Ne igyál a tűző napon Pina Coladat mert aktíválja a fogalmazás gátló receptorokat
Hála a tervezőnek, hogy fényképet nem tudtál rögtön küldeni
Hála a tervezőnek, hogy fényképet nem tudtál rögtön küldeni
JÓ reggelt!!
Jó reggelt!
Kávé adja a pénteki hangulatot. Persze aki nyaral annak már kellemesen fogalma sincs milyen nap van, nincs is jelentősége. Kitartás az érintetteknek, már nem tart sokáig
Ma délután ismét megnézzük Dél1házán, szépen barnulnak e a cicik
Majd megírom a jelentést, ha vége a szemlének.
Kávé adja a pénteki hangulatot. Persze aki nyaral annak már kellemesen fogalma sincs milyen nap van, nincs is jelentősége. Kitartás az érintetteknek, már nem tart sokáig
Ma délután ismét megnézzük Dél1házán, szépen barnulnak e a cicik
Majd megírom a jelentést, ha vége a szemlének.
Jó reggelt! Rövidhét-közepikávé ínyenceknek akik bevállalták mára is a melót.
A pihenős oldalnak van Baileys és rum is mellé/bele, hogy igazán érezze a szabadságot.
Szerintem ez egy jó kis strandolós nyár, nem lehet panasza senkinek az időre.
Legfeljebb a kevés szabira
Szép napot
A pihenős oldalnak van Baileys és rum is mellé/bele, hogy igazán érezze a szabadságot.
Szerintem ez egy jó kis strandolós nyár, nem lehet panasza senkinek az időre.
Legfeljebb a kevés szabira
Szép napot
Szép estét szabinak lassan vége mint a nyárnak..... kv reggelre bekészítve jön a szabadság kipihenése.....
Na milyen hétfőt intéztem nektek? A nap is süt, mégsem kell a melóban keccsölni
Remélem kihasználjátok és pancsoltok, csavarogtok, szeretitek egymást...
Tegnap ismét kicsit izzasztottam a népet a szaunában este. De jól is esett! Az eső is, ritkán van ilyen szabadtéri zuhany utána
Szép napot
Remélem kihasználjátok és pancsoltok, csavarogtok, szeretitek egymást... Tegnap ismét kicsit izzasztottam a népet a szaunában este. De jól is esett! Az eső is, ritkán van ilyen szabadtéri zuhany utána
Szép napot
Jó reggelt mindenkinek! Kinek mitől jó, azt rátok bízom
De érdemes belehúzni, mert ez is egy remek nap a jó élmények gyűjtésére, régi vágyak megélésére, vagy új emberek megismerésére. Ez mind segít, ha eljön a pillanat és lecsukjuk a szemünket akkor nyugodtan szusszanjunk egy utolsót, Igen megcsináltam, nem éltem hiába!
Ja, és körülöttünk a sok ismerősnek is szebbé tesszük a napját! Akkor meg mire várunk?
Szép napot, a kávé ma az igazi tartalmas életünket támogatja, öveket becsatolni
De érdemes belehúzni, mert ez is egy remek nap a jó élmények gyűjtésére, régi vágyak megélésére, vagy új emberek megismerésére. Ez mind segít, ha eljön a pillanat és lecsukjuk a szemünket akkor nyugodtan szusszanjunk egy utolsót, Igen megcsináltam, nem éltem hiába!Ja, és körülöttünk a sok ismerősnek is szebbé tesszük a napját! Akkor meg mire várunk?
Szép napot, a kávé ma az igazi tartalmas életünket támogatja, öveket becsatolni
Áttöröltem a poharakat és letakartam kendővel. Marad a kánikula, így a nappaliban sincs nyüzsgés amíg a medencében áztatjátok magatokat.
A Balcsit is tudom ajánlani, jó meleg a víz, éjszaka ideális pancsolni.
A Balcsit is tudom ajánlani, jó meleg a víz, éjszaka ideális pancsolni.
Szépet, estét, csilaghulló-nézegetőset!
Én holnap is korán, lehet fel sem kelek még akkor
Én holnap is korán, lehet fel sem kelek még akkor
Vidámat!
Ritty,ritty,egészségetekre.Sapka,sál ma is elhanyagolható lesz
Ritty,ritty,egészségetekre.Sapka,sál ma is elhanyagolható lesz
Jó reggelt...! Suttogta halkan Micimackó, nehogy bárkit megzavarjon
Kávét majd később valaki rittyent, ne hűljön el nektek.
Kávét majd később valaki rittyent, ne hűljön el nektek.
Jó reggelt! Akkor ma a SzabadságKávé a nappali ajánlata, benne feher galamb és a hős munkásosztály akik ezidő alatt is dolgoznak
Van szimpla kávé is az allergiásoknak koffeinnel
Van szimpla kávé is az allergiásoknak koffeinnel
szép szombat estéét mindenkinek!!!Végre szabadság
2 hét pihi
2 hét pihi
Jó reggelt! Kávét valaki a strandolás előtt?
Lassan hétvége rakéták begyújtva, mindenki kapaszkodjon, strandidő várható
Én reggeli tornaként nyomom,és egy
és két
...
Én is megjártam Nokiföldjét ismét,őt ugyan nem láttam,de vannak csinos lánykák arrafelé
és két
...Én is megjártam Nokiföldjét ismét,őt ugyan nem láttam,de vannak csinos lánykák arrafelé
Legyen, délutáni torna. Mindenki egyszerre kéz és szem edzés!
Jó reggelt! Elindult a mai nap? Vagy még ágyban van? Kinek van szerencséje és vízparton van ebben a jó időben?

GG-ufsz

Norbi Kriszti
Leigh Logan