Gyuri ecsém? Alig kihúzta lábát surda, te lettél a kerítőnő, höööö te gyerek, a jövő héten többet legyél, és foglalkozz a csajokkal, nehogy felmondjanak. szia Gyuri, jó hétvégét.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:35

Hmmm...ez nm rossz ötlet...
...wájá...hány fijjú is asz??...Tom,Doki,New,Para,Bigjoe,Erdőkerülő,Wilika,Sonkás,Joel,Jenó,Surdi,Hipp,Wadló,Erosz,Moncy,Én...
Nah...egy egész szakasz...kibírnád???

Zelli, neked is köszönöm, sajnos egy darabig csak néha-néha tudok jönni, amit nagyon sajnálok, mert helyettesíteni kéne surdapapát is, majd Gyuri barátom besegít.
Kellemes szombatot neked is. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 11:55
Kellemes szombatot neked is. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Rosemary!
Elméletben már volt ilyen kalandom, de alapvetően hetero vagyok!
Jaj most eszembejutott a Haumann, Az indul a bakterházban-" Szereti a tik a meggyet, ketten szeretünk mi egyet!" Hippemet, most hagyom, biztos nem könnyű most Nekije! De azért szeretem nagyon az arany bucikáját!
Jaj most eszembejutott a Haumann, Az indul a bakterházban-" Szereti a tik a meggyet, ketten szeretünk mi egyet!" Hippemet, most hagyom, biztos nem könnyű most Nekije! De azért szeretem nagyon az arany bucikáját!

Rendes vagy Rosemary, rám is férne egy kis vigasztalás. Minden a feje tetején áll, abban bízom, hogy egyszer mindennek vége, talán ennek is.
Kellemes hétvégét mindenkinek. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 11:12
Kellemes hétvégét mindenkinek. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerbusztok emberek! Ma relativ szép napunk van ugye? No látom, hogy egy rövid ideig nyugtom lesz Surdától...
Szegény Hippem, most rossz passzban van, úgy megvigasztalnám...
Zelli, legyen leszbi kalandod, azt mondják, hogy élvezetes, nekem még nincs tapasztalatom, ezért akartam Moncyval szerezni némit...

Szia Rosemary!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 11. szombat 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 11:12

Szerbusztok emberek! Ma relativ szép napunk van ugye? No látom, hogy egy rövid ideig nyugtom lesz Surdától...
Zelli, legyen leszbi kalandod, azt mondják, hogy élvezetes, nekem még nincs tapasztalatom, ezért akartam Moncyval szerezni némit...

Bár még leszbi-kalandom nem volt!
De Moncy erre már Rózsajánynál is berágott!
Így nagy valószínűséggel nem fogom Moncyt leszbosziként letámadni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:48

De Moncy erre már Rózsajánynál is berágott!
Így nagy valószínűséggel nem fogom Moncyt leszbosziként letámadni!

Höhöhö...höhö...Moncyt is beírtam...höhöhö...máshol jár a bukóm...höhö...
Bocsánat...téwedés történt...höhö..
Bocsánat...téwedés történt...höhö..
Höhöhö...höhö...Moncyt is beírtam...höhöhö...máshol jár a bukóm...höhö...
Bocsánat...téwedés történt...höhö.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:42
Bocsánat...téwedés történt...höhö.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy lány!
Valószínűleg kibírnám, úgyis a felsoroltak egy részének nem jövök be. Bár optikai tuning után lehet! Vagy vödröt húzok a fejemre!

Moncy lány!
Valószínűleg kibírnám, úgyis a felsoroltak egy részének nem jövök be. Bár optikai tuning után lehet! Vagy vödröt húzok a fejemre!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:35

...wájá...hány fijjú is asz??...Tom,Doki,New,Para,Bigjoe,Erdőkerülő,Wilika,Sonkás,Joel,Jenó,Surdi,Hipp,Wadló,Erosz,Moncy,Én...

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:30

Á, Hipp már lecserélt Rózsajányra!
Szóval az egész Kámaszutrát végiggyakorolnám, Veletek, egy kis gangbang, stb!

Á, Hipp már lecserélt Rózsajányra!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 08:27

Milen indiszkréció????
Mindenki tuggyya,hogy Hipp-ről + Surdiról álmodsz...
Cask arra lettem wóna kiwáncsi,hogy mi az a "wad" álom...

Milen indiszkréció????

Na de ezt az indiszkréciót!
A lényeg, hogy konkrét, létező személyhez kapcsolódnak ezek az álmok! Biztosan virágot ültetünk, meg bélyeeggyűjteményt nézünk ezekben az álmokban.
De tényleg van vagy 5000 bélyegem. Mire a végére érnénk, már fel is ébrednénk!

A lényeg, hogy konkrét, létező személyhez kapcsolódnak ezek az álmok! Biztosan virágot ültetünk, meg bélyeeggyűjteményt nézünk ezekben az álmokban.

De tényleg van vagy 5000 bélyegem. Mire a végére érnénk, már fel is ébrednénk!

Elmesélsz egy ilyen wad álmot a kedwünkért???
Lécci...lécci...lécci...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 07:56
Lécci...lécci...lécci...

Szia Tom! Neked is jó reggelt!
Láttam a topicot, ez beteges!
Amúgy ma egészen jól aludtam, és többet is ,mint szoktam, szerencsére! Most nem álmodtam!
De szoktam vadakat álmodni!
Amúgy ma egészen jól aludtam, és többet is ,mint szoktam, szerencsére! Most nem álmodtam!

Szia Tom! Neked is jó reggelt!
De szoktam vadakat álmodni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 07:49

Szia Zelli!
Láttad milyen új topicot nyitott wki a zéjjel?
Néha nm hicem el mennyi abberált wan...
Hogy aludtál?Wad buja álmok?Mesélj...

Szasz Fönőx...neked is szép hétwégét...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Zelli!

Jó reggelt!
Mindenkinek szép hétvégét!
Mindenkinek szép hétvégét!

Jó reggelt Mindenkinek! Szia, Gyuri!
Örülök, hogy végre nem kell dolgoznod a hétvégén!
Itt is eshetett valami az éjszaka, de nem igazán sok. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 07:33
Örülök, hogy végre nem kell dolgoznod a hétvégén!
Itt is eshetett valami az éjszaka, de nem igazán sok. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 11. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó reggelt kíwánok!!
Nálunk éccaka eshetett de nm wmi sokat...képzeljétek ma nm dolgozom...csak elkezdem építeni az új kennelt a kutyumnak...
...wégül is ez mán a szórakozás kategória...

Nálunk éccaka eshetett de nm wmi sokat...képzeljétek ma nm dolgozom...csak elkezdem építeni az új kennelt a kutyumnak...

Jóó reggelt kíwánok!!
...wégül is ez mán a szórakozás kategória...

Ejnye, Doki! Ki mondta ,hogy Kandúrmarci igazat mondott!
Én naivaként azt hittem zenéről, sportról, filmekről fogunk beszélgetni! Mivel művészember! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 10. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 18:04

Én naivaként azt hittem zenéről, sportról, filmekről fogunk beszélgetni! Mivel művészember! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 10. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

"Sajnos szexbotrányom még nem volt! Csináljak egyet?". Nonononono!!!
Emlékezzünk csak a telefonszex topicra...