Szia Géza! Esküszöm Öcsykét és Crazyt nem én raboltam el. Talán valami nagyon jó helyen töltik az időt. Azért a kávét nem kéne pocsékolniuk!!!

jó reggelt!!Középső nap...jól fog esni a forróság este.... kv bekészítve....
Jó Napot!! Qva hétfő ismét törölve
friss kv bekészítve....

Még mindíg Géza...ez most ilyen
Jó pénteket,nekünk is az van,nekem legalábbis biztosan,csak kispéntek.
Az sem rossz,ki a kicsit nem becsüli,nem kap rétest estére,vagy valami mást sem,valahogy így van a mondás asszem...

Jó pénteket,nekünk is az van,nekem legalábbis biztosan,csak kispéntek.
Az sem rossz,ki a kicsit nem becsüli,nem kap rétest estére,vagy valami mást sem,valahogy így van a mondás asszem...

Sziasztok!! Még mindig ???? nekem péntek van
kellemes hétvégét Mindenkinek

?? gyerekek mindenki ennyire dolgozik??? kvt bekészítettem
Limonádét meg meg ittam...

Remek napot!
Sajna vége a nyárnak,a kedvenc évszakom,de hát semmi nem tart örökké,meg alszunk jópárat aztán megint itt lesz.A törzsi sámán meg asszongya hogy jó nagy marha viharok lesznek meg jégeső és egyebek,szélviharral..
Sárkányeregetésre jó,és naptej sem kell már hozzá,de szabad ég alatt ne aludjatok
Sajna vége a nyárnak,a kedvenc évszakom,de hát semmi nem tart örökké,meg alszunk jópárat aztán megint itt lesz.A törzsi sámán meg asszongya hogy jó nagy marha viharok lesznek meg jégeső és egyebek,szélviharral..
Sárkányeregetésre jó,és naptej sem kell már hozzá,de szabad ég alatt ne aludjatok

Jó reggelt! Jó kis tücsökciripelős éjszakák, pirkadati kávék, de jó is ez. Határozottan rövidülnek a nappalok, még jó, hpgy az éjszakákban is melehet találni a nekünk való kikapcsolódást

Annál bármi jobb....
Még az ízesített söröket sem kedvelem,vagy sört vagy üccsit iszik az embert,minek kell összekócolni mindent...
Limonádét majd begyártom holnap

Még az ízesített söröket sem kedvelem,vagy sört vagy üccsit iszik az embert,minek kell összekócolni mindent...

Limonádét majd begyártom holnap

Crazy a limonádéval az esetleg dolgozókra gondoltam.... jobb mint az alkoholmentes sör.....

Üdv!
Limonádét betoltam,keressetek más hűsítőt
Limonádét betoltam,keressetek más hűsítőt

Hahóóóó Mindenki !!! Limonádé bekeverve....
Sziasztok!!Nekem csak a melo maradt...... meg az oldal böngészése
....

Üdvözlet!
Én szerencsére itthon
Némi teszvesz,aztán #demelegvanholnapfolytköv,egy kis csavargás asszonykával,romantikázás és egyebek
Én szerencsére itthon

Némi teszvesz,aztán #demelegvanholnapfolytköv,egy kis csavargás asszonykával,romantikázás és egyebek

Sziasztok, ki merre pihegi a meleget?
Én is beköszön!

csak benéztem Üdvözlet minekinek!! Menjetek fürdeni napozni.... feszteleneül..... Politika és ruha mentesen ha lehet

Remek napot és ünneplőzést!
Politika? #seráfütty...#legyintős
Ilyennel itt nem foglalkozunk,főleg ha naggyon szemrevaló Katja ül a nappaliban,sokkal érdekesebb
Nem kell mindenbe politikát látni,Boldog szülinapot az országnak,hajra újkenyér és Magyarok.
Több nem is kell.
Amúgy én a Tenkes kapitányára szavaznék,nagyon bírtam kissrácként

Politika? #seráfütty...#legyintős
Ilyennel itt nem foglalkozunk,főleg ha naggyon szemrevaló Katja ül a nappaliban,sokkal érdekesebb

Nem kell mindenbe politikát látni,Boldog szülinapot az országnak,hajra újkenyér és Magyarok.
Több nem is kell.

Amúgy én a Tenkes kapitányára szavaznék,nagyon bírtam kissrácként