ma is lesz a pixi-mixi
amibe a Latyi, vagy a Kabos Gyula vagy Manyika jáccott mind jó film
má túlzásba esek, de a Louis de Funes filmek /csendőr sorozat, Fantomas, Oscar/
De a stallonés Oscar is
vagy a Mel Gibson féle Passió is OK (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:23

amibe a Latyi, vagy a Kabos Gyula vagy Manyika jáccott mind jó film
má túlzásba esek, de a Louis de Funes filmek /csendőr sorozat, Fantomas, Oscar/
De a stallonés Oscar is

vagy a Mel Gibson féle Passió is OK (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

És ne felejtsük el az igazi régi magyar filmeket: 1szoknya - 1nadrág, Hypolit a lakály, Meseautó.... Temészetesen az eredetikre gondolok, nem a Stohl bucis takonyfilmekre...
cerintem is jó az a tim robbins film!
nem wok amerika fun, de azé amit uszkárra jelölnek, ill meg is kapja többnyire jó film.
nekm pl nagyon bejött a Rain man
vagy a Ryan közlegény megmentése ...
és ami nem ide vág: a Bodyguard (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
nem wok amerika fun, de azé amit uszkárra jelölnek, ill meg is kapja többnyire jó film.
nekm pl nagyon bejött a Rain man
vagy a Ryan közlegény megmentése ...
és ami nem ide vág: a Bodyguard (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
És ne felejtsük el az igazi régi magyar filmeket: 1szoknya - 1nadrág, Hypolit a lakály, Meseautó.... Temészetesen az eredetikre gondolok, nem a Stohl bucis takonyfilmekre...
a válaszaid mind OK, de itt közös többszöröst keres az én drágaszágom!
tehát nem csupán egyet kell választani, hanem fel kell sorolni miket is ceretsz és abbó össze lehet válogatni amit mindenki ceret!
a kajához aszem a gyurka írta a csülköt, nos az minen formában, de a legjobb pékasszony módon, vagy a kacsapecsenye is
de amit mindenki ecett mán az a zsíros deszka, a töpörtyű, a szalonna, a kolbi, a parizel stb. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 29. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 07:09
tehát nem csupán egyet kell választani, hanem fel kell sorolni miket is ceretsz és abbó össze lehet válogatni amit mindenki ceret!
a kajához aszem a gyurka írta a csülköt, nos az minen formában, de a legjobb pékasszony módon, vagy a kacsapecsenye is

de amit mindenki ecett mán az a zsíros deszka, a töpörtyű, a szalonna, a kolbi, a parizel stb. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 29. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt!
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?
- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?

- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Az egri csillagok olyan mint az internetekszplórer...
csak az szereti, aki nem tudja, hogy van annál 100X jobb is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:08
csak az szereti, aki nem tudja, hogy van annál 100X jobb is.

érdekes az cerintem is ott vót! de ponty az egri csillagokat akartam volt mondani, h aztat mindenki ceresse.
akkó olvasd a Háború és békét.
kötelező nem kötelező, de én cerettem a Vörös és feketét!
ma is! Charl+a Madám!
ma is! Charl+a Madám!
És az első hsz amiben nem akarja a nappalis lányokat megdugni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:42

Törölt felhasználó (94621)

Bexarok! surdát most látom először elpirulni. hogy mik meg nem történnek ebben a nappaliban???
(surda te nem ittál???)
(surda te nem ittál???)

A Csöpi bácsit is nagyon szeressem! Meg a Blue Mamit, vagy mit! Dörner-Gáspár-Bán!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:16

származásügyileg /és méretileg/ vagyok bazi!
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival!
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival!
származásügyileg /és méretileg/ vagyok bazi!
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:13
no jóskának is igaza van a Pogány madonna és társaival! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Bazze, nem BAZ-megyei vagy, Surdikám?
Az összes osztálykirándulásom Egerben volt! Az egri vár szerintem Egerben van! De nem biztos!
Az összes osztálykirándulásom Egerben volt! Az egri vár szerintem Egerben van! De nem biztos!

