pont a megfelelő pillanatban toppantam be - mikor koccintani kell!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem-nem, nem.
Ha kizárólag a szívre hallgat, akkor sok hülyeség lesz belőle.
Ha a szív aktuális vágya összegyeztethető az észével... akkor davaj! (csak nem szabad hogy a szív hasson az észre)
Viszont ha az ész mát mond mint a szív... akkor a szívet haladéktalanul el kell halgattatni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 06:59
Ha kizárólag a szívre hallgat, akkor sok hülyeség lesz belőle.
Ha a szív aktuális vágya összegyeztethető az észével... akkor davaj! (csak nem szabad hogy a szív hasson az észre)
Viszont ha az ész mát mond mint a szív... akkor a szívet haladéktalanul el kell halgattatni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

"Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie."
miért kell felül kerekednie a józan észnek???
néha a szív is diktálhat, nem?
a büdös pics@ba...de kurv@ nehéz ez az élet!!!!!
miért kell felül kerekednie a józan észnek???
néha a szív is diktálhat, nem?
a büdös pics@ba...de kurv@ nehéz ez az élet!!!!!

Erre iszunk! Tudod, fehér ember nem felejt.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

BÉKE és szeretet legyen veletek!

Nem bántottál meg. Ugyanarról beszélünk, csak más megközelítésből. Ami közös, mindketten szeretjük Charlotte-ot. Ez nem mentség arra, hogy vitatkozunk. Egyszóval mindketten ezek vagyunk:

A francba, mér' nincs itt egy kézfogás szmájli???

A francba, mér' nincs itt egy kézfogás szmájli???
Nem bántottál meg. Ugyanarról beszélünk, csak más megközelítésből. Ami közös, mindketten szeretjük Charlotte-ot. Ez nem mentség arra, hogy vitatkozunk. Egyszóval mindketten ezek vagyunk:

A francba, mér' nincs itt egy kézfogás szmájli??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:08

A francba, mér' nincs itt egy kézfogás szmájli??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

személyes és személyes között van különbség, az enyém más jellegű (személyesen személyes)!
nem akartalak megbántani, sőt ÉN mindenki véleményét tiszteletben kívánom tartani, mind addig, amíg szándékosan nem akar ártani a másiknak (nálad meg ilyenről szó sincs!)
különben surdi félreértett, mert szeret nekem ellentmondani és élvezi, ha véleményeimet fikázhatja...
nem akartalak megbántani, sőt ÉN mindenki véleményét tiszteletben kívánom tartani, mind addig, amíg szándékosan nem akar ártani a másiknak (nálad meg ilyenről szó sincs!)

különben surdi félreértett, mert szeret nekem ellentmondani és élvezi, ha véleményeimet fikázhatja...

OK!
igazad van öreg harcos! úgyhogy én befogtam a pampogóm és menek is!
Sárl!
télleg oljan, mint egy olasz család!
sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:11
igazad van öreg harcos! úgyhogy én befogtam a pampogóm és menek is!
Sárl!
télleg oljan, mint egy olasz család!

sziasztok!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szerintem akkor tennénk most a legjobbat, ha befognánk a szánkat, és nem bolygatnánk a dolgokat.
Charlottenak szüksége van egy kis megnyugvásra. Nem hiszem hogy most azzal cselekszünk jót, ha veszekszünk, jobbról-balról tanácsokat osztogatunk. Lehet, hogy mégjobban összezavarjuk.
Javasolom, hogy fogjuk be egyenlőre a szánkat ebben az ügyben és Charlotte biztosan fog jelentkezni, ha érzi a szükségét.
Charlottenak szüksége van egy kis megnyugvásra. Nem hiszem hogy most azzal cselekszünk jót, ha veszekszünk, jobbról-balról tanácsokat osztogatunk. Lehet, hogy mégjobban összezavarjuk.
Javasolom, hogy fogjuk be egyenlőre a szánkat ebben az ügyben és Charlotte biztosan fog jelentkezni, ha érzi a szükségét.
Szerintem akkor tennénk most a legjobbat, ha befognánk a szánkat, és nem bolygatnánk a dolgokat.
Tényleg olyanok vagyunk mint egy nagy család. De amolyan olasz család, akik imádják egymást, mindenben segítenek egymásnak, de olyan hevesen gesztikulálnak, hogy azt már veszekedésnek is lehet hinni
Na most megyek a géptől.
Annyira jó h vagytok!!!
Azt mondják, a net elidegeníti egymástól az embereket.
Kivéve a gg-s fórumozókat

Na most megyek a géptől.
Annyira jó h vagytok!!!
Azt mondják, a net elidegeníti egymástól az embereket.
Kivéve a gg-s fórumozókat

hát akkor már érted, h kerülő miért is oly színpatikus a számomra!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:08

személyes és személyes között van különbség, az enyém más jellegű (személyesen személyes)!

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:03

Te lökött! Nem vitatkozom én veled, csak a véleményemet írtam le. És lehet, hogy én csak egy kibic vagyok, de igenis érdekel az, ami történik és egyáltalán nem hagy hidegen, noha nekem sajnos nincs szerencsém személyesen ismerni az érintetteket.
Egyébként az én véleményem is személyes tapasztalatokon alapul.
Módosítanom kell, mert közbe írtál.
1, Olvastam és idéztem is amiről beszélsz.
2, Teljesen félre értettél. Én NEM AZ Ő kihűlő családjukról beszéltem.
3, Ha tényleg fellengzősnek tűntem volna,akkor bocs'. Nem állt szándékomban.
3, Ha tényleg fellengzősnek tűntem volna,akkor bocs'. Nem állt szándékomban.
de hisz igaz!
a másfejévelgondolkodás!
télleg hátborzongtató!
személyes ismerősnél sem lehet más fejével gondolkodni!
de télleg igazad van off! mert ez nem szabad, h a mi sekélyes vitánkról szóljon!
látom a hangulatokban hogy is rohansz Sárlhoz!
de Sárl lehetett wón ízlésed is és nem egy illennel csalsz meg! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:02
a másfejévelgondolkodás!
télleg hátborzongtató!
személyes ismerősnél sem lehet más fejével gondolkodni!
de télleg igazad van off! mert ez nem szabad, h a mi sekélyes vitánkról szóljon!
látom a hangulatokban hogy is rohansz Sárlhoz!
de Sárl lehetett wón ízlésed is és nem egy illennel csalsz meg! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

reagáltam, mert engem is "fellengzősen" letorkollottak, de részemről a téma off!

Édesem mindhalálig imádlak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 15:02

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Tom, ne buktass már le!

Te lökött! Nem vitatkozom én veled, csak a véleményemet írtam le. És lehet, hogy én csak egy kibic vagyok, de igenis érdekel az, ami történik és egyáltalán nem hagy hidegen, noha nekem sajnos nincs szerencsém személyesen ismerni az érintetteket.
3, Ha tényleg fellengzősnek tűntem volna,akkor bocs'. Nem állt szándékomban. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:51
3, Ha tényleg fellengzősnek tűntem volna,akkor bocs'. Nem állt szándékomban. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

mivel nem tudod az előzményeket, nem ismered személyesen az érintetteket, ezért nem vitatkozok veled
(a tied egy megközelitése a próblémának, de egy kicsit olyan, mint egy kibicnek a véleménye, ő nem veszthet a dolgon semmit!
bocsi, de a történések és a személyes tapasztalataim alapján ez a véleményem)!
a gyerek megközelítésről: ha pontosan olvasod charlotte gondját, akkor láthatod, hogy szó sincs "civakodó, kihűlt, kihűlő családi "fészek"-ről!
sőt pont az ellenkezőjét írta, van egy férj, akit szeret, és van egy gyerek, aki imádja és ragaszkodik a szüleihez, és akit imádnak a szülei!!!
(a tied egy megközelitése a próblémának, de egy kicsit olyan, mint egy kibicnek a véleménye, ő nem veszthet a dolgon semmit!

a gyerek megközelítésről: ha pontosan olvasod charlotte gondját, akkor láthatod, hogy szó sincs "civakodó, kihűlt, kihűlő családi "fészek"-ről!
sőt pont az ellenkezőjét írta, van egy férj, akit szeret, és van egy gyerek, aki imádja és ragaszkodik a szüleihez, és akit imádnak a szülei!!!

reagáltam, mert engem is "fellengzősen" letorkollottak, de részemről a téma off!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:59

ez meg most micsoda
menj má a csába!
eddig kultúráltan ütköztettük a véleményünket, próbálva Sárlnak segíteni, h mi hasonló helyzetben mit tettünk.
és igenis mindkettőtök /a kerülőében is és a tiédben is/ véleményében sok hasznos dolog volt.
miért kell átmenned fellengzősbe???????

