Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#47928   2024. 07. 09. kedd 05:27
Kutyu14cm Kutyu14cm
Jó reggelt nappali,szia öcsyke! Na,mi fiúk ezt pontosan megértjük. Az egyik legszuperebb dolog amiért érdemes kinyitni s szemünk! Elképzelem mit láthattál,iszom a kávét és máris jól indul ez a Kedd!
#47927   2024. 07. 09. kedd 05:14
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Azért a keddi kávé csak finomabb, úgy is mondhatnám, másként kényeztet.
A szemgolyókra visszatérve... nem csak a férfi szemgolyókat circling
Néha az enyém is kiugrott. Pl. az utolsó kis heverészésből megébredve egy nagyon szép punci mutatta legszebb formáját nekem. Oké, nem bámulunk, láttunk már ilyent, de egyszerűen nem lehetett nem odapillantani. Lábbal totál felém, hason, kicsit szétnyitott lábakkal crazya
#47926   2024. 07. 08. hétfő 14:54
öcsyke öcsyke
Részvétem, én is mindíg megsíratom. Ez így van rendjén, az egy hülyeség, hogy a férfi nem sír. Aki érez és eggyüttérez az igen.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 14:17
Öcsyke,a te Kedvesed is Mesebeli Lény(Tündér)! Gondolom a nudi helyeken nemcsak a rossz ismerősöket kellett kerülgetni,hanem a kiesett férfiszemgolyókat is!! Kösz a segítő....szándékod,szólok ha aktuális. Nem sajnáltatom magunk,de a depink oka,hogy a tizenötéves családtagkutyusunkat el kellett altatnunk. Nem gondoltam,hogy még fogok bőgni az
életben.
#47925   2024. 07. 08. hétfő 14:17
Kutyu14cm Kutyu14cm
Öcsyke,a te Kedvesed is Mesebeli Lény(Tündér)! Gondolom a nudi helyeken nemcsak a rossz ismerősöket kellett kerülgetni,hanem a kiesett férfiszemgolyókat is!! Kösz a segítő....szándékod,szólok ha aktuális. Nem sajnáltatom magunk,de a depink oka,hogy a tizenötéves családtagkutyusunkat el kellett altatnunk. Nem gondoltam,hogy még fogok bőgni az
életben.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 08:23
Nálunk is húzódott a dolog. Aztán bejelentettem, megyünk strandra. Ilyen meleg volt, mint most. Nagyon vágyott már a vízre. Amikor pakolt össze, mondtam fürdőruci nem kell wink
Persze volt sokk, de azért akarta. Így spontán bejött a dolog. Persze remegett az én lábam is, gyomrom gombócban, kb. 20 éve nem nudiztam.
Mondanám, hogy beszélek vele, ha látná kedvesemet... Párod fitnessz királynő hozzá képest wink Nagyon ott van, nagyon Nő. Hú de...
Szerintem nem írok többet, szólj, ha tudok segíteni wink
#47924   2024. 07. 08. hétfő 08:23
öcsyke öcsyke
Nálunk is húzódott a dolog. Aztán bejelentettem, megyünk strandra. Ilyen meleg volt, mint most. Nagyon vágyott már a vízre. Amikor pakolt össze, mondtam fürdőruci nem kell wink
Persze volt sokk, de azért akarta. Így spontán bejött a dolog. Persze remegett az én lábam is, gyomrom gombócban, kb. 20 éve nem nudiztam.
Mondanám, hogy beszélek vele, ha látná kedvesemet... Párod fitnessz királynő hozzá képest wink Nagyon ott van, nagyon Nő. Hú de...
Szerintem nem írok többet, szólj, ha tudok segíteni wink
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 07:03
Boldog Szülinapot Mackó! Sziasztok! Bocsi,kicsit depis hangulatban voltam-vagyok,de majd apránként alakul. Nekem van tartásom,kivéve ha édességről van szó. Úgyhogy betortáztam. Öcsyke,irígy vagyok,mert én már rég fürödtem együtt a Nejemmel. Ebbe fogok beleőszülni!! Mármint hogy -majd ha lefogy!! Ezzel jön,azt közben 180cm magas-80 kiló. Kéne egy kamumérleg!!!
#47923   2024. 07. 08. hétfő 07:03
Kutyu14cm Kutyu14cm
Boldog Szülinapot Mackó! Sziasztok! Bocsi,kicsit depis hangulatban voltam-vagyok,de majd apránként alakul. Nekem van tartásom,kivéve ha édességről van szó. Úgyhogy betortáztam. Öcsyke,irígy vagyok,mert én már rég fürödtem együtt a Nejemmel. Ebbe fogok beleőszülni!! Mármint hogy -majd ha lefogy!! Ezzel jön,azt közben 180cm magas-80 kiló. Kéne egy kamumérleg!!!
