Én is bekukucska,a madárcsicsergős vasárnap az megvolt
Csajszik,nektek hogy telt,tellik a 7vége?

Csajszik,nektek hogy telt,tellik a 7vége?
Jó reggelt! A pezsgő nekem sem kedvenc, sőt a szűzek sem. Mimózáról nem tudok nyilatkozni, még nem kóstoltam
Induljon jól minden reggel, mint Boéknak! Nem lehetetlen, csak kicsit később érünk be a munkahelyre. De mennyivel kiegyensúlyozottabban!
Kávé a madárcsicsergős vasárnapra kikészítve. Kötelező ruha viselet nincs, Fogyasszátok ahogy nektek jól esik

Induljon jól minden reggel, mint Boéknak! Nem lehetetlen, csak kicsit később érünk be a munkahelyre. De mennyivel kiegyensúlyozottabban!
Kávé a madárcsicsergős vasárnapra kikészítve. Kötelező ruha viselet nincs, Fogyasszátok ahogy nektek jól esik

Remek reggelt!
Nahát,kihagytam a nappalit tegnap,mikor a csinos csajszik voltak...
Legyen jó reggele mindenkinek ma is,meg csuda hétvége
Nahát,kihagytam a nappalit tegnap,mikor a csinos csajszik voltak...

Legyen jó reggele mindenkinek ma is,meg csuda hétvége

kedves vagy nagyon Katja.... és még extra is
Alkohol nem zavar csak hát a munka miatt nem fogaszthatok még szűzeket... sem....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2024. 03. 01. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 19:47

Gézukám, beugrottam egy alk.mentes pezsivel, ha az alkohol zavar, és egy narilével is, ha a szénsav zavar. Ha összekevered, akkor kapsz egy szűz mimosa koktélt
Életemben nem voltam még ilyen extra

Gézukám, beugrottam egy alk.mentes pezsivel, ha az alkohol zavar, és egy narilével is, ha a szénsav zavar. Ha összekevered, akkor kapsz egy szűz mimosa koktélt
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 19:24

Halihó mindenki !!! Pezsgőt nemihatok :( de friss kv bekészítve !! fogyasszátok csak bátran !!Bo kedves csak nem hagytad kárba veszni a (meg más is) folyadékot ???kellemes estét mindenkinek !!
Halihó mindenki !!! Pezsgőt nemihatok :( de friss kv bekészítve !! fogyasszátok csak bátran !!Bo kedves csak nem hagytad kárba veszni a (meg más is) folyadékot ???kellemes estét mindenkinek !!
Szia Katja,drága vagy,hogy gondolsz néha ránk! Nem kérhetnek a nappalis pasik egy új fotót a Legszebb Csajsziról?

Haliho Kedvesek ♥︎♥︎♥︎
Remélem elindult a hétvége, hagytam pezsgőt a nappaliban ♡♡♡
Puszik
Remélem elindult a hétvége, hagytam pezsgőt a nappaliban ♡♡♡
Puszik
Szia Bo! Nincs is jobb,mint reggel frissen szerelmezni! Aztán egy kávé és folytatás!!!! Puszedli!
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 10:39

Sziasztok! Nekem inkább jó reggelem! Folyt a kávé is(meg más is
). Mindenkinek hasonló ébredéseket kívánok. Puszi Fiúkák

Sziasztok! Nekem inkább jó reggelem! Folyt a kávé is(meg más is
). Mindenkinek hasonló ébredéseket kívánok. Puszi Fiúkák

Kukucs ismét éjjel ....kv reggelre lesz majd friss intézem....Csajok legalább Nektek jó estétek volt ????
Sziasztok! Francba,kávé mindíg van,Csajszik meg csak hébe-hóba. Lányok,nem fordítanánk az arányokon? Hálásak tudnánk lenni! Szép napot mindenkinek,munka folyt.köv.
Jó reggelt! Egy gyors kávé, aztán meló. Gyorsan letudjuk, hogy délután jusson idő másra is.
Szép estét !! Kvt mind megittam
Reggelre készítek frisset majd Tudjátok előre megyünk.... tolom a szekeret megint...MIndenkinek szép éjszakát és hosszút ha esetleg belekeveredtek valakibe.....

Jó reggelt! Nem kell túlgondolni ezt a kávézásos beszélgetést, ha más nem, Wilson labda téged is meghallgat
Ugyanezt a szexel ne próbáljátok ki, egyrészt kicsit hamiskás, meg aztán abszolút nem hasonlít egy jó nőre sem
A szép idő úgy néz ki kitart, legyetek kint minél többet a szabadban. Szép napot

A szép idő úgy néz ki kitart, legyetek kint minél többet a szabadban. Szép napot

Én is beköszön
Sziasztok Kollegáèk.

Sziasztok Kollegáèk.
Szia Öcsyke! Hát nekem se az adminisztráció a hobbim! Kitartás!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 02. 27. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 11:32

Szép napot! Én is itt
Ma irodai munka, szenvedek is... de kitartok!
Szeva Kolléga!

Szeva Kolléga!
Ebben teljesen igazad van. Mármint a beszélgetős kávéban. Nálunk időnként pangás van,de ha beindul az élet,jófej Csajok és Pasik írkálnak az élet akár erotikus dolgairól is!
(Ez egy válasz Kollega üzenetére (2024. 02. 27. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 08:44

Szia! Én réota vagyok a G-G-n néha benézek ezekbe a szobákba, de most írtam ide előszőr. Jo is lenne a kv, bár már ittam egyet de beszélgetve jobb kvzni.
Szép napot! Én is itt
Ma irodai munka, szenvedek is... de kitartok!
Szeva Kolléga!

Szeva Kolléga!
Szia! Én réota vagyok a G-G-n néha benézek ezekbe a szobákba, de most írtam ide előszőr. Jo is lenne a kv, bár már ittam egyet de beszélgetve jobb kvzni.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 02. 27. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 08:17

Jó reggelt,nektek is! Töltsetek kávét,ne mondja Géza,hogy feleslegesen fáradt vele. Üljetek le,meséljetek,hogy találtatok ide?