Jó estét ! Holnap Qva hétfő..... kv bekészítve reggelre..

Sziasztok, Több, mint 2 éve vagyunk swinger party szervezők, minden bulink Pesten vagy közelében, vendégeinket videós beszélgetéssel szűrjük, a nemek arányára figyelünk, és sok kezdő tölti nálunk az első élményét.
Tartunk, 45 év alatt, vegyes korosztály, es csütörtöki pasitöbbletes bulikat is. Van Podcast csatornánk és weboldalunk, várunk titeket is Privátba megadom az elérhetőségeinket.
Tartunk, 45 év alatt, vegyes korosztály, es csütörtöki pasitöbbletes bulikat is. Van Podcast csatornánk és weboldalunk, várunk titeket is Privátba megadom az elérhetőségeinket.
Jó reggelt! Integetős bekukk csak.... de végre hétvége
Forró tea,esőkabát .. Kv bekészítve
:

Kellemes esernyős estét, hol az a bundás?

Betekintős
Szia Nagyvanesza neked is! Kávét és bundáskenyeret bírod?

Szia Nagyvanesza neked is! Kávét és bundáskenyeret bírod?

Sziasztok
Jó reggelt !! Kv frissitve és végre középső nap
Várnak a forró kövek estére

opsz qva hétfő mintha kiesett volna nekm
délutáni kv bekészítve

Egy beköszön erejéig

Jó reggelt! Friss ropogós hétfő, jár hozzá kávé, munka és remélhetőleg egy jó hétvége emléke.
Szerintem az emberi lét csúcsa, ha minden szuper körülöttünk. És nem az ezós, bedumálom magamnak... rózsaszín ködregondolok! Hanem amikor ki tudjuk használni a lehetőségeinket, nincs körülöttünk olyan aki a mi kárunkra akarna jobban élni, meg tudjuk élni a pillanatot és társas lényként van kivel megélni. Ebből néha egy, de sajnos többször több dolog is hiányzik. De ez már csak ilyen, megtanít örülni aprónak tűnő dolgoknak is. Pl. Katja... Szóval amikor egy kedves Istennő néha leül közénk, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy a legjobb helyre születtem
És arra születni, hogy másoknak örömet okozzunk, na az igen csodás érzés. De ez mindenkinek jár.
Kicsit elmerültem...
Szép napot
Szerintem az emberi lét csúcsa, ha minden szuper körülöttünk. És nem az ezós, bedumálom magamnak... rózsaszín ködregondolok! Hanem amikor ki tudjuk használni a lehetőségeinket, nincs körülöttünk olyan aki a mi kárunkra akarna jobban élni, meg tudjuk élni a pillanatot és társas lényként van kivel megélni. Ebből néha egy, de sajnos többször több dolog is hiányzik. De ez már csak ilyen, megtanít örülni aprónak tűnő dolgoknak is. Pl. Katja... Szóval amikor egy kedves Istennő néha leül közénk, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy a legjobb helyre születtem

Kicsit elmerültem...
Szép napot

Jó Napot!! Reggeli kv elfogyott
Készítettem frisset mindenkinek

Csuda hétvégét!
Pussz szívecskés Katja! Jó hogy benéztél,örülünk hogy látunk,az mindig jó,kösz a Bechert
Igazat megvallva,jó régen,még sutyó koromban talán,egy céges bulin úgy berúgtunk tőle hogy szerintem azóta sem tudom meginni
Persze azért megbírkózok vele.
A "zűrös" nyár nálam is megvolt,a nyár elment,a zűrök meg egymást váltogatják...nagyon szeretnek engem látogatni a zűrék....
Seráfütty,egyszer csak elfogynak már..
Kitartás neked is

Pussz szívecskés Katja! Jó hogy benéztél,örülünk hogy látunk,az mindig jó,kösz a Bechert

Igazat megvallva,jó régen,még sutyó koromban talán,egy céges bulin úgy berúgtunk tőle hogy szerintem azóta sem tudom meginni

A "zűrös" nyár nálam is megvolt,a nyár elment,a zűrök meg egymást váltogatják...nagyon szeretnek engem látogatni a zűrék....

Kitartás neked is

Jó Napot! Öcsyke köszönöm a kv -t
Halihó Kedvesek ♥︎♥︎♥︎
Csak beköszönök, hagyok itt puszikat, házi Becherovkát (én csináltam, pazar lett)
Zűrös (kurvaszar) nyaram volt, de vagyok!
Puszik
♡♡♡
Csak beköszönök, hagyok itt puszikat, házi Becherovkát (én csináltam, pazar lett)
Zűrös (kurvaszar) nyaram volt, de vagyok!
Puszik
♡♡♡
Jó reggelt! Nekem már pihenős, de gondolok a munkás osztályra. Kávé és kitartás a mai uzsonnás csomagban, no meg esőfelhők az égen. Egyenlőre ennyi biztos.
Szép hétvégét
Szép hétvégét

Jó reggelt!!KV adag frissitve....
Holnap délelőtt
Jó napot!! Megkezdem a hétvégét végre
csak a forró kövek nem lesznek mellettem holnap .:(

Jó reggelt! Kávé friss! Én is
A jól megszokott és bevált cicis lány volt tortán kívül
Szép napot

A jól megszokott és bevált cicis lány volt tortán kívül

Szép napot