#47922   2024. 07. 08. hétfő 05:32
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Az a csodálatos, ki nem hagyható kávé ami csak hétfőn reggel tud olyan keserű lenni!
Tegnap milyen érzelgősre vettem a figurát circling De tényleg, az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Főleg itt a gg-n a sok kamupöcs között nyes
Szép napot, vizes törölközőt a nyakatokba ha sétálni, netalán dolgozni mentek! wave
#47921   2024. 07. 07. vasárnap 20:28
öcsyke öcsyke
Izgalmas volt ez a három nap. Fürödtem három nagy nudis tavunkban is. A nyéki pénteken, a legtisztább vízű de kispöcskalibráló a hőmérséklete. Azért úszható. Aztán a berényi, közepesen meleg víz, nekünk kb fél óra bent tartózkodásra kalibrálva. De ebben a melegben nagyon jól hűsített. Persze lehet beljebb melegebb volt, úgy védekeztek a párok, hogy egymással szemben a lány fel-le mozgással keverte a vizet circling
Ma délegyházi pancsi lett délutánra. Találkoztunk régi jó és kevésbé jó ismerőssel is. Utóbbit kikerültük ügyesen eplus2 A víz itt az egésznapos kategória, már ami a hőmérsékletet illeti és nagyon jó tiszta a víz is. Szóval egy tó triatlon , szlovák barátság amit nyertünk a hétvégén.
Persze az egészet simán lecseréltem volna egy tortázásra Crazyvel wink Mert a tavak melegszenek és kihűlnek, de a barátok fontosabbak.
wave
#47920   2024. 07. 07. vasárnap 20:08
öcsyke öcsyke
Happy Crazy tújú nyes Karamellás mogyorós? Köszi! Mit kaptál magadnak?
#47919   2024. 07. 07. vasárnap 15:59
CrazyBear CrazyBear
No,mindenki a vízparton meg a vízben? smile
Én káromkodásra szoktam tanítani a külföldi kamionosokat a cégnél,aztán szakadok a röhögéstől ahogy gyakorolnak nyes
Sütöttem nektek szülinapom tortát,aki bátor megkóstolhatja vigyor2
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#47918   2024. 07. 07. vasárnap 05:34
öcsyke öcsyke
Elnézést kérek, hogy a szavatokba vágok... de, de, de...
Jó reggelt! Ezt el kellett mondanom valakinek nyes
Az első kávét megittam ne keressétek a többit itt hagyom. Köszi a kérdést, jól sikerült a tegnap! Egy szlovák párnak megtanítottuk a legfontosabb magyar szavakat a strand étterem teraszán. Cici, punci, kuki. Öröm volt hallgatni, ahogy hangosan gyakorolták és mutatták melyik hol van nyes
Ma talán délután lenézünk Dél1-re. Ha elég ügyes leszek és végzem a dolgommal hamar.
Szép napot wave
#47917   2024. 07. 06. szombat 13:58
öcsyke öcsyke
Ne gyertek ide. Itt mindenki pucér, nagyon süt a nap és balaton is van nyes Szörnyű, mi is alig bírjuk crazya
#47916   2024. 07. 06. szombat 07:57
öcsyke öcsyke
Berény
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 07. 06. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 07:41
Kellemes jó napot smile
Miegymás Szabinak is nyes
Merre Balcsiztok Öcsy?
#47915   2024. 07. 06. szombat 07:41
CrazyBear CrazyBear
Kellemes jó napot smile
Miegymás Szabinak is nyes
Merre Balcsiztok Öcsy?
#47914   2024. 07. 06. szombat 04:24
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kicsit belaktam a nappalit nyes
Kávé már gyártásban, csészék előmelegítve.
Irány a Magyar tenger...
#47913   2024. 07. 05. péntek 15:56
öcsyke öcsyke
Holnap meg pancsi a balatonban. Juhéjjj!
#47912   2024. 07. 05. péntek 11:40
öcsyke öcsyke
No meg volt a csobbanás. Kétszer is, bár a másodiknál már jó 30-40 cm hullámok is voltak szemből, jól feltámadt a szél. Egy órácska napozás azért belefért.
Kinek mitől szép ez a péntek?
#47911   2024. 07. 05. péntek 05:27
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Egy kávé Szabinak is jár, valamit tudhat nyes Minimum miegymást nyes illetve nehogy gyanúba keveredjek Őkegymást nyes
Péntek, újra jó idő. Délelőtt végzünk a munkával és még az is lehet, hogy csobbanok egy jót!
Kitartás wave
#47910   2024. 07. 04. csütörtök 19:36
öcsyke öcsyke
Szerintem a miegymás ami ilyen sokáig lefoglalja őket.
#47909   2024. 07. 04. csütörtök 16:37
geza36 geza36
Haliho csak bekukk! DE ki az a Szabi aki ilyen szerencsés hogy az összes csaj rá ment ?? nyes Frissitő kv bekészítve !!!

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!