szilva admintól Te tartasz? na nehogymá!
ezt a mostani nappaliból sok mindenkivel el tudod hitetni, de osztán velem bisztoss nemmm!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 18:51

valószínüleg erre emlékszel,ez az ismertebb.
bármennyi is a dolgom,mindíg olvaslak benneteket,most,hogy Szilva-admintól nem kell tartanom,merek írni is...
ezt a mostani nappaliból sok mindenkivel el tudod hitetni, de osztán velem bisztoss nemmm!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

valószínüleg erre emlékszel,ez az ismertebb.
bármennyi is a dolgom,mindíg olvaslak benneteket,most,hogy Szilva-admintól nem kell tartanom,merek írni is...

no akkor eztet a lánnyal szopnék topicba illett vóna írnom!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
teeee!
a hipp meg a lotyókámat mondja gonosznak!
mi ez ha nem gonoszság?
ja és azért nem mert azt a kérdést amit én fontosabbnak tartottam el nyomta a másik kérdés. ill. a nagyfőnök igencsak kurtán furcsán fejezte be. de most má sztem végig tárgyaltuk! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 20:25
a hipp meg a lotyókámat mondja gonosznak!
mi ez ha nem gonoszság?
ja és azért nem mert azt a kérdést amit én fontosabbnak tartottam el nyomta a másik kérdés. ill. a nagyfőnök igencsak kurtán furcsán fejezte be. de most má sztem végig tárgyaltuk! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Esti üdv Mindenkinek! Szia, Drága Charlotte!
Egész nap valami jó kérdésre vártam Tőled!
Amúgy a múltkori kérdéseid jól pörögtették a topicot. Valami hasonlóan "erős" kérdést még lehetne kérni Tőled, mielőtt távozol?
Szeretem a kérdéseid! És imádom, ahogy Surdi dühöng, még ma sem tudott túllépni a múltkori kérdéseiden! Előre is kösz! Amúgy jó éjt Neked!
Prune, érezd jól Magad!
Meg Mást is!
Egész nap valami jó kérdésre vártam Tőled!

Amúgy a múltkori kérdéseid jól pörögtették a topicot. Valami hasonlóan "erős" kérdést még lehetne kérni Tőled, mielőtt távozol?

Szeretem a kérdéseid! És imádom, ahogy Surdi dühöng, még ma sem tudott túllépni a múltkori kérdéseiden! Előre is kösz! Amúgy jó éjt Neked!

Prune, érezd jól Magad!

Öregem azt hittem hogy a nejed szopik csak
De látom hogy má te is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:12

én otthon vagy 4* el kezdtem röhögni, amikor ez eszembe jutott. a zasszony meg csak nézett, h mit is röhögök, azt hitte hülye vok! dehogy hitte! tuggya, hisz ösmer!
tb:
körbe járnánk, h a zasszonynak mi is jár a születendő gyermek után, de mást mondanak a tb-nél, mást az Ő munkahelyén és mást az én munkahelyemen!
aztán ki szeretnénk hozni belőle a maximumot, mert eddig csak szoptunk ...
tb:
körbe járnánk, h a zasszonynak mi is jár a születendő gyermek után, de mást mondanak a tb-nél, mást az Ő munkahelyén és mást az én munkahelyemen!
Szerbusztok! Első figyelmeztetésem!!!!!! Fogadjátok meg a tanácsom, kérek mindenkit!!!!!!!!! MA ÉS HOLNAP SENKI SE KOCKÁZTASSA MEG AZT, HOGY ÉLŐVIZBEN FÜRDIK!!!!!! Ugyanis a pravoszláv-ortodox vallás szerint ezen a napon nem szabad, legalábbis nem ajánlatos élővizben fürödni, mert minden esélye megvan annak, hogy belefullad az illető! Higgyétek el, ez igaz, nem csak ez a vallás szerint, hanem különben is...Az én városkámban tavaly ketten belefulladtak a Tiszába, pont ezen a napon...És csak az a két illető fürdött...Ez szomorú, de a természet törvényeit nem jó megszegni...A másik nap meg azt hiszem, hogy augusztus 2-a, szóval akkor is ez van...Ezen a két napon és az előtte illetve az utánna lévő napokon sem ajánlatos élővizben úszkálni!
Üdv mindenkinek
Üdv mindenkinek

én otthon vagy 4* el kezdtem röhögni, amikor ez eszembe jutott. a zasszony meg csak nézett, h mit is röhögök, azt hitte hülye vok! dehogy hitte! tuggya, hisz ösmer!
tb:
tb:
A kor..a kor...uanmáán...asz nm számít...ha belül fijatal maradsz és derűs...

ne tedd velünk, h itt hagysz!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 27. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 16:58

Igen, még egy hónap, aztán lehet, hogy itthagylak benneteket! (Németországba költözöm, hogy ott tanuljak
és lehet, hogy a GG-t egy kicsit majd hanyagolom, ha nem fogok rájönni, hogy mi a jelszavam
)

Hát a nótádtól fetrengtem w fél órát...
anyós fel is jött,hogy lengedezik lent a csillár...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:06

anyós fel is jött,hogy lengedezik lent a csillár...

a nótafánk /Szilva/ meddig nyaral?
mert felénekelhetné hippnek a pénteki versem a Rákóczi induló ritmusára!

