Szia! Én réota vagyok a G-G-n néha benézek ezekbe a szobákba, de most írtam ide előszőr. Jo is lenne a kv, bár már ittam egyet de beszélgetve jobb kvzni.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 02. 27. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 08:17

Jó reggelt,nektek is! Töltsetek kávét,ne mondja Géza,hogy feleslegesen fáradt vele. Üljetek le,meséljetek,hogy találtatok ide?
Jó reggelt,nektek is! Töltsetek kávét,ne mondja Géza,hogy feleslegesen fáradt vele. Üljetek le,meséljetek,hogy találtatok ide?
(Ez egy válasz Kollega üzenetére (2024. 02. 27. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
J reggelet!
Halihó! Géza én voltam tegnap. Elhörpöltem egy jó kávét és TitokCsajnak meg Bonak is hagytam egy üzit,hogy jöjjenek gyakrabban! Nem tudjuk az Érzéki mivoltukat dicsérni,ha csak hébe-hóba kukkantanak be.
Jó reggelt
Ismét magammal találkoztam a nappaliban :( Kv frissítve .. Még jó hogy tegnap eljutottam a forró kövek közelébe

Sziasztok,jó hetet mindenkinek! Teljen el hamar és jöjjenek a pihenős napok! Már munka szempontjából. Mert huncutkodni az szabad,sőt kötelező!
Jó reggelt!!Qva hétfő ismét elmarad a számomra
friss kv bekészítve csatlakozzatok!!

Jó reggelt! Hétfőtagadók feküdjenek vissza és várják a nővérkét, hozza a kávét. Aki pedig csatlakozik a hétfői aktivista civil kezdeményezésemhez az vegyen el egy kávét a pultnál
Részemről jól sikerült a hétvége, ebből próbálok valamit átmenteni a hétköznapokba.

Részemről jól sikerült a hétvége, ebből próbálok valamit átmenteni a hétköznapokba.

Sziasztok! Csodás vasárnap délutánt kívánok mindenkinek!

Jó reggelt és vidám vasárnapot! Én is letöltöttem az aktuális kávé frissítést
Nappali körlet rendben, mindenki nyugodtan folytathatja bármit is csinált eddig

Oppácska ! ismét meglátogattam magamat a nappaliban ???
frissiitettem a kv-t... remélem mindenki jól van és jó helyen van !!!

Szép estét!!Sajnos én ismét csak tolom a szekeret előre.... de azért benézem a nappaliba
Öcsyke most olvastam igazán vissza a tegnapi gondolataidat... de csak csatlakozni tudok a gondolat menetedhez
kv frissitve... csajok pusza Pasik pacsi... Induljon akkor a Péntek este.... :

Sziasztok! Szép napot és nagyon jó hétvégét kívánok!

Szép napot elvtársak és nyelvtársnők! Egyeztesük óráinkat nehogy lemaradjunk, nyakunkon a hétvége!!
Kávé bekészítve, Wilsont most a szigeten hagytam, számítok rátok
Kávé bekészítve, Wilsont most a szigeten hagytam, számítok rátok

Jó reggelt !!Tegnap végre eljutottam a forróságba... este nem volt erőm benézni se ide
Secret Milf igen sajnos mindenki sokat dolgozik....
kv bekészítve Mától sajnos este veszem ki
a részem a kvból majd.....

Kávé bekészítve, lassan a hétvége felé terel. De ne féljetek jó lesz az
Persze ha nem jösztök megint Wilsonnal egyeztetem a jövőmegváltó gondolataimat

Persze ha nem jösztök megint Wilsonnal egyeztetem a jövőmegváltó gondolataimat

Jó reggelt! Nem vagyunk elvesződősek, bújkálni is leginkább a szoknyák alatt
Én önkorlátoztam magam, nem szeretném kisajátítani a nappalit. Akkor már napöcsyt lennne
Tudod kedves Titokzatoscsajszi, bevallom: Csak miattatok szép érett és inteligens, szex szeretetet felvállaló csajszik miatt vagyok itt
Valahogy ez az a közeg, ahol jó lenni. Imádom Katját, és Bo-t, imádtuk Aftert és Nockedlit is, remélem jól vannak és a vágyaikat valóraváltó férfi oldalán vannak.
Annyit sosem tudnék dolgozni, hogy rátok gyönyörű nőkre ne gondoljak
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 02. 21. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 17:24

Tudod kedves Titokzatoscsajszi, bevallom: Csak miattatok szép érett és inteligens, szex szeretetet felvállaló csajszik miatt vagyok itt

Annyit sosem tudnék dolgozni, hogy rátok gyönyörű nőkre ne gondoljak

Sziasztok! Szép hetet Mindenkinek! Picit eltünt mindenki,vagy vannak ilyen holtidők? Mindenki sokat dolgozik?
Sziasztok! Szép hetet Mindenkinek! Picit eltünt mindenki,vagy vannak ilyen holtidők? Mindenki sokat dolgozik?
Bekukk csak sajnos kv bekészítve.... :(
Vidámat!