Balatonpartos, zsigulis rallizós, üldözős bunyózós... szerintem...
(Bújtor film)
(Bújtor film)
utolsó vásárol könyv.
hmmm
inkább ajándékba kapom azokat amikre vágyok/ közeliek az ízlésemhez
de iljen a Simon Tibi, A mirígyékről írott könyv, vagy a gumibumeráng, de ceretem a barkácskönyveket is. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 01:19
hmmm
inkább ajándékba kapom azokat amikre vágyok/ közeliek az ízlésemhez
de iljen a Simon Tibi, A mirígyékről írott könyv, vagy a gumibumeráng, de ceretem a barkácskönyveket is. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérdést szeretnék feltenni kedves nappalisok:
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!

1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.

Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!

Bazze, nem BAZ-megyei vagy, Surdikám?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:11

egri vár, egri vár
hol is van az?
egyébként jányok rátok egy egri vár!

hol is van az?

Magyar rajzfilmből az ultimate egyértelműen a Macskafogó!
Szaffi is fantasztikus, de a Vuk, Erdő kapitánya, szinte bármelyik magyar rajzfilm.
Csehszlovák és egyéb rajzfilmek viszont szerintem nagyon bénák voltak. Múltkor végre volt szerencsém megnézni egy Bob és Bobeket... azt hittem, hogy valami muris dolog. 2 perc után baroira eluntam.
Egyébként meg Magyar Népmesék minden mennyiségben, éljen Jankovics! Tőle még nagy kedvencem a Ferhérlófia (amiatt is hívjuk az unokaöcsémet Monyóknak), bármennyiszer meg tudnám még nézni. De ugyanúgy jó tőle a János vitéz is. Még meg kéne szereznem a Csodaszarvast. (ijájj, most néztem meg, 3800Ft DVD-n :O ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:03
Szaffi is fantasztikus, de a Vuk, Erdő kapitánya, szinte bármelyik magyar rajzfilm.
Csehszlovák és egyéb rajzfilmek viszont szerintem nagyon bénák voltak. Múltkor végre volt szerencsém megnézni egy Bob és Bobeket... azt hittem, hogy valami muris dolog. 2 perc után baroira eluntam.
Egyébként meg Magyar Népmesék minden mennyiségben, éljen Jankovics! Tőle még nagy kedvencem a Ferhérlófia (amiatt is hívjuk az unokaöcsémet Monyóknak), bármennyiszer meg tudnám még nézni. De ugyanúgy jó tőle a János vitéz is. Még meg kéne szereznem a Csodaszarvast. (ijájj, most néztem meg, 3800Ft DVD-n :O ) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ha mesefilm akkor a Vuk, Szaffi is, vagy a Mézga család, Hohohhhoho.
a külföldiek közül Rumcájsz, Moha és Páfrány /lolekék mellett/
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni!
a külföldiek közül Rumcájsz, Moha és Páfrány /lolekék mellett/
de igaza van simisnek a Fapumát is ide köll sorolni!
Már indulok is a piacra
De én azt nagyon össze szoktam ám gyűrni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:36

De én azt nagyon össze szoktam ám gyűrni

Törölt felhasználó (52127)

lehet hát...de csak Neked..mert Téged ismerlek...
és...ha saját kezüleg készitett cézársalátával lepsz meg...még az ágyadat is megigazitom...
és...ha saját kezüleg készitett cézársalátával lepsz meg...még az ágyadat is megigazitom...

hé te cerelem istene mit nem tudok én?
mijé köllött Tégedet köszönteni?
de sokkk bódogságot! + szorítós punc/ka/t! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
mijé köllött Tégedet köszönteni?
de sokkk bódogságot! + szorítós punc/ka/t! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én az egy asszony illatát kötelezővé tenném...
egri vár, egri vár
hol is van az?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 29. szerda 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 05:50

hol is van az?

