Kutyu elhiheted hogy jó ilyen melegben is a szauna..... tegnap is voltam
és qva jó volt a program ( lehet függőségben szenvedek ??? )

Jó reggelt péntekista banda! Ki korán kel, az főzi a kávét
Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem
Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt
Szép napot

Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem

Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt

Szép napot

Be kukk csak
mindenki tulélte a hőség riadót ? Nekem csak a hideg víz segített....

Jó reggelt! Most a kávé, tegnap a rozé fröccs segített
Illetve jó volt a buli, ma hajnalban is

Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,akkor Te mindent is túlélsz! Én mostanában eszkimókkal buliznék egy igluban. Rozé fröccs jphet ott is!
Halihó
Jöhet a rozé ide is
illetve irány a Balaton egy csobbanásra.... kvt azért lesütöttem Nektek !!!

Sziasztok.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Vidám napsütéses vasárnapot! Jegeskávé, jakuzzi, rozé fröccs a mai menü.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Kukucs szép estét .... sajnos vége a hétvégének :( kv reggelre bekészítve...

Szép napot, micsoda hétfő! Kávé jéggel vagy fagyival, a lányok-fiúk közösen meztelenül a tavakban országszerte.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Szép estét mindenkinek ...... Esti kvt megittam bírjam reggelig.... :d reggelre lesz minden friss !!!
Ha végre itt a nyár
És igen, nyárias az idő végre! Ne panaszkodjon senki, hogy nem volt nyár, tessék örülni neki! Ha nem örültök akkor is ez van
ha végre itt a nyár

ha végre itt a nyár
Jó estét... ismét vége egy forró napnak ... 29 még most is .. Frisskv bekészítve... kitartást mindenkinek !!
Jó reggelt! Tevével álmodtam. Na nem úgy!
Álmomban a végtelen és forró sivatagot jártam oázist keresve. Nem volt és a nők is nyakig lepedőben voltak. Rémálom, még szerencse, hogy ma is egy fantasztikus meztelen nő mellett ébredtem
Így a mai kávé legyen a fantasztikus és pótolhatatlan Magyar Nők tiszteletére
Nagyon jó helyre születtünk tudtátok?
Kicsit nosztalgikus a kedvem, a nappaliban aktív csajszik neveit mantrázom, milyen jó volt néha csevegni velük
After, Bo, Noki, Titkoscsajszi és Katja aki varázslatos lényével időről időre megajándékoz minket
Lehet megfőtt az agyam a sivatagban
Szép napot

Kicsit nosztalgikus a kedvem, a nappaliban aktív csajszik neveit mantrázom, milyen jó volt néha csevegni velük

After, Bo, Noki, Titkoscsajszi és Katja aki varázslatos lényével időről időre megajándékoz minket

Lehet megfőtt az agyam a sivatagban

Szép napot

Szép estét Mindenkinek ! Öcsyke lehet csak mi ketten hajtunk... más mindenki csak nyaralgat..... kv bekészítve reggelre... jég is lessz a málnához.....
Jó reggelt! Utolsó lehelletemig kitartok az életem mellett
Ami szuper, szeretem és többek közt kávé is van benne minden reggel
És ha nekem van, akkor nektek is jut belőle, bármerre, bármit is csináljatok! Bár ha rám halgattok elmentek egy csendes nudista vízpartra, lazultok egy jót, és ha megkívánjátok egymást... , ne én mondjam már mi legyen
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt! Értem én, átvészeltétek a hetet egy hűvös borospincében, vagy egy szigeten a Karib tengeren
De azért a pénteket csak meg kéne ünnepelni egy nappalisnak
Mondjuk a kávé minden nap elfogyott, gondolom a nappali szelleme volt...
Tettem ki frisset
Viszont hétfőtől csak faxolni tudom a reggeli betevőt, várnak a Dolomitok, meg kell másznom!
Szép napot

Tettem ki frisset

Szép napot

No,élek ám még én is
A pénteki kávé a kedvencem,nem hagynám ki
Kicsit sűrű napjaim vannak manapság...a nappali szellemét meg kifigyelem és rászoktatom a mosogatásra is

A pénteki kávé a kedvencem,nem hagynám ki

Kicsit sűrű napjaim vannak manapság...a nappali szellemét meg kifigyelem és rászoktatom a mosogatásra is

Jó reggelt !!cCrazy végre nem csak az öcsyke vabn itt
Csajok még mindig bujócskáznak.... velünk...
öcsyke neked jó pihenést akkor....... kv frissítve....

Lágy kávé illatot érzek!
Crazy hagyd a szellemeket, úgy sem kapod el. Ha meg mégis, abban sem lesz köszönet. Én is szoktam figyelem gyakorlatot végezni! Bármilyen tömött utcán kiszúrom a legszebb mosolyú lányt, vagy legkerekebb fenekű csajszit
Crazy hagyd a szellemeket, úgy sem kapod el. Ha meg mégis, abban sem lesz köszönet. Én is szoktam figyelem gyakorlatot végezni! Bármilyen tömött utcán kiszúrom a legszebb mosolyú lányt, vagy legkerekebb fenekű csajszit