Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#47867   2024. 06. 25. kedd 17:02
öcsyke öcsyke
Ez a magán szektor sajátossága, nincs munkaköri leírás és néha van egyedi gondolkodású ügyfél, akinek tovább tart megértenie, hogy amit szeretne az extra mert... Ja az utalás egyre gyakoribb, sajnos előre mondani kell, mert egyre kevésbé természetes. Én ott helyben megvárom, pár másodperc. Borravalót az idős nénikék adnak, a mostani degeneráció még egy pohár vízzel sem kínál. Modjuk én kérek, ha úgy van wink
Vidámabb téma a meztelen peca, rendszeresen őrizetlenül maradnak a botok nyes
Most kettesben lesztek? Szereznem kell búvárruhát nyes
Crazy jó a csöcsifagyi, már cuppannék is rá crazya
#47866   2024. 06. 25. kedd 16:43
Kutyu14cm Kutyu14cm
A kuncsaftot nem bántottam,mert a főnök ismerőse,le lesz rendezve az anyagi része,de jól érzed Crazy,a borravaló az ablakba!!
#47865   2024. 06. 25. kedd 16:42
Kutyu14cm Kutyu14cm
Már hogy tudna figyelni a pecára,miközben bámul A Pucérra???
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:10
Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok smile
Viszont nagyon szeretem a természetet, a csendet, szeretek a szabadban lenni smile
Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces nyes
Szóval ilyen koca-peca ez inkább, mintsem komoly, részemről smile
#47864   2024. 06. 25. kedd 15:11
Nokedlee Nokedlee
Nem hangzik túl jól ez a sztori. Akkor a kedves ügyfél fürdött a Balcsiban legalább? Behajítottad? nyes
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:07
Na srácok,én is végeztem. Fürdés nem volt csak az izzadtságomban. Ja,meg őszültem megint. A kedves ügyfél nem kért rakodót,majd ő segít! A lábait szétrugdalta,mert nem úgy fogta meg a dolgokat,hogy lépni is tudjon,de nem hallgatott rám. A nagyhűtőjét rárakta a saját lábára,a többit nem is mondom. De,mondom. Ja,nála nincs kp.,majd utalja,rendben? mf3
#47863   2024. 06. 25. kedd 15:10
Nokedlee Nokedlee
Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok smile
Viszont nagyon szeretem a természetet, a csendet, szeretek a szabadban lenni smile
Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces nyes
Szóval ilyen koca-peca ez inkább, mintsem komoly, részemről smile
#47862   2024. 06. 25. kedd 15:08
CrazyBear CrazyBear
Hoztam nektek hűsítőt is,egs nyes
Hát Kutyu....de remélem hogy azért végeztél mára worship Az ilyenek azért szoktak utalni utólag? Borravaló gondolom felejtős náluk smile
#47861   2024. 06. 25. kedd 15:07
Kutyu14cm Kutyu14cm
Na srácok,én is végeztem. Fürdés nem volt csak az izzadtságomban. Ja,meg őszültem megint. A kedves ügyfél nem kért rakodót,majd ő segít! A lábait szétrugdalta,mert nem úgy fogta meg a dolgokat,hogy lépni is tudjon,de nem hallgatott rám. A nagyhűtőjét rárakta a saját lábára,a többit nem is mondom. De,mondom. Ja,nála nincs kp.,majd utalja,rendben? mf3
#47860   2024. 06. 25. kedd 14:35
CrazyBear CrazyBear
Vidámat!
No,melós rész letudva mára eljen Szabi az meeeg...majd eccer...
Én 5 percre lakom a Balcsitól,szerintem két éve nem csobbantam benne...
Nocsak,pecás Noki smile Párom is szerette,sokat jártunk,pedig nem kimondott csajszis sport,pedig a lyányokra inkább az a jellemző állítják a kukacot mint vízben lógatják... vigyor2
Oszt mennyire fanatikusan?
#47859   2024. 06. 25. kedd 14:19
öcsyke öcsyke
Bekukk!
Kutyu ezzel én is így vagyok, idén még nem is fürödtem benne, pedig tucatszor voltam.
Noki a pecás csaj! Megint szintet léptél a szívemben♡
Szevasz Albert, jó hosszú novellát írtál magadról. Volt sikered?
TitkosCsajszink valahol kummant. Bár mondta nem jön velem Orfűre, mert nyaral inkább. Lehet már lelépett?
#47858   2024. 06. 25. kedd 11:17
Nokedlee Nokedlee
Kutyi, azért csobbanni szakítani kell időt, ha már ott jársz smile
#47857   2024. 06. 25. kedd 07:20
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt Mindenki,helló új fiú! Öcsyke,mint mindíg,most is rátapintottál a lényegre! Valahogy így gondolkodom én is. Szép napot srácok,megyek egy balatoni fuvarra. Nem,nem pancsizok. Harminc év alatt munka közben csak kétszer sikerült.
