Azt nem kell leírni az evidens
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Segithetek?

de az ász az Rád vonatkozik.
úgy teljes egészében RÁD!
miért is, hmm ma fényezzük egymást rendesen /de inkább puncival farkat jó fényezni, vagy farokkal puncit!/:
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb
miért is, hmm ma fényezzük egymást rendesen /de inkább puncival farkat jó fényezni, vagy farokkal puncit!/:
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb
de az ász az Rád vonatkozik.
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 11:38
a stílusod
a szókimondásod
a bevállalósságod
stb stb stb (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sárl: tanulni megyek, 1 teljes iskolaévre, nagyon vágom a németet.
Aztán meg hogy hogyan tovább, majd meglátom!
Hipp Édesem: vigyázok magamra, de lehet, hogy jobb, ha a német pasik vigyáznak magukra!
Gyurikám: hát csak meleg holmikat viszek, meg egy rövidnadrágot, meg egy-két rövidújjút, torna órára! Ott is akarok focizni, de azért a havas pályán nem sűrűn fognak engem rövid nadrágban látni!
Vizipólózni is akarok, de akkor nem lehet fázni! Hacsak nem kint a szabad ég alatt edzek!
Surdikám: miért vagyok én ász? Vagy nem rám vonatkozik? Ja, valóban jogásznak készülök, csak még nem döntöttem el, hogy a nemzetközi, vagy az általános jogi karra iratkozom e!

Hipp Édesem: vigyázok magamra, de lehet, hogy jobb, ha a német pasik vigyáznak magukra!

Gyurikám: hát csak meleg holmikat viszek, meg egy rövidnadrágot, meg egy-két rövidújjút, torna órára! Ott is akarok focizni, de azért a havas pályán nem sűrűn fognak engem rövid nadrágban látni!

Surdikám: miért vagyok én ász? Vagy nem rám vonatkozik? Ja, valóban jogásznak készülök, csak még nem döntöttem el, hogy a nemzetközi, vagy az általános jogi karra iratkozom e!

Sárl: tanulni megyek, 1 teljes iskolaévre, nagyon vágom a németet.
Aztán meg hogy hogyan tovább, majd meglátom!
Vizipólózni is akarok, de akkor nem lehet fázni! Hacsak nem kint a szabad ég alatt edzek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 08:34

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt, Rosie!
A kérdés két hsz-szel lejjebb van
Mennyi időre mész el és mit fogsz ott csinálni?
Jó készülődést!
A kérdés két hsz-szel lejjebb van

Mennyi időre mész el és mit fogsz ott csinálni?
Jó készülődést!
tudod a memóriámnál egy nagyobb dolog van! a SZENILITÁSOM!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:32

Hát őszinte legyek nem emlékszek rád hogy bajuszt akasztotunk volna igaz már nem is hordok,vélemény külömbség volt mikor nyitottam az adminokat segitő topicot fagyasztották is.

Hát őszinte legyek nem emlékszek rád hogy bajuszt akasztotunk volna igaz már nem is hordok,vélemény külömbség volt mikor nyitottam az adminokat segitő topicot fagyasztották is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:33

pedig vmin anno nagyon összekaptunk, de nem emléxem min is!
hasonpaci a véleményünk 1másról!
de így lassan surdilovics személyi kultusszá alakul...

pl... mint Te+én!
bááárrr ha Szilva "karrierjébe" belegondolok
Ő az egyik legaranyosabb őrült közöttünk mégis admin lett.
csak az a baj, h emiatt nincs annyit a nappaliban! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:47
bááárrr ha Szilva "karrierjébe" belegondolok
Ő az egyik legaranyosabb őrült közöttünk mégis admin lett.
csak az a baj, h emiatt nincs annyit a nappaliban! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért, mi történt akkor
És sosem lennék admin, szegénykéknek ennyi őrültel kell foglakozni!

ácsi-bácsi!
no az én soha! pl. én se vállalnám!
Te aztán tudod, h tommal mennyit vitatkozunk, de ebben tökéletesen igaza van: "egy admin nem azért van, h szeressék!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:35
no az én soha! pl. én se vállalnám!
Te aztán tudod, h tommal mennyit vitatkozunk, de ebben tökéletesen igaza van: "egy admin nem azért van, h szeressék!" (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Alakul a diktatúrád!
Még a végén admin leszel, ha ennyien szeretünk!

