Ez a magán szektor sajátossága, nincs munkaköri leírás és néha van egyedi gondolkodású ügyfél, akinek tovább tart megértenie, hogy amit szeretne az extra mert... Ja az utalás egyre gyakoribb, sajnos előre mondani kell, mert egyre kevésbé természetes. Én ott helyben megvárom, pár másodperc. Borravalót az idős nénikék adnak, a mostani degeneráció még egy pohár vízzel sem kínál. Modjuk én kérek, ha úgy van
Vidámabb téma a meztelen peca, rendszeresen őrizetlenül maradnak a botok
Most kettesben lesztek? Szereznem kell búvárruhát
Crazy jó a csöcsifagyi, már cuppannék is rá

Vidámabb téma a meztelen peca, rendszeresen őrizetlenül maradnak a botok

Most kettesben lesztek? Szereznem kell búvárruhát

Crazy jó a csöcsifagyi, már cuppannék is rá

A kuncsaftot nem bántottam,mert a főnök ismerőse,le lesz rendezve az anyagi része,de jól érzed Crazy,a borravaló az ablakba!!
Már hogy tudna figyelni a pecára,miközben bámul A Pucérra???
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:10

Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok
Viszont nagyon szeretem a természetet, a csendet, szeretek a szabadban lenni
Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces
Szóval ilyen koca-peca ez inkább, mintsem komoly, részemről

Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces

Nem hangzik túl jól ez a sztori. Akkor a kedves ügyfél fürdött a Balcsiban legalább? Behajítottad?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:07

Na srácok,én is végeztem. Fürdés nem volt csak az izzadtságomban. Ja,meg őszültem megint. A kedves ügyfél nem kért rakodót,majd ő segít! A lábait szétrugdalta,mert nem úgy fogta meg a dolgokat,hogy lépni is tudjon,de nem hallgatott rám. A nagyhűtőjét rárakta a saját lábára,a többit nem is mondom. De,mondom. Ja,nála nincs kp.,majd utalja,rendben?

Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok

Hoztam nektek hűsítőt is,egs
Hát Kutyu....de remélem hogy azért végeztél mára
Az ilyenek azért szoktak utalni utólag? Borravaló gondolom felejtős náluk

Hát Kutyu....de remélem hogy azért végeztél mára

Na srácok,én is végeztem. Fürdés nem volt csak az izzadtságomban. Ja,meg őszültem megint. A kedves ügyfél nem kért rakodót,majd ő segít! A lábait szétrugdalta,mert nem úgy fogta meg a dolgokat,hogy lépni is tudjon,de nem hallgatott rám. A nagyhűtőjét rárakta a saját lábára,a többit nem is mondom. De,mondom. Ja,nála nincs kp.,majd utalja,rendben?

Vidámat!
No,melós rész letudva mára
Szabi az meeeg...majd eccer...
Én 5 percre lakom a Balcsitól,szerintem két éve nem csobbantam benne...
Nocsak,pecás Noki
Párom is szerette,sokat jártunk,pedig nem kimondott csajszis sport,pedig a lyányokra inkább az a jellemző állítják a kukacot mint vízben lógatják...
Oszt mennyire fanatikusan?
No,melós rész letudva mára

Én 5 percre lakom a Balcsitól,szerintem két éve nem csobbantam benne...
Nocsak,pecás Noki

Oszt mennyire fanatikusan?
Bekukk!
Kutyu ezzel én is így vagyok, idén még nem is fürödtem benne, pedig tucatszor voltam.
Noki a pecás csaj! Megint szintet léptél a szívemben♡
Szevasz Albert, jó hosszú novellát írtál magadról. Volt sikered?
TitkosCsajszink valahol kummant. Bár mondta nem jön velem Orfűre, mert nyaral inkább. Lehet már lelépett?
Kutyu ezzel én is így vagyok, idén még nem is fürödtem benne, pedig tucatszor voltam.
Noki a pecás csaj! Megint szintet léptél a szívemben♡
Szevasz Albert, jó hosszú novellát írtál magadról. Volt sikered?
TitkosCsajszink valahol kummant. Bár mondta nem jön velem Orfűre, mert nyaral inkább. Lehet már lelépett?
Kutyi, azért csobbanni szakítani kell időt, ha már ott jársz

Jó reggelt Mindenki,helló új fiú! Öcsyke,mint mindíg,most is rátapintottál a lényegre! Valahogy így gondolkodom én is. Szép napot srácok,megyek egy balatoni fuvarra. Nem,nem pancsizok. Harminc év alatt munka közben csak kétszer sikerült.
Jó reggelt Mindenkinek
Szép ez a reggel, bár erősen nincs munkakedvem. Én jövőhéten szenvedek szabin
és tényleg elmegyek pecázni