jóregg
tetszik a legkisebb közös többszörös
csak hát...bassza meg...most kiderül majd, hogy mekkora bunkó vagyok, és milyen alapműveket nem olvastam, és láttam
szóval:
könyvet-NEM KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK KÖZÜL: szerintem ez nehéz lesz, de csak találunk valami olyat...próbálkozzunk íróval, talán jobban lehet szűkíteni...vagy például a káma szútra?
humoristát: Hofi nálam is oké
egy ételt: willy kilőtte a húslevest (mert nem evett még az én csigatésztás tyúkhúslevesemből)de úgy láttam a kajásban, hogy a tojás általában kedvelt kaja valamilyen formában
egy filmet: a bakterház nyerő befutónak tűnik, de nálam mehet a roncsfilm, a csapd le csacsi, az egészséges erotika, a legényanya is
egy helyet: szerintem nincs ma magyarországon olyan ember, aki iskolásévei alatt ne ment volna el kb. 100x az egri várat megnézni tanulmányi kirándulás keretén belül
nos?
utoljára vásárolt könyv: tegnap vettem éppen...sablonok és lenyomatok (fantasztikus ötletek modellekhez, képeslapokhoz, képekhez és díszítéshez) krumplinyomda és mindenféle festékes lenyomatos technikák vannak benne...nem egy nagy szám, de hasznosítható
előtte a fonyódi piacon vettem használt könyvet (inkább mesés és gyerekkönyvek voltak)
egyébként az antikvárium klassz dolog, nagyon sok jó könyvet lehet megvenni jó állapotban jó áron

tetszik a legkisebb közös többszörös

szóval:
könyvet-NEM KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK KÖZÜL: szerintem ez nehéz lesz, de csak találunk valami olyat...próbálkozzunk íróval, talán jobban lehet szűkíteni...vagy például a káma szútra?

humoristát: Hofi nálam is oké
egy ételt: willy kilőtte a húslevest (mert nem evett még az én csigatésztás tyúkhúslevesemből)de úgy láttam a kajásban, hogy a tojás általában kedvelt kaja valamilyen formában
egy filmet: a bakterház nyerő befutónak tűnik, de nálam mehet a roncsfilm, a csapd le csacsi, az egészséges erotika, a legényanya is
egy helyet: szerintem nincs ma magyarországon olyan ember, aki iskolásévei alatt ne ment volna el kb. 100x az egri várat megnézni tanulmányi kirándulás keretén belül

nos?
utoljára vásárolt könyv: tegnap vettem éppen...sablonok és lenyomatok (fantasztikus ötletek modellekhez, képeslapokhoz, képekhez és díszítéshez) krumplinyomda és mindenféle festékes lenyomatos technikák vannak benne...nem egy nagy szám, de hasznosítható

előtte a fonyódi piacon vettem használt könyvet (inkább mesés és gyerekkönyvek voltak)
egyébként az antikvárium klassz dolog, nagyon sok jó könyvet lehet megvenni jó állapotban jó áron
Köszönöm! Igen még benne (voltál)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekes az cerintem is ott vót! de ponty az egri csillagokat akartam volt mondani, h aztat mindenki ceresse.
ma is! Charl+a Madám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:45
ma is! Charl+a Madám! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ohohohó! Pedig az Átváltozás szerintem fantasztikus volt, én legalábbis nagyon élveztem.
Könyvből amúgy az ultimate nekem az 1984.
Könyvből amúgy az ultimate nekem az 1984.
Sajnos nem láttam még! De Én inkább érezni szeretem azt!
Szia Eros! Utólag is boldog szülinapot kívánok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:06

Szia Eros! Utólag is boldog szülinapot kívánok!

Törölt felhasználó (24620)

Harcosok klubja!
De egyszer az Egy asszony illatát is meg akarom már nézni.
Látta valaki amúgy a Mindent az orgazmusról-t? (ma éjjel néztem, jópofa)
De egyszer az Egy asszony illatát is meg akarom már nézni.
Látta valaki amúgy a Mindent az orgazmusról-t? (ma éjjel néztem, jópofa)
A genyába, már megint nagyon el vagyok maradva
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)