A tb-wel nekem is...ma kértem igazolást a cígemtől,hogy fizetik utánam a tb-t mert feketelistás waok...máá mint a tb szerint...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:02

ld a 9497et oszt +tudod, h nekem se ért fenékig a tejfel!
bár lenne itt vmellik gyönyörű fehérnép felajánlanám Nekik a tejfelem!
bár lenne itt vmellik gyönyörű fehérnép felajánlanám Nekik a tejfelem!
a nótafánk /Szilva/ meddig nyaral?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:00

Dilis...de legalább ettől wégre mosolyogni...majd kacarászni kezdtem...
Elég pocsék wót idáig a napom...most máá tsak jobb lehet...

korban korban.
nekem azt mondták nagy koromban megjön az eszem ...
egybő bekentem magam korommal, aztán vártam a hatást!
nekem azt mondták nagy koromban megjön az eszem ...
egybő bekentem magam korommal, aztán vártam a hatást!

ld a 9497et oszt +tudod, h nekem se ért fenékig a tejfel!
bár lenne itt vmellik gyönyörű fehérnép felajánlanám Nekik a tejfelem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 13:00
bár lenne itt vmellik gyönyörű fehérnép felajánlanám Nekik a tejfelem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 12:57

elképzeltem amint éppen terülsz!
de sehogy se alfőd gyön ki belüle, hanem becsapódási kráter!

most hogy így elnézem a zöreg jó elkijabáta a dógot:
"hipp #9416 | 2007.07.27
Szia Szilvia! Köszönjük, és nagyon kellemes pihenést kívánunk nektek, jó időt fogtatok ki!"
pihennyé sokat!
a zurad nyakába akassz vmi jó kis szopós kurvát, h legyen lehetőséged kipróbálnyi a szerencsefiúkat /szerencsefiúk, mert Veled lehetnek!!!/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 15:26
"hipp #9416 | 2007.07.27
Szia Szilvia! Köszönjük, és nagyon kellemes pihenést kívánunk nektek, jó időt fogtatok ki!"
pihennyé sokat!
a zurad nyakába akassz vmi jó kis szopós kurvát, h legyen lehetőséged kipróbálnyi a szerencsefiúkat /szerencsefiúk, mert Veled lehetnek!!!/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözletemet küldöm mindenkinek a Balatonról!

A Lányoknak:

A Fiúknak:

A Lányoknak:
A Fiúknak:
elképzeltem amint éppen terülsz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 12:53

Sziasztok!
Mily nagy üresség a nappaliban...sebaj...elterülök benne mint a nagy alföld...
Wagy mindenki az étkezőben wan??

Teee villonyosss!
má megint elköszöntééé!
de hol van vmi normális férfiembernek való kaja?
mongyuk egy kilo kóbász, vagy egy lesütött egész csülök?
vagy egész életedbe ily gizda akarsz maradni?
így sose lesz egy normális férfi kinézeted, mongyuk oljan mint gyurka bátyónak vagy nékem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 15:22
má megint elköszöntééé!
de hol van vmi normális férfiembernek való kaja?
mongyuk egy kilo kóbász, vagy egy lesütött egész csülök?
vagy egész életedbe ily gizda akarsz maradni?
így sose lesz egy normális férfi kinézeted, mongyuk oljan mint gyurka bátyónak vagy nékem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Wilika sátorozni megy.
Alaposan felkészült.

Választék:
Főzött kakaókrémes-diós, fahéjas, diós-lekváros, diós.
Alaposan felkészült.

Választék:
Főzött kakaókrémes-diós, fahéjas, diós-lekváros, diós.
Sziasztok!

vigyázzzzzzzzzz!
mer amily kedves embör a macskás embör
még messzólít, h ezt nem ide, hanem a dühöngőbe kéne tenni!
a szépfijjúhoz pont illik a bor, a borhoz meg a cépfijjú!
mi itt a porbléma?
nos láttttooooomm a jövvvőőőőttt:
ma nem vszínű, h vissza tudom nézni a 7végét!
ha vmi fontosat közöltetek velem ismétejjétek meg privibe.
na nekem meg a zegész TB rendszerrel van tele a tököm ...
és csak úgy politika mentesen!
Hééé Molly nénje!
mé kéne választanod a kettő közül
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 11:07
mer amily kedves embör a macskás embör

a szépfijjúhoz pont illik a bor, a borhoz meg a cépfijjú!
mi itt a porbléma?
nos láttttooooomm a jövvvőőőőttt:
ma nem vszínű, h vissza tudom nézni a 7végét!
ha vmi fontosat közöltetek velem ismétejjétek meg privibe.
na nekem meg a zegész TB rendszerrel van tele a tököm ...
és csak úgy politika mentesen!
Hééé Molly nénje!
mé kéne választanod a kettő közül

Jó reggelt Mindenkinek!
Mérges vagyok, mert vagy 2 órát nem tudtam a netre jönni! Felhívtam a szolgáltatót! Mosta kezeit! Én meg sok helyre elküldtem a XXI. századi világot! Utána érdekes módon minden rendben volt már! Engem fárasztanak ezek a hülye viták!
Mérges vagyok, mert vagy 2 órát nem tudtam a netre jönni! Felhívtam a szolgáltatót! Mosta kezeit! Én meg sok helyre elküldtem a XXI. századi világot! Utána érdekes módon minden rendben volt már! Engem fárasztanak ezek a hülye viták!
Jó reggelt Mindenkinek!