Nah...mottan olwasom,hogy Moncy is rohan...höhö...remélem egymásba rohanunk...

Amikor legelöször mail-t wáltottunk dijekt a teljes newemmel küldtem....noh csak utána wáltoztattam +...ha + wan simán rákereshetsz...még a mobil számom is tudni fogod Papa...mee ott figyel a zis...
De most mán tényleg rohanok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:40

De most mán tényleg rohanok...

ahoj poplacsekkkk
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát?
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát?
pedofil állat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncynak van iw +hívó...
Szóljatok ha kell...
Most nem reagálok papa... de majd ha hazajövök válaszolok.... De most tleg rohanok...
Legyen szép napotok!
(Itt már borul)

Szóljatok ha kell...
Most nem reagálok papa... de majd ha hazajövök válaszolok.... De most tleg rohanok...

Legyen szép napotok!
(Itt már borul)
miután élvezésig nyaltalak majd egy jót dugtunk végül pedig az utolsó cseppig kiszoptad ...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ahoj poplacsekkkk
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:37
és nem kér vki nappalis?
oszt még meg se jelőtük 1mást, mint a kutyák a vágópesta házát? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy sem tudja felszerelni...hihihi...(40 éwe a szakmába)
...még a talján se...nyugi Surdi...tugggya a zöreg kormányozni a hajót...
Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek...

Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek...
Úgy sem tudja felszerelni...hihihi...(40 éwe a szakmába)
...még a talján se...nyugi Surdi...tugggya a zöreg kormányozni a hajót...
Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:33

Minek nekem iwiw +híwó bratyó? Most adtam itt a G.G.-én nm rég wkinek... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

ekkora egy balfax nem lehecc!
moncy 1edül ... felajánlkozik Neked .. Te meg!
áááááá balfax!
pedig moncy "nyanyus" má a lábát is enyhén széttette és elkezdte magát izgatni!
Te meg!
áááááá balfax!
áááááá balfax!

Te meg!
áááááá balfax!

ekkora egy balfax nem lehecc!
áááááá balfax!
Te meg!
áááááá balfax!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 07. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
áááááá balfax!

Te meg!
áááááá balfax!

te gyurka minyőt ceretnél?
hátha tudok segíteni?
kűdd mán át nekem is a mókahelyváltással kapcsolatos dolgokat. /Neked nem köll iwiw +hívó?/ (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 07. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 21:40
hátha tudok segíteni?
kűdd mán át nekem is a mókahelyváltással kapcsolatos dolgokat. /Neked nem köll iwiw +hívó?/ (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 07. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm Hipp barát!
Ezt mind szeretem....
Most értünk haza...nm wettünk ajútót mert tréé wót...
Mottan eszem sonka tekercs + sajt tekercs...holnap én is belehúzok munka...
Ezt mind szeretem....

Most értünk haza...nm wettünk ajútót mert tréé wót...
Mottan eszem sonka tekercs + sajt tekercs...holnap én is belehúzok munka...

Veled az orgazmushosszúsági rekordot szeretném megdönteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 21:05

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Sajnos csak átutazó vendég vagyok megint, beköszönni jöttem.
Szép estét mindenkinek!
Azért egy kérdést feltennék:
Milyen szexszel kapcsolatos Guinness rekordot szeretnétek felállítani?
Sajnos csak átutazó vendég vagyok megint, beköszönni jöttem.
Szép estét mindenkinek!
Azért egy kérdést feltennék:
Milyen szexszel kapcsolatos Guinness rekordot szeretnétek felállítani?

ebből maradt még?
igazán megkínálhatnál!
de ha nem hát nem!
a tepertő is jól fog ám esni!
ezzel tán még a willikát is elő tudjuk csalogatni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 19:21
igazán megkínálhatnál!
de ha nem hát nem!
a tepertő is jól fog ám esni!

ezzel tán még a willikát is elő tudjuk csalogatni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Akkor ma megdolgoztál a vacsiért, egy kis magyaros kaja, jóétvágyat:
egy kis disznótoros:

ecetes paprika, ha szereted:

vagy uborkasaláta:

és egy ser levezetésnek:
egy kis disznótoros:

ecetes paprika, ha szereted:

vagy uborkasaláta:

és egy ser levezetésnek:

Jóóó reggelt...wazze ejaludtam...
De azzé csak bejöwök a nappaliba...-????-...nédd má a hülyét...ez is miattad wan Surdi!!
Na...+ a pece a Moncy miatt...mee rákaptam(nék)...
Nah.,.+ecem a T-rudim...oszt menek...

De azzé csak bejöwök a nappaliba...-????-...nédd má a hülyét...ez is miattad wan Surdi!!

Na...+ a pece a Moncy miatt...mee rákaptam(nék)...

Nah.,.+ecem a T-rudim...oszt menek...
nos mingyá továbbolvasok...
de ez oljan felhívás keringőre -nek tűnik!
remélem a gyurka rádharapott! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 17:18
de ez oljan felhívás keringőre -nek tűnik!
remélem a gyurka rádharapott! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 07. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Vazze... így félrevezetni...
Már totál azt hittem valami orvosi vizsgálódás lesz és Te is mész kukucskálni
Sok sikert az új munkádhoz!
Ui: A konvektorok még mindig kint száradnak: biztos ami biztos
Már totál azt hittem valami orvosi vizsgálódás lesz és Te is mész kukucskálni

Sok sikert az új munkádhoz!

