 28. szombat 20:06
gazosgyuri gazosgyuri
Hát itt ma nm sok minden történt... wave
Hipp a reggelid feneségességes wolt...kérem a wacsit... hehe
Kézcsókom a jányoknak...
#9303   2007. 07. 28. szombat 18:01
Nem a gg chatről beszéltem, de mindenütt így van, és így helyes.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 28. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 16:25
A gorombákat,bunkókat persze,h. kivágják az op'ok,de erről csak ők tehetnek--az ilyen pedig nem is kell oda.Ha többet jár oda vki,+ is ismeri a többieket és máris nem érzi magát "kirekesztve"...persze vannak ott (mint máshol az életben)is olyanok,akik rosszindulatúak és félrevezetik a másikat.Én pl. ott "tanultam +" "növeszteni az arcomon a bőr-réteget" mf2
#9302   2007. 07. 28. szombat 16:25
on-lány on-lány
A gorombákat,bunkókat persze,h. kivágják az op'ok,de erről csak ők tehetnek--az ilyen pedig nem is kell oda.Ha többet jár oda vki,+ is ismeri a többieket és máris nem érzi magát "kirekesztve"...persze vannak ott (mint máshol az életben)is olyanok,akik rosszindulatúak és félrevezetik a másikat.Én pl. ott "tanultam +" "növeszteni az arcomon a bőr-réteget" mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 28. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 28. szombat 10:37
Ok, Molly, én is chatelek néha, ott egy viszonylag zárt közösség alakult ki, a törzsközönség hasonló korú mint én, ott is megy a szöveg ezerrel, de vannak jó fejek, aki szemtelen, vagy goromba, egy-két szóból kidobják, és nem állnak többet szóba vele. Természetesen ahhoz is kedv kell, hogy odamenjek, mert nem egyformák a napok.
#9301   2007. 07. 28. szombat 16:17
on-lány on-lány
köszi';remélem,már jó lesz és 1hét után találkozhatok a gyönyörűségemmel smile
#9300   2007. 07. 28. szombat 10:37
Ok, Molly, én is chatelek néha, ott egy viszonylag zárt közösség alakult ki, a törzsközönség hasonló korú mint én, ott is megy a szöveg ezerrel, de vannak jó fejek, aki szemtelen, vagy goromba, egy-két szóból kidobják, és nem állnak többet szóba vele. Természetesen ahhoz is kedv kell, hogy odamenjek, mert nem egyformák a napok.
#9299   2007. 07. 28. szombat 10:28
Igen Molly most először néztem be oda, de tartok tőle, hogy utoljára, nem nekem való.
#9298   2007. 07. 28. szombat 10:14
Szia Molly!
Légy üdvözölve, kellemes hétvégét neked is!
#9297   2007. 07. 28. szombat 09:48
Szép jó reggelt mindenkinek!
Moncy újabban hanyagol bennünket, ezért magunknak kell gondoskodni egy jó kis magyaros reggeliről.
Jóétvágyat, kellemes napot nektek!

#9296   2007. 07. 28. szombat 09:15
zelli zelli
Jó reggelt Mindenkinek!
Tom valahol megértheted, hogy tömegben nem megyek a tóba, ami 5 percre van Tőlem! De éjszaka más, régen is így csináltam, éjszakai fürdőzés szabadon, meztelenül! Addig zenehallgatás, GG-zés, de valóban nagy a punnyadás! wink
#9295   2007. 07. 28. szombat 09:01
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt!

Micsoda punnyadás!
Na, irány a szabadba, jó még az idő ki kell használni!
Jövő héten megjön szilva, majd megdolgoztat benneteket!
A gép előtt ülőknek részvétem, a nyaralóknak kellemes hétvégét kívánok és szép időt stb.

#9294   2007. 07. 28. szombat 07:03
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt kíwánok!

Elmentem dolgozni...majd jöwök...Hipp masszírozd meg a jányokat helyettem...köszi wink
Mindenkinek kellemes napot... eljen
#9293   2007. 07. 27. péntek 22:36
gazosgyuri gazosgyuri
Igeeen!Ez az...ezzzé wót ilyen ismerős... wink
Prunétól???...Nah...ez érdekel...mesélhetnél róla... nyes
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 18:51

valószínüleg erre emlékszel,ez az ismertebb.
bármennyi is a dolgom,mindíg olvaslak benneteket,most,hogy Szilva-admintól nem kell tartanom,merek írni is... eplus2
#9292   2007. 07. 27. péntek 20:25
zelli zelli
Esti üdv Mindenkinek! Szia, Drága Charlotte!
Egész nap valami jó kérdésre vártam Tőled! wink
Amúgy a múltkori kérdéseid jól pörögtették a topicot. Valami hasonlóan "erős" kérdést még lehetne kérni Tőled, mielőtt távozol? worship
Szeretem a kérdéseid! És imádom, ahogy Surdi dühöng, még ma sem tudott túllépni a múltkori kérdéseiden! Előre is kösz! Amúgy jó éjt Neked! wave
Prune, érezd jól Magad! wink Meg Mást is! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 27. péntek 20:18
Jó estét!

Sajnálom, hogy ma nem néztem be, dolgozom. De látom, hogy Prune itt hagyta kézjegyét smile

Talán holnap este már többet leszek.

Pusssz
#9291   2007. 07. 27. péntek 20:18
Jó estét!

Sajnálom, hogy ma nem néztem be, dolgozom. De látom, hogy Prune itt hagyta kézjegyét smile

Talán holnap este már többet leszek.

Pusssz
#9290   2007. 07. 27. péntek 18:51
para11 para11

valószínüleg erre emlékszel,ez az ismertebb.
bármennyi is a dolgom,mindíg olvaslak benneteket,most,hogy Szilva-admintól nem kell tartanom,merek írni is... eplus2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 17:41
Ez nekem nagyon ismerős csak nm ugrik be,hogy honnan
és mintha más lett wóna a doboz színe...hmm-hmm
De azért köcce Para...rég woltál...sok a meló w dolgod? wave
#9289   2007. 07. 27. péntek 17:46
gazosgyuri gazosgyuri
Nm jössz rejá mija a jelszawad...megkérded,hogy küldjék az emlékeztetőt... nyes ...nehogymá emijatt
ne gyere...rózsajány...Jaaa...és a kishülye barátnődet küldd nyugodtan Surdi tanár úrhó...én +tenném a helyedbe... eplus2
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 27. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 16:58
Igen, még egy hónap, aztán lehet, hogy itthagylak benneteket! (Németországba költözöm, hogy ott tanuljak smile és lehet, hogy a GG-t egy kicsit majd hanyagolom, ha nem fogok rájönni, hogy mi a jelszavam smile )

... 1971 1972 1973 1974 1975 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!