Szép estét mindenkinek ...... Esti kvt megittam bírjam reggelig.... :d reggelre lesz minden friss !!!
Szép napot, micsoda hétfő! Kávé jéggel vagy fagyival, a lányok-fiúk közösen meztelenül a tavakban országszerte.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Kukucs szép estét .... sajnos vége a hétvégének :( kv reggelre bekészítve...

Vidám napsütéses vasárnapot! Jegeskávé, jakuzzi, rozé fröccs a mai menü.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Sziasztok.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Halihó
Jöhet a rozé ide is
illetve irány a Balaton egy csobbanásra.... kvt azért lesütöttem Nektek !!!

Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,akkor Te mindent is túlélsz! Én mostanában eszkimókkal buliznék egy igluban. Rozé fröccs jphet ott is!
Jó reggelt! Most a kávé, tegnap a rozé fröccs segített
Illetve jó volt a buli, ma hajnalban is

Be kukk csak
mindenki tulélte a hőség riadót ? Nekem csak a hideg víz segített....

Jó reggelt péntekista banda! Ki korán kel, az főzi a kávét
Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem
Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt
Szép napot

Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem

Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt

Szép napot

Kutyu elhiheted hogy jó ilyen melegben is a szauna..... tegnap is voltam
és qva jó volt a program ( lehet függőségben szenvedek ??? )

Ami nem öl meg, az erősít! Eredmény hírdetés később
Nekem is eszembe jutott. A szeánszokon 15 percelet kell végig melózni, most meg napokat
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 17:44

Nekem is eszembe jutott. A szeánszokon 15 percelet kell végig melózni, most meg napokat

Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!
Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!
Haliho mindenkinek !! zsákban hoztam kis hideget nektek !! Vízbe fagyasztva
limonádé készült kv helyett !!! kitartást mindenkinek a hétre....

Egyrészt nem egyszerű a meló ebben a hőségben. Másrészt viszont örülök, hogy bírom. Mondjuk egy felkent szauna mesternek illik is bírnia
Megnézem nincs-e meghírdetve egy fűszál igazgatói állás a nudin. Most erre a munkára vagyok hangolva

Megnézem nincs-e meghírdetve egy fűszál igazgatói állás a nudin. Most erre a munkára vagyok hangolva

Jó napot! Jeges kávét valaki?
Szerinted. Kellemesen délutáni bóbiskolásból erre kelni. Megdörzsöltem a szemem, jól látok? És igen! Úgyhogy elismerően összeszorítottam a számat és nyeltem egyet.
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 13:44

öcsyke gondolom azért diszkréten bámultad meg azt a gyönyörű látványt....
vizuális alkat vagyok szemeim elött van a kép a,it leírtál

öcsyke gondolom azért diszkréten bámultad meg azt a gyönyörű látványt....
vizuális alkat vagyok szemeim elött van a kép a,it leírtál

Sziasztok!! ma is sajnos ezt a meleget meloba kell elviselnem estig :( 22 fokban klimák alatt azért elviselhető... Kv készlet frissitve..Kutyu csak azt kérd a nejedtől amit Ő is szeret
hagyd magad csak lazán ....

Szia öcsyke,helló srácok! Nem tudtál aludni,vagy csak időre mentél? Mert a Balaton megvár. Ha nem is lesz fürdés,legalább szép helyen legyél!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 10. szerda 03:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 03:18

Mondanám, hogy jó reggelt, de még a nap sem kelt fel
Mindenki alszik az ágyában, ahogy megbeszéltük?
Ma megint lenézek a Balatonra Kutyu üzemmódban, plátói a kapcsolatunk
Én akarom, de bármilyen közel van elérhetetlen lesz.
Vigyázzatok magatokra, ma is odabasz a napocska

Ma megint lenézek a Balatonra Kutyu üzemmódban, plátói a kapcsolatunk

Vigyázzatok magatokra, ma is odabasz a napocska