Ui: A konvektorok még mindig kint száradnak: biztos ami biztos

ennek osztán örülök!
de csak akkor ha nem adod el a lelked ennek a gazember hóhányó Frednek!
moncy! hogy mit nem hallok!
ááá mé módosítottál?
/akkor következik a nyúlnak a bokorból való kiugratása/
először leírod, h Ő vidéken van és Te máris félre ....
aztán meg törlöd mindezt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 07. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 17:10
de csak akkor ha nem adod el a lelked ennek a gazember hóhányó Frednek!

moncy! hogy mit nem hallok!

ááá mé módosítottál?
/akkor következik a nyúlnak a bokorból való kiugratása/
először leírod, h Ő vidéken van és Te máris félre ....
aztán meg törlöd mindezt!

Arról nm is beszélwe,hogy az új hely munka beosztása miatt mennyiwel több időt tölthetek köztetek...

Dehogy... vidéken van...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 08:13

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

ehj köszönni meg ki fog Surdi???
Cééép jó reggelt!
Moncajca: egész éccaka?
hmmm
szóval végigkeféltétek?
irigyellek benneteket!
vaaaaúúúúú
Cééép jó reggelt!
hmmm
szóval végigkeféltétek?
irigyellek benneteket!
vaaaaúúúúú
ehj köszönni meg ki fog Surdi???
Cééép jó reggelt!
hmmm
szóval végigkeféltétek?
irigyellek benneteket!
vaaaaúúúúú
Cééép jó reggelt!
hmmm
szóval végigkeféltétek?
irigyellek benneteket!
vaaaaúúúúú
erre + most én kajabálok:
ezt így nem ér!
megvárod, h mi is történt ... aztán pont erre gtam!
Teeee minden hájjal megkent Teeeeeee!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 16:41
ezt így nem ér!

megvárod, h mi is történt ... aztán pont erre gtam!
Teeee minden hájjal megkent Teeeeeee!

Törölt felhasználó (94621)

szia Gyuri! én ilyesmire gondoltam, de nem mertem kiírni, mert ha nem jön be akkor körberöhögnek. Gondolom nem bánod, hogy megszabadulsz tőlük.
Ha Rajtam múlik... nem kerülsz be a Guinness rekordok könyvébe
Nem vetted a lapot... akkor ma bevitetem a fűtőtesteket
Jóóó reggelt!
Kaptok gyorsan reggelit, egész écaka... no mind1... a lényeg h. elaludtam és most késésben vagyok
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 22:19

Nem vetted a lapot... akkor ma bevitetem a fűtőtesteket

Jóóó reggelt!
Kaptok gyorsan reggelit, egész écaka... no mind1... a lényeg h. elaludtam és most késésben vagyok

Rekord kisérlet:
Egy nap alatt totál kielégíteni Chart,Prune nénit,Zellit,Moncy kisacconyt,Rózsajányt...
Egy nap alatt totál kielégíteni Chart,Prune nénit,Zellit,Moncy kisacconyt,Rózsajányt...

ne próbálkozz drága
engem fog pesztrának választani, mert utána majd ki kell nyalnia fizetségképpen
egyébként jóregg
tegnap az egyik szuperhiperben sikerült beállnunk egy olyan kasszához, ami mellett óvszeres/vibrációsgyűrűs/síkosítós mobilstand volt, előttünk meg púpozott kocsi...a nagyfiam mindent végigkérdezett
nem egyszerű ez a felvilágosítás, főleg nem nyilvános helyen...bár nem álltak közel hozzánk, szerencsére...meg hát igazából még nem beszéltünk konkrétan a nemi érintkezés pontos formáiról, mert nem kérdezett rá...szóval így nehéz elmagyarázni a síkosítás szükségességét, jelentőségét, hasznát blablabla
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 05:04

egyébként jóregg

tegnap az egyik szuperhiperben sikerült beállnunk egy olyan kasszához, ami mellett óvszeres/vibrációsgyűrűs/síkosítós mobilstand volt, előttünk meg púpozott kocsi...a nagyfiam mindent végigkérdezett

Most összefoglalom a válaszom:
Charlotte, ingyenesen elvállalom gyermeked felügyeletét, szakképzett vagyok ezen a téren, a pindurkákat imádom. Ne Tomra bízd, ha jót akarsz!
Etetem, itatom, szakszerűen foglalkozok vele, és szeretem is. És még imádni is fogom.
A nap további kérdéseire:
A véreshurkát imádom, nem gyakran, és nem zsírosan, jó kis házi savanyúsággal.
Guinness-rekord: Az eddigi 1,5 napos rekordomat szeretném felülmúlni, de jócskán. Ígéretet már kaptam 3 naposra, enyhe pihenésekkel.
Totális kielégültség: Nem tudok se lábra, se kézre állni. Beleremeg minden részem. Remegek, mint falevél a szélben. Sokáig tart, nagyon sokáig. És nagyon jó, nagyon jó! Perverz a maqa módján, állati!(Nem animal.)
Charlotte, ingyenesen elvállalom gyermeked felügyeletét, szakképzett vagyok ezen a téren, a pindurkákat imádom. Ne Tomra bízd, ha jót akarsz!
Etetem, itatom, szakszerűen foglalkozok vele, és szeretem is. És még imádni is fogom.
Guinness-rekord: Az eddigi 1,5 napos rekordomat szeretném felülmúlni, de jócskán. Ígéretet már kaptam 3 naposra, enyhe pihenésekkel.
Totális kielégültség: Nem tudok se lábra, se kézre állni. Beleremeg minden részem. Remegek, mint falevél a szélben. Sokáig tart, nagyon sokáig. És nagyon jó, nagyon jó! Perverz a maqa módján, állati!(Nem animal.)
Most összefoglalom a válaszom: