Szép estét Mindenkinek ! Öcsyke lehet csak mi ketten hajtunk... más mindenki csak nyaralgat..... kv bekészítve reggelre... jég is lessz a málnához.....
Jó reggelt! Tevével álmodtam. Na nem úgy!
Álmomban a végtelen és forró sivatagot jártam oázist keresve. Nem volt és a nők is nyakig lepedőben voltak. Rémálom, még szerencse, hogy ma is egy fantasztikus meztelen nő mellett ébredtem
Így a mai kávé legyen a fantasztikus és pótolhatatlan Magyar Nők tiszteletére
Nagyon jó helyre születtünk tudtátok?
Kicsit nosztalgikus a kedvem, a nappaliban aktív csajszik neveit mantrázom, milyen jó volt néha csevegni velük
After, Bo, Noki, Titkoscsajszi és Katja aki varázslatos lényével időről időre megajándékoz minket
Lehet megfőtt az agyam a sivatagban
Szép napot

Kicsit nosztalgikus a kedvem, a nappaliban aktív csajszik neveit mantrázom, milyen jó volt néha csevegni velük

After, Bo, Noki, Titkoscsajszi és Katja aki varázslatos lényével időről időre megajándékoz minket

Lehet megfőtt az agyam a sivatagban

Szép napot

Jó estét... ismét vége egy forró napnak ... 29 még most is .. Frisskv bekészítve... kitartást mindenkinek !!
Ha végre itt a nyár
És igen, nyárias az idő végre! Ne panaszkodjon senki, hogy nem volt nyár, tessék örülni neki! Ha nem örültök akkor is ez van
ha végre itt a nyár

ha végre itt a nyár
Szép estét mindenkinek ...... Esti kvt megittam bírjam reggelig.... :d reggelre lesz minden friss !!!
Szép napot, micsoda hétfő! Kávé jéggel vagy fagyival, a lányok-fiúk közösen meztelenül a tavakban országszerte.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Akik építik kishazánkat ebben a melegben azoknak meg rlismerésem.
Kukucs szép estét .... sajnos vége a hétvégének :( kv reggelre bekészítve...

Vidám napsütéses vasárnapot! Jegeskávé, jakuzzi, rozé fröccs a mai menü.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Jól kibandáztuk magunkat a GG-s talin, jó társaság jött össze idén is.
Jó kis munkahelyed lehet Kivancsian! Kicsit irígykedem, meg nem is. Unalmas lehet sokszor, ha nincs kivel csetelni.
Sziasztok.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Éjszaka dolgozom, így ráérek beszélgetni párokkal / nőkkel.
Beszélgethetünk bármiről. Csillagászatról, sexről, hőségről.
Írj privátot.
Halihó
Jöhet a rozé ide is
illetve irány a Balaton egy csobbanásra.... kvt azért lesütöttem Nektek !!!

Sziasztok,jó reggelt! Öcsyke,akkor Te mindent is túlélsz! Én mostanában eszkimókkal buliznék egy igluban. Rozé fröccs jphet ott is!
Jó reggelt! Most a kávé, tegnap a rozé fröccs segített
Illetve jó volt a buli, ma hajnalban is

Be kukk csak
mindenki tulélte a hőség riadót ? Nekem csak a hideg víz segített....

Jó reggelt péntekista banda! Ki korán kel, az főzi a kávét
Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem
Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt
Szép napot

Legyen részetek az áldásban! Nyugi van kávé is, főztem

Én kicsimeló, aztán ha valaki keres akkor a GG nyári cset találkozón megtalál, igazi jófej emberek közt

Szép napot

Kutyu elhiheted hogy jó ilyen melegben is a szauna..... tegnap is voltam
és qva jó volt a program ( lehet függőségben szenvedek ??? )

Ami nem öl meg, az erősít! Eredmény hírdetés később
Nekem is eszembe jutott. A szeánszokon 15 percelet kell végig melózni, most meg napokat
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 17:44

Nekem is eszembe jutott. A szeánszokon 15 percelet kell végig melózni, most meg napokat

Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!
Sziasztok! Srácok ezzel a szaunamániátokkal odáig mentetek,hogy hiába nem akartam kipróbálni,csak elintéztétek,igazi szauna nékkül is?? Kerüljetek csak a szemem elé,kiverem a seggeteket fűzfaveszőkkel!! Már ha addíg élek még,mert ez a hőség döglesztő!!
Haliho mindenkinek !! zsákban hoztam kis hideget nektek !! Vízbe fagyasztva
limonádé készült kv helyett !!! kitartást mindenkinek a hétre....

Egyrészt nem egyszerű a meló ebben a hőségben. Másrészt viszont örülök, hogy bírom. Mondjuk egy felkent szauna mesternek illik is bírnia
Megnézem nincs-e meghírdetve egy fűszál igazgatói állás a nudin. Most erre a munkára vagyok hangolva

Megnézem nincs-e meghírdetve egy fűszál igazgatói állás a nudin. Most erre a munkára vagyok hangolva

Jó napot! Jeges kávét valaki?