menj má a csába!
eddig kultúráltan ütköztettük a véleményünket, próbálva Sárlnak segíteni, h mi hasonló helyzetben mit tettünk.
és igenis mindkettőtök /a kerülőében is és a tiédben is/ véleményében sok hasznos dolog volt.
miért kell átmenned fellengzősbe???????
Tom, ne buktass már le!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ez meg most micsoda
menj má a csába!
miért kell átmenned fellengzősbe??????? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:51

menj má a csába!
miért kell átmenned fellengzősbe??????? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

mivel nem tudod az előzményeket, nem ismered személyesen az érintetteket, ezért nem vitatkozok veled

no még 1!
rögtön lefejelem az asztalt!
hinni egy ekkora baromságba!
áááááááá jósláááááásssssss
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 06:46
Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra...
Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie...
Egyébként szintén hasonló okból kifolyólag vagyok mostanság Én is ritkábban...
Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad...
rögtön lefejelem az asztalt!
hinni egy ekkora baromságba!
áááááááá jósláááááásssssss

Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra...

Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie...

Egyébként szintén hasonló okból kifolyólag vagyok mostanság Én is ritkábban...
Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad...

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:46

Tudod Tom, Érzelmi ügyekben megpróbálni más fejével gondolkodni...Hááát, finom szólva nagy botorság. Én még nem próbáltam.
A "gyerek szemszögéből" történő megközelítésekre pedig feláll a szőr a hátamon. A gyereknek egy dologra van szüksége: nyugalomra és biztonságra. Tudom ez kettő, de lényegében ugyanazt jelenti.
És neki ott a helye, ahol ezt megkapja. Legyen az egy jó család, vagy őt egyedül nevelő nő, vagy férfi. A legrosszabb a civakodó, kihűlt, kihűlő családi "fészek".
A "gyerek szemszögéből" történő megközelítésekre pedig feláll a szőr a hátamon. A gyereknek egy dologra van szüksége: nyugalomra és biztonságra. Tudom ez kettő, de lényegében ugyanazt jelenti.
És neki ott a helye, ahol ezt megkapja. Legyen az egy jó család, vagy őt egyedül nevelő nő, vagy férfi. A legrosszabb a civakodó, kihűlt, kihűlő családi "fészek".
Basszus! Nem vagy egy könnyű eset. Pörögnek az események, azt se tudom mire reagáljak. Nem szoktam, de adok egy tanácsot: használd a nagysándori módszert. Kössél rá csomót és utánna vágd ketté.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:37
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Dehogy oldottam meg...

Tudod Tom, Érzelmi ügyekben megpróbálni más fejével gondolkodni...Hááát, finom szólva nagy botorság. Én még nem próbáltam.
És neki ott a helye, ahol ezt megkapja. Legyen az egy jó család, vagy őt egyedül nevelő nő, vagy férfi. A legrosszabb a civakodó, kihűlt, kihűlő családi "fészek". (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:30
És neki ott a helye, ahol ezt megkapja. Legyen az egy jó család, vagy őt egyedül nevelő nő, vagy férfi. A legrosszabb a civakodó, kihűlt, kihűlő családi "fészek". (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

sokban igazad van, nem vitatom, mert az ilyen jellegű sebek nagyon nehezen, vagy soha nem gyógyulnak be, DE
én a gyerek szemszögéből közelítettem meg a végső tanácsomat, ill. véleményemet, HA
a szívemre hallgatnék, akkor azonnal a szerelmet választanám (akár mind a kettőt egyszerre, vagy párhuzamosan!)
ja, és próbáltam charlotte fejével gondolkodni, és nem az én elfogult, nehéz és fájdalmas tapasztalatokon átment eszemre hivatkozva véleményt alkotni!
én a gyerek szemszögéből közelítettem meg a végső tanácsomat, ill. véleményemet, HA
a szívemre hallgatnék, akkor azonnal a szerelmet választanám (akár mind a kettőt egyszerre, vagy párhuzamosan!)

ja, és próbáltam charlotte fejével gondolkodni, és nem az én elfogult, nehéz és fájdalmas tapasztalatokon átment eszemre hivatkozva véleményt alkotni!