Soha nem beszélek hosszan telefonon (kártyás a mobilom, direkt az önkontroll elősegítésére). Még soha nem fordult elő, hogy valaki keresett, miközben telefonáltam.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:27

Nekem is qwa nehezen sikerült délután...asszem mindenféle trágárságok hagyták el ajkamat...ajkamat???...miket tuok írni...beszarás...höhöhö
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...
Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...

Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...
Ja, ez jó ötlet! Az első cicám az életemben szintén egy hatalmas kandúr macska volt, Móricnak hivták, borzasztó torkos volt, meg az alsó konyhában felállt a csapra és nyalogatta, ha szomjas volt, nem ivott sosem tálból.
Nagyon szerettem, a macskákért mindig is örjöngtem, meg még most is.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 21:58

Ez nagyon aranyos cicanév, majd ha idősebb lesz lehet mondani Neki: Károly, fáradjon be!
Én a Szüszimet(Brümi), Brümböldnek hívom, ha komolykodom Vele!

Ööööö, ma este elég lassan kapcsol az agyam, felvilágositanál?
Hiába, az ember nem lehet normális, ha nem alszik két éjszakán át...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nagyon aranyos cicanév, majd ha idősebb lesz lehet mondani Neki: Károly, fáradjon be!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 21:52

Zelli, a macsek neve Carlito!
Mivel kandúr!
Van a szomszédomnak egy hatalmas sárga kandúrja, Ziko a neve, szerb név, de a cicus olyan aranyos.
Naaaaagyon nagy!

Micsoda?
A fülgyertyázás? Észre sem veszed...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A fülgyertyázás? Észre sem veszed...

Az hát kedves Moncy, elég fájdalmas.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Zelli, a macsek neve Carlito!
Mivel kandúr!
Van a szomszédomnak egy hatalmas sárga kandúrja, Ziko a neve, szerb név, de a cicus olyan aranyos.
Naaaaagyon nagy!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:07

Mérgelődöm, mert nem tudtam bejönni az oldalra!
Utána meg bekumtam!
Rose, akkor ez algéria, de a fiúk biztos tudnak valami kenőcsöt reá!
Nekem is a fehérjével gyógyítgatták a macskaharapást, nem a szőrével!
Akkor nevezd Brufennek a macskoszt!
Utána meg bekumtam!

Fülgyertya...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 21:48

Kedves Szoni! Igen, a topic igazat mond!
Azért szedtem Brufent, mert az orvos ezt irta ki fájdalomcsillapitásra, mivel fülgyulladásom lett a medence vizétől, elviselhetetlenül fájt, és az egyensúlyérzetem is elment a picsába nyaralni. Most viszont kiderült, hogy allergiás vagyok a Brufenre. :( De nem gond, lényeg, hogy ismét lábra tudok állni, és zavarhatom a labdát újra és futhatok is...

Kedves Szoni! Igen, a topic igazat mond!
Azért szedtem Brufent, mert az orvos ezt irta ki fájdalomcsillapitásra, mivel fülgyulladásom lett a medence vizétől, elviselhetetlenül fájt, és az egyensúlyérzetem is elment a picsába nyaralni. Most viszont kiderült, hogy allergiás vagyok a Brufenre. :( De nem gond, lényeg, hogy ismét lábra tudok állni, és zavarhatom a labdát újra és futhatok is...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:37

Te Rozsamari ! Ha 18-at töltö vagy,egy önmagunkrol szolo topic szerint,hat mi a francnak szedsz te Brufen-t ? Vagy csak vicces voltal ?

És még ezen kivül van egy jó pár a fantázianévhez semmi köze élelmiszeripari termék
A mandulának a tejéből csinálnak szörpöt
A mandulának van teje!?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A mandulának a tejéből csinálnak szörpöt
A mandulának van teje!?

Megmondaná valaki mi a túró a mandulatejszörp???
Egyértelmű h. azonnal lerakom a bnőmet...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:27

Nekem is qwa nehezen sikerült délután...asszem mindenféle trágárságok hagyták el ajkamat...ajkamat???...miket tuok írni...beszarás...höhöhö

Te Rozsamari ! Ha 18-at töltö vagy,egy önmagunkrol szolo topic szerint,hat mi a francnak szedsz te Brufen-t ? Vagy csak vicces voltal ?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 16:59

Még nem hoztam el, majd elhozom, nem jött ki a lépés, addig is növekszik a cicus.
Már megvan, hogy mitől viszketek, a Brufen nevezetű fájdalomcsillapitótól.
Az idegeim tönkremennek már ettől a kaparózástól. :S

a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:07

a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Utána meg bekumtam!
Utána meg bekumtam!

Utána meg bekumtam!
Utána meg bekumtam!

Még nem hoztam el, majd elhozom, nem jött ki a lépés, addig is növekszik a cicus.
Már megvan, hogy mitől viszketek, a Brufen nevezetű fájdalomcsillapitótól.
Az idegeim tönkremennek már ettől a kaparózástól. :S
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:40

Nm lehet,hogy az új macskádtól wiszketel???
Mijóta elhoztad azóta mondógatod,hogy wistketsz...erre nm gondutál???
Mijóta elhoztad azóta mondógatod,hogy wistketsz...erre nm gondutál???

Szép napot!
Mára Nékem is letelt...
Lógtam ma 3 órát.. hát nem ledolgoztatták??
Node... vééééégreeee megvan a firhangom megyek és tevékenykedek is vele
Mára Nékem is letelt...
Lógtam ma 3 órát.. hát nem ledolgoztatták??

Node... vééééégreeee megvan a firhangom megyek és tevékenykedek is vele

Nah...elmentem pakónyi...öste benézek...csóközön a jányoknak...+ ezt is...

Ház ez trééé(fa)...w mi...inkább eztetet...

Ház ez trééé(fa)...w mi...inkább eztetet...

Ja-ja..+wan...
Hát elnézegetwe eléggé leröwidültek a hsz-ek ottan...mert amit Tomfönöx írt elöször az jówal több infót tartalmaz mint a késöbbi hsz-ek...
Csak azzé nm írtam bele eddig mert wan pár ember a széles ismeretségi körömbe akiknek nm kéne tunniuk,hogy ez a gyuri az a gyuri...csak ez tart wissza...de elképzelhető,hogy így is beleírók...még gondolkodom rajta...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:58

Hát elnézegetwe eléggé leröwidültek a hsz-ek ottan...mert amit Tomfönöx írt elöször az jówal több infót tartalmaz mint a késöbbi hsz-ek...
Csak azzé nm írtam bele eddig mert wan pár ember a széles ismeretségi körömbe akiknek nm kéne tunniuk,hogy ez a gyuri az a gyuri...csak ez tart wissza...de elképzelhető,hogy így is beleírók...még gondolkodom rajta...

Tudod a szex mentes övezetben nyitot egy topicot TOM mindent mangunkról szövegben és képekben,ott irtad hogy még gondolkozol rajta

Tudod a szex mentes övezetben nyitot egy topicot TOM mindent mangunkról szövegben és képekben,ott irtad hogy még gondolkozol rajta
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)