Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1967 1968 1969 1970 1971 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9389   2007. 07. 30. hétfő 14:30
surdapapa surdapapa
hehe de ha ezt nem küldöd tovább minimum 43 ismerősödnek az összes férfi felmenődnek 10 generáción át leszárad a farka ... eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:25
Te lyányka...
Te még mesét olvasol este lefekvés előtt??

Na az ilyen és hasonló spamoktól van herótom a myvipen meg iw-en...
Tán nem kellene még ide is behozni...
#9388   2007. 07. 30. hétfő 14:28
surdapapa surdapapa
szóval ami biztos, h zelli /rémlett is, h Ő, de hát SZilva az aki örökké elégedetlen magával, pedig nincs miért elégedetlenkednie!/a 2., ezzel borul az egész.
akkor 4es szilva és 3as pillécske!
na így mán más a leányzoo fekvése.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:11
1) Téma: Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem? –nyelvezet miatt Kátya!
2) Téma: Izgató,ha a lányokon van háj? –Ez sztem Szilva!
3) Téma: Mit néz meg először egy nő a férfiakon? -Zelli
4) Téma: KÖNYVEK (erotikus momentumok az irodalomban)
hát pillécske maradt meg, de nekem az nem jön vele össze!
5) Téma: Csupaszon vagy szőrösen? –meglepődnék rajta ha nem a piszkos fantáziájú Fred bátyám lenne!
6) Téma: Te miért jársz ide? –ez iljan gyurkás /de lehet mégis inkább a doki?/
7) Téma: megcsalás - kinek mit jelent ? –hát ez én vónék!
8) Téma: Az a bizonyos buli –Moncy, mint a közülünk egyik legrégebben gégéző
9) Téma: szopós csajok: ha a 6os gyurka akkor ez a doki /de lehet fordítva van/
10) Téma: Megcsalatás - kit hogyan érint? –egyértelműen willonyos az!
11) Téma: Gésa golyók - help! –ez pedig Te vónál!

no van má +fejtés, mer akkor összehasonlítanám a megoldókulccsal!
#9387   2007. 07. 30. hétfő 14:28
Moncy Moncy
wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 30. hétfő 14:26
asszem illett volna köszönnöm: sziasztok smile
hiányoztatok ám smile
a b...meg arra vonatkozott, hogy közel két órája ülök a gépnél, és csak a nappalin sikerült átrágni magamat smile
#9386   2007. 07. 30. hétfő 14:26
MmePrune MmePrune VIP Admin
asszem illett volna köszönnöm: sziasztok smile
hiányoztatok ám smile
a b...meg arra vonatkozott, hogy közel két órája ülök a gépnél, és csak a nappalin sikerült átrágni magamat smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:24
Szia!
Azzé remélem jól nyaraltatok...a basszátok + az mire
utal... hehe
#9385   2007. 07. 30. hétfő 14:25
Moncy Moncy
Te lyányka...
Te még mesét olvasol este lefekvés előtt??

Na az ilyen és hasonló spamoktól van herótom a myvipen meg iw-en...
Tán nem kellene még ide is behozni...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:14
Szerbusztok! Első figyelmeztetésem!!!!!! Fogadjátok meg a tanácsom, kérek mindenkit!!!!!!!!! MA ÉS HOLNAP SENKI SE KOCKÁZTASSA MEG AZT, HOGY ÉLŐVIZBEN FÜRDIK!!!!!! Ugyanis a pravoszláv-ortodox vallás szerint ezen a napon nem szabad, legalábbis nem ajánlatos élővizben fürödni, mert minden esélye megvan annak, hogy belefullad az illető! Higgyétek el, ez igaz, nem csak ez a vallás szerint, hanem különben is...Az én városkámban tavaly ketten belefulladtak a Tiszába, pont ezen a napon...És csak az a két illető fürdött...Ez szomorú, de a természet törvényeit nem jó megszegni...A másik nap meg azt hiszem, hogy augusztus 2-a, szóval akkor is ez van...Ezen a két napon és az előtte illetve az utánna lévő napokon sem ajánlatos élővizben úszkálni!
Üdv mindenkinek smile
#9384   2007. 07. 30. hétfő 14:24
gazosgyuri gazosgyuri
Szia!
Azzé remélem jól nyaraltatok...a basszátok + az mire
utal... hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 30. hétfő 14:19
basszátok meg! végigolvastam a nappalit mf2
hazahoztuk a rossz időt smile ez azt jelenti, hogy már nem nyaralok smile
körbenézek a fórumon...aztán majd írok...van mondanivalóm hehe
#9383   2007. 07. 30. hétfő 14:19
MmePrune MmePrune VIP Admin
basszátok meg! végigolvastam a nappalit mf2
hazahoztuk a rossz időt smile ez azt jelenti, hogy már nem nyaralok smile
körbenézek a fórumon...aztán majd írok...van mondanivalóm hehe
#9382   2007. 07. 30. hétfő 14:11
surdapapa surdapapa
1) Téma: Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem? –nyelvezet miatt Kátya!
2) Téma: Izgató,ha a lányokon van háj? –Ez sztem Szilva!
3) Téma: Mit néz meg először egy nő a férfiakon? -Zelli
4) Téma: KÖNYVEK (erotikus momentumok az irodalomban)
hát pillécske maradt meg, de nekem az nem jön vele össze!
5) Téma: Csupaszon vagy szőrösen? –meglepődnék rajta ha nem a piszkos fantáziájú Fred bátyám lenne!
6) Téma: Te miért jársz ide? –ez iljan gyurkás /de lehet mégis inkább a doki?/
7) Téma: megcsalás - kinek mit jelent ? –hát ez én vónék!
8) Téma: Az a bizonyos buli –Moncy, mint a közülünk egyik legrégebben gégéző
9) Téma: szopós csajok: ha a 6os gyurka akkor ez a doki /de lehet fordítva van/
10) Téma: Megcsalatás - kit hogyan érint? –egyértelműen willonyos az!
11) Téma: Gésa golyók - help! –ez pedig Te vónál!