Olvasgatad az adminok fogadóóráját az elmult 2 nappaban?Én reggel olvasgattam az off topical együtt
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:47

Miért, mi történt akkor

Miért, mi történt akkor
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:44

Bibibi engem már akarta beee.Bocsi de eszembe jutott mikor ovis voltam

Én ugranék
DE HA AZ ASSZONY megtudná kimiskárolna rögtön
igy csak virtuálisan nagy a szám,
Jó utat este remélem megint itt leszel
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:40

Jó utat este remélem megint itt leszel

Sajna nm tehetem 2sanyi74...lassan megyek az utamra...ma eddig tudtam maradnyi...
...alukálj 1 kicsit...osztán ugorj a jányoknak...

Bibibi engem már akarta beee.Bocsi de eszembe jutott mikor ovis voltam
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:35

Alakul a diktatúrád!

Sajna nm tehetem 2sanyi74...lassan megyek az utamra...ma eddig tudtam maradnyi...
...alukálj 1 kicsit...osztán ugorj a jányoknak...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:27

Besegitenél?Fárasztó egy ügyeletem volt,Lemerültem mint a lapos elem a részem átadom neked,vagy bárkinek
Ahoz friss vagyok hogy aludjak,ahoz hogy itt vagyok fárdt

Alakul a diktatúrád!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:33

de így lassan surdilovics személyi kultusszá alakul... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:30

de így lassan surdilovics személyi kultusszá alakul... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Próbáltam szépen fogalmazni
Egyszerübben:Az egyik legfaszább gyerek vagy akinek nagyon csipem a búráját és rajtam kivül sok mindenki más.

Egyszerübben:Az egyik legfaszább gyerek vagy akinek nagyon csipem a búráját és rajtam kivül sok mindenki más.

Próbáltam szépen fogalmazni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:27

teeeee!
én ehhez a mondathoz vagy fáradt vagyok, vagy nem ittam eleget: "E fórum szinvonalához nagyban segit az olyan emberi tulajdonságok közös nevezője amiket személyedben te is képviselsz"
ha a fórumba nem akarod leírni mire gondolsz, akkor írd meg priviben!
én ehhez a mondathoz vagy fáradt vagyok, vagy nem ittam eleget: "E fórum szinvonalához nagyban segit az olyan emberi tulajdonságok közös nevezője amiket személyedben te is képviselsz"

ha a fórumba nem akarod leírni mire gondolsz, akkor írd meg priviben!
Besegitenél?Fárasztó egy ügyeletem volt,Lemerültem mint a lapos elem a részem átadom neked,vagy bárkinek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:21

Wárjál ewwel 2sanyi74...
...Hippnek kell még 1
hét a felújítás után,hogy feltöltödjön...
...addig nekünk kell kielégíteni a jányokat...
...Hippünk 1előre csak bókolnyi tud...

teeeee!
ha a fórumba nem akarod leírni mire gondolsz, akkor írd meg priviben! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:22

ha a fórumba nem akarod leírni mire gondolsz, akkor írd meg priviben! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt vagyok lassan egy órája,de még csak most értem be ide a nappaliba.Surdi neked külön jóreggelt,az adminok fogadóórájába reagáltam
A hölgyeknek kéz csók,és minden ami jó.Rózsalány azért irjál!!!!Drukolunk neked

ááá nem csak
húzni még tud vele, de tolni ...
a feltöltődése után meg kössük fel a gatyánkat, ha bírni akarjuk a tempóját!
sanyi: megyek megnézem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 09:21
húzni még tud vele, de tolni ...
a feltöltődése után meg kössük fel a gatyánkat, ha bírni akarjuk a tempóját!
sanyi: megyek megnézem! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Wárjál ewwel 2sanyi74...
...Hippnek kell még 1
...addig nekünk kell kielégíteni a jányokat...
...Hippünk 1előre csak bókolnyi tud...

Itt vagyok lassan egy órája,de még csak most értem be ide a nappaliba.Surdi neked külön jóreggelt,az adminok fogadóórájába reagáltam