Szép ez a reggel, bár erősen nincs munkakedvem. Én jövőhéten szenvedek szabin

Jó reggelt mindenkinek

Érdekes dolog ez a kapuzárási pánik, olyan negatívnak hangzik. Pedig csak egy életszakasz amikor már elég tapasztaltak vagyunk, van bőven kihaaznált lehetőség és megélt vágy, de már érezzük a testünk nem fiatalodik... Okosan nem az emlékeinkből fűzött gyöngysort morzsolgatjuk, hanem felszívjuk magunkat, új gyöngyöket fűzünk fel, minket nem lehet leírni. Irány a büdöshalfesztivál, ahol mondjuk pont hal nem lesz
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 23:23

szép estét .. vagy hajnalt .... KV frissitve reggelre Nektek !!! Nokedlee azt mondjáka férfiak kapuzárási pánikja szórakoztatobb :(Motorok ?csajok , bulik..... ) csajok meg lehet csak a hajuk színén válltoztatnak.....
Jó reggelt! Géza kávéból lecsippentettem, a mai napot még valahogy kibírom vele.
Oké, akkor a sellőket lepattintom, aranyhalászlé csak Bali után és a nőkkel meg óvatosan.
A picsahalsárorra én is kíváncsi vagyok, de gyanús, hogy csak marketingfogás
Nyugi Kutyu vigyázunk, egyrészt mások sokan vannak belőlünk csak egy
Megaztán ősszel randit szerveztem egy dögös galuskás milfel, azt semmiképp nem hagynám ki
Szép napot
Oké, akkor a sellőket lepattintom, aranyhalászlé csak Bali után és a nőkkel meg óvatosan.
A picsahalsárorra én is kíváncsi vagyok, de gyanús, hogy csak marketingfogás

Nyugi Kutyu vigyázunk, egyrészt mások sokan vannak belőlünk csak egy

Szép napot

szép estét .. vagy hajnalt .... KV frissitve reggelre Nektek !!! Nokedlee azt mondjáka férfiak kapuzárási pánikja szórakoztatobb :(Motorok ?csajok , bulik..... ) csajok meg lehet csak a hajuk színén válltoztatnak.....
Kivéve a nőnemű galuskát!! De ezt öcsyke úgyis jobban tudja!
De öcsyke! Én ott voltam katona a környéken és Orfűre is felmentünk párszor pancsizni. Az odavezető úton rali-versenyek szoktak lenni,legyél visszafogott!! (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 17:08
De öcsyke! Én ott voltam katona a környéken és Orfűre is felmentünk párszor pancsizni. Az odavezető úton rali-versenyek szoktak lenni,legyél visszafogott!! (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Bakker, tényleg azt hittem, hogy ez valami pecás túra
Viszont napközben arra sem értem rá, hogy hü, nem hogy utánanézzek
öcsyke minden fajjal vigyázni kell ami nőnemű, mindegy milyen állat

Bakker, tényleg azt hittem, hogy ez valami pecás túra

Bekukucska!
Nem vagyok túl bulizós már,nem követem a banzájokat,erről a Fishing on Orfű buliról nem hallottam,rátekintettem a világhálón,jó nagy rendezvény lehet,jó sok zenével és emberrel...én is tökre valami pecás dologra gondoltam ..
Láttam olyan sátrat hogy: "Az orfűi picsahal nagysátor"
Öcsy,oda mindenképpen menj be és meséld el!
Sellőkkel meg ne foglalkozz,deréktól lefelé uszonyos-pikkelyes,semmi suna...
Am szóba került Bali,oda régóta szívesen eljutnék,ha találkoztok egy aranyhallal szembejönni,egy nappalis kirándulást kérjetek már tőle.

Nem vagyok túl bulizós már,nem követem a banzájokat,erről a Fishing on Orfű buliról nem hallottam,rátekintettem a világhálón,jó nagy rendezvény lehet,jó sok zenével és emberrel...én is tökre valami pecás dologra gondoltam ..
Láttam olyan sátrat hogy: "Az orfűi picsahal nagysátor"

Sellőkkel meg ne foglalkozz,deréktól lefelé uszonyos-pikkelyes,semmi suna...

Am szóba került Bali,oda régóta szívesen eljutnék,ha találkoztok egy aranyhallal szembejönni,egy nappalis kirándulást kérjetek már tőle.

Sajnálom, ez zenés nyáritábor felnőtteknek. Sellőkkel vigyázni kell, vagy azok a szirének? Pikkelyes-csúszós csajszi az biztos és elbűvölés után megcsúnyul
Balira? Csak odaút lesz? (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 08:09

Balira? Csak odaút lesz? (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hű ez ilyen pecás dolog?
Vigyázz, össze ne keverd az aranyhalat az aranyos hallal, mert akkor nem kívánhatsz hármat
A világért sem kritizálnálak

Vigyázz, össze ne keverd az aranyhalat az aranyos hallal, mert akkor nem kívánhatsz hármat

A világért sem kritizálnálak