no van má +fejtés, mer akkor összehasonlítanám a megoldókulccsal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 28. szombat 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 28. szombat 21:31
7) Téma: megcsalás - kinek mit jelent ?

Ez nem lehet igaz!
A történet szóról szóra illik rám! Most vagyunk a feleségemmel szétköltözés előtt pontosan ugyanez miatt.
Annyi a különbség, hogy én korábban azt hittem szerelmes vagyok a feleségembe, csak amióta tényleg szerelmes lettem tudom, hogy amit éreztem a feleségem iránt az sosem volt szerelem.
Sajnos a harmadik 2 hete úgy döntöt, hogy a férjét válassza. Azóta is naponta beszélünk, és érzem az érzelmein, hogy ugyanúgy szeret, mint én Őt, csak nem akarja feladni az eddigi életét.

8) Téma: Az a bizonyos buli

Lali! Már hogyne látnánk szívesen... bár szerintem Mi előbb találkozunk....Amúgy Mona jön a legmesszebbről.... Stuttgart

9) Téma: szopós csajok

Hála Istennek nekem már 2 ilyen csajom is volt. Imádták!!! Lehet, hogy megfelelő az étrendem, de legtöbbször azt mondták, hogy ÉDES. Szóval van ilyen csaj!!

10) Téma: Megcsalatás - kit hogyan érint?

Koromból (épp, hogy átbuktam a 18-on) meg talán "életfilozófiámból" (erősen konzervatív, elveihez mereven ragaszkodó) fakadóan nekem még nincs igazán sok tapasztalatom, többnyire csak véleményem.
Szerintem, ha valaki megcsal, akkor annak nem is vagyunk annyira fontosak, és nem éri meg vele lenni tovább. Még ha nekünk is fáj, akkor sem szabad tovább erőltetni.
Nekem is volt barátnőm, beleszeretett egy másik fazonba... mondogatta is, de akkor megbocsátottam. ("Végülis, nem történt semmi, mondtam magamnak") Aztán volt nyári tábor (ugyebár) mikor hazajött kiderült hosszú hallgatás, meg tekintetkerülgetés után, hogy mi van... (a barátnője is forszírozta, hogy mondja el) Azt mondta, hogy "csak szájrapuszi volt! Ugyan miaz?" Amlyen naiv hülye voltam, még azt is megbocsátottam. Aztán egyre furább lett, egyre inkább idegesítettek a hülyeségei egyre inkébb tekingetett más fazonok felé és végül én mondtam, hogy nem lesz ez így jó, hagyjuk abba...
Bele is ment, felajánlotta helyette a barátságát. Amikor legközelebb találkoztunk, megbeszélni a dolgot, nem bírtuk ki, megint csókolózás lett a vége. "A barátok nem csókoloznak..." mondtam. Ezek után ismertem meg igazán. Ilyeneket írt, pl. hogy, szerinte egy baráttal (olyan nőnemű baráttal) lehet csókolózni, amellett lehet mellette barátnője is az illetőnek, ez (szerinte) nem megcsalás...
Hát...

11) Téma: Gésa golyók - help!

Nekem is van gésagolyóm, és az a legérdekesebb, hogy nem önkielégítés v. szex közben okozza a legtöbb élvezetet számomra, hanem pl. ha táncolok miközben a hüvelyemben vannak smile A lényeg, hogy mozogj, mert így rezeg a benne lévő valami smile
#9381   2007. 07. 30. hétfő 13:46
gazosgyuri gazosgyuri
Helyesbítsünk egy pöttyet...ha ők copnak... hehe
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:43
Gyuri bátyám ha copol velük eplus2 eplus2 eplus2

akkor tessék eplus2 eplus2
#9380   2007. 07. 30. hétfő 13:43
Sonkás Sonkás
Gyuri bátyám ha copol velük eplus2 eplus2 eplus2

akkor tessék eplus2 eplus2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:34
Én is kérek Sonkás uram.... finom
#9379   2007. 07. 30. hétfő 13:34
gazosgyuri gazosgyuri
Én is kérek Sonkás uram.... finom
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:28
Ilyen jányokkal gondolod????
#9378   2007. 07. 30. hétfő 13:28
Sonkás Sonkás
Ilyen jányokkal gondolod????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:18
no akkor eztet a lánnyal szopnék topicba illett vóna írnom!
#9377   2007. 07. 30. hétfő 13:23
surdapapa surdapapa
a jó öreg hippnek az oviba is szalonna hagymával vót a jele! eplus2

de végre valaki hozott Surdilovics kedvére való kaját is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 28. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 28. szombat 09:48
Szép jó reggelt mindenkinek!
Moncy újabban hanyagol bennünket, ezért magunknak kell gondoskodni egy jó kis magyaros reggeliről.
Jóétvágyat, kellemes napot nektek!