#47856   2024. 06. 25. kedd 07:09
Nokedlee Nokedlee
Jó reggelt Mindenkinek smile
Szép ez a reggel, bár erősen nincs munkakedvem. Én jövőhéten szenvedek szabin smile és tényleg elmegyek pecázni nyes
#47855   2024. 06. 25. kedd 06:26
Albert8310 Albert8310
Jó reggelt mindenkinek wink wave
#47854   2024. 06. 25. kedd 05:33
öcsyke öcsyke
Érdekes dolog ez a kapuzárási pánik, olyan negatívnak hangzik. Pedig csak egy életszakasz amikor már elég tapasztaltak vagyunk, van bőven kihaaznált lehetőség és megélt vágy, de már érezzük a testünk nem fiatalodik... Okosan nem az emlékeinkből fűzött gyöngysort morzsolgatjuk, hanem felszívjuk magunkat, új gyöngyöket fűzünk fel, minket nem lehet leírni. Irány a büdöshalfesztivál, ahol mondjuk pont hal nem lesz nyes
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 23:23
szép estét .. vagy hajnalt .... KV frissitve reggelre Nektek !!! Nokedlee azt mondjáka férfiak kapuzárási pánikja szórakoztatobb :(Motorok ?csajok , bulik..... ) csajok meg lehet csak a hajuk színén válltoztatnak.....
#47853   2024. 06. 25. kedd 05:01
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Géza kávéból lecsippentettem, a mai napot még valahogy kibírom vele.
Oké, akkor a sellőket lepattintom, aranyhalászlé csak Bali után és a nőkkel meg óvatosan.
A picsahalsárorra én is kíváncsi vagyok, de gyanús, hogy csak marketingfogás nyes
Nyugi Kutyu vigyázunk, egyrészt mások sokan vannak belőlünk csak egy wink Megaztán ősszel randit szerveztem egy dögös galuskás milfel, azt semmiképp nem hagynám ki crazya
Szép napot wave
#47852   2024. 06. 24. hétfő 23:23
geza36 geza36
szép estét .. vagy hajnalt .... KV frissitve reggelre Nektek !!! Nokedlee azt mondjáka férfiak kapuzárási pánikja szórakoztatobb :(Motorok ?csajok , bulik..... ) csajok meg lehet csak a hajuk színén válltoztatnak.....
#47851   2024. 06. 24. hétfő 19:20
Kutyu14cm Kutyu14cm
Kivéve a nőnemű galuskát!! De ezt öcsyke úgyis jobban tudja!
De öcsyke! Én ott voltam katona a környéken és Orfűre is felmentünk párszor pancsizni. Az odavezető úton rali-versenyek szoktak lenni,legyél visszafogott!!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 17:08
Bakker, tényleg azt hittem, hogy ez valami pecás túra nyes
Viszont napközben arra sem értem rá, hogy hü, nem hogy utánanézzek smile
öcsyke minden fajjal vigyázni kell ami nőnemű, mindegy milyen állat nyes
#47850   2024. 06. 24. hétfő 17:08
Nokedlee Nokedlee
Bakker, tényleg azt hittem, hogy ez valami pecás túra nyes
Viszont napközben arra sem értem rá, hogy hü, nem hogy utánanézzek smile
öcsyke minden fajjal vigyázni kell ami nőnemű, mindegy milyen állat nyes
#47849   2024. 06. 24. hétfő 16:43
CrazyBear CrazyBear
Bekukucska! wave
Nem vagyok túl bulizós már,nem követem a banzájokat,erről a Fishing on Orfű buliról nem hallottam,rátekintettem a világhálón,jó nagy rendezvény lehet,jó sok zenével és emberrel...én is tökre valami pecás dologra gondoltam ..
Láttam olyan sátrat hogy: "Az orfűi picsahal nagysátor" hehe Öcsy,oda mindenképpen menj be és meséld el! nyes
Sellőkkel meg ne foglalkozz,deréktól lefelé uszonyos-pikkelyes,semmi suna... vigyor2
Am szóba került Bali,oda régóta szívesen eljutnék,ha találkoztok egy aranyhallal szembejönni,egy nappalis kirándulást kérjetek már tőle. eljen
#47848   2024. 06. 24. hétfő 14:05
öcsyke öcsyke
Sajnálom, ez zenés nyáritábor felnőtteknek. Sellőkkel vigyázni kell, vagy azok a szirének? Pikkelyes-csúszós csajszi az biztos és elbűvölés után megcsúnyul idiota
Balira? Csak odaút lesz?
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 08:09
Hű ez ilyen pecás dolog? smile
Vigyázz, össze ne keverd az aranyhalat az aranyos hallal, mert akkor nem kívánhatsz hármat nyes
A világért sem kritizálnálak smile

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!