#9376   2007. 07. 30. hétfő 13:21
surdapapa surdapapa
szilva admintól Te tartasz? na nehogymá!

ezt a mostani nappaliból sok mindenkivel el tudod hitetni, de osztán velem bisztoss nemmm!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 18:51

valószínüleg erre emlékszel,ez az ismertebb.
bármennyi is a dolgom,mindíg olvaslak benneteket,most,hogy Szilva-admintól nem kell tartanom,merek írni is... eplus2
#9375   2007. 07. 30. hétfő 13:18
surdapapa surdapapa
no akkor eztet a lánnyal szopnék topicba illett vóna írnom!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:15
Öregem azt hittem hogy a nejed szopik csak eplus2 eplus2 De látom hogy má te is eplus2 eplus2
#9374   2007. 07. 30. hétfő 13:16
surdapapa surdapapa
teeee!

a hipp meg a lotyókámat mondja gonosznak!
mi ez ha nem gonoszság?

ja és azért nem mert azt a kérdést amit én fontosabbnak tartottam el nyomta a másik kérdés. ill. a nagyfőnök igencsak kurtán furcsán fejezte be. de most má sztem végig tárgyaltuk!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 20:25
Esti üdv Mindenkinek! Szia, Drága Charlotte!
Egész nap valami jó kérdésre vártam Tőled! wink
Amúgy a múltkori kérdéseid jól pörögtették a topicot. Valami hasonlóan "erős" kérdést még lehetne kérni Tőled, mielőtt távozol? worship
Szeretem a kérdéseid! És imádom, ahogy Surdi dühöng, még ma sem tudott túllépni a múltkori kérdéseiden! Előre is kösz! Amúgy jó éjt Neked! wave
Prune, érezd jól Magad! wink Meg Mást is! hehe
#9373   2007. 07. 30. hétfő 13:15
Sonkás Sonkás
Öregem azt hittem hogy a nejed szopik csak eplus2 eplus2 De látom hogy má te is eplus2 eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:12
én otthon vagy 4* el kezdtem röhögni, amikor ez eszembe jutott. a zasszony meg csak nézett, h mit is röhögök, azt hitte hülye vok! dehogy hitte! tuggya, hisz ösmer!

tb:
körbe járnánk, h a zasszonynak mi is jár a születendő gyermek után, de mást mondanak a tb-nél, mást az Ő munkahelyén és mást az én munkahelyemen!
aztán ki szeretnénk hozni belőle a maximumot, mert eddig csak szoptunk ...
#9372   2007. 07. 30. hétfő 13:14
Rosemary Rosemary VIP
Szerbusztok! Első figyelmeztetésem!!!!!! Fogadjátok meg a tanácsom, kérek mindenkit!!!!!!!!! MA ÉS HOLNAP SENKI SE KOCKÁZTASSA MEG AZT, HOGY ÉLŐVIZBEN FÜRDIK!!!!!! Ugyanis a pravoszláv-ortodox vallás szerint ezen a napon nem szabad, legalábbis nem ajánlatos élővizben fürödni, mert minden esélye megvan annak, hogy belefullad az illető! Higgyétek el, ez igaz, nem csak ez a vallás szerint, hanem különben is...Az én városkámban tavaly ketten belefulladtak a Tiszába, pont ezen a napon...És csak az a két illető fürdött...Ez szomorú, de a természet törvényeit nem jó megszegni...A másik nap meg azt hiszem, hogy augusztus 2-a, szóval akkor is ez van...Ezen a két napon és az előtte illetve az utánna lévő napokon sem ajánlatos élővizben úszkálni!
Üdv mindenkinek smile
#9371   2007. 07. 30. hétfő 13:12
surdapapa surdapapa
én otthon vagy 4* el kezdtem röhögni, amikor ez eszembe jutott. a zasszony meg csak nézett, h mit is röhögök, azt hitte hülye vok! dehogy hitte! tuggya, hisz ösmer!

tb:
körbe járnánk, h a zasszonynak mi is jár a születendő gyermek után, de mást mondanak a tb-nél, mást az Ő munkahelyén és mást az én munkahelyemen!
aztán ki szeretnénk hozni belőle a maximumot, mert eddig csak szoptunk ...
#9370   2007. 07. 30. hétfő 13:10
gazosgyuri gazosgyuri
A kor..a kor...uanmáán...asz nm számít...ha belül fijatal maradsz és derűs... eljen

... 1967 1968 1969 1970 1971 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!