neeeem, ha az ész egyértelműnek tartja, hogy a szív vágya tökéletes őrültség, akkor abszolút felejtendő.
Hogy mi voltam, mi nem, azt már én sem tudom. Isten igazából, most már talán a szerelmet is úgy szemlélem, mint Tomnak a giccses képeit... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 09:00
Hogy mi voltam, mi nem, azt már én sem tudom. Isten igazából, most már talán a szerelmet is úgy szemlélem, mint Tomnak a giccses képeit... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)

lófaszt!
láccik, h még nem voltál igazán szerelmes!
ez így baromság!
sztem ezért nem találsz párt, mert a fejeddel keresed!
ha csak a fejedre halgatsz sose leszel boldog!
de az viszont teljesen igaz, h ha a szíved és az elméd vágya megegyezik akkor davaj!
ez így baromság!
de az viszont teljesen igaz, h ha a szíved és az elméd vágya megegyezik akkor davaj!
Ezt nyalogasd, addig is nem velem foglalkozol. Szőröset nem kapsz mert te abban gyakorlatlan vagy, és telemegy a szád, aztán győzöd kiválogatni a szőrszálakat.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:56

akassz a nyakamba egy pár szőrös puncit!
ez lenne a méltó büntetésem!
no mi wót?
no mi wót?
Affranc, nem tudtam, hogy az első aktusomról készült kép... de rossz is volt.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
akassz a nyakamba egy pár szőrös puncit!
no mi wót? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:55
no mi wót? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Surda, hogy baxon meg téged egy talicska majom!
Kihúzom a lábam, te meg itt asszociálsz. na várjál ki fogok neked találni valami nemes bosszút, most aránylag jó kedvemben vagyok, a többit akkor meg már érted.
Kihúzom a lábam, te meg itt asszociálsz. na várjál ki fogok neked találni valami nemes bosszút, most aránylag jó kedvemben vagyok, a többit akkor meg már érted.

Surda, hogy baxon meg téged egy talicska majom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:47

szomszéd falu!
gyanús ez a vidékre járása az öreg harcosnak!

szomszéd falu!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

A szőrös punci topic az nem is vidék, csak a szomszéd falu!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:30

én gyakorlatias embör lévén ...
de sakk addig udvarolok kendnek, míg hippünk kontrollon van! /az valyon a szőrös punci topicot, jelenti? , mint a "vidéken"
/

de sakk addig udvarolok kendnek, míg hippünk kontrollon van! /az valyon a szőrös punci topicot, jelenti? , mint a "vidéken"

én gyakorlatias embör lévén ...
/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Elméletileg igen, gyakorlatilag sajnos még nem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:22

remélem jó keményen és kielégítően zavarták meg a "biorigmusod"!

remélem jó keményen és kielégítően zavarták meg a "biorigmusod"!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:18

Jó reggelt, jó reggelt!
Persze, mindjárt dél lesz!
Nem telihold volt?
Megzavarták a bioritmusomat!

Nem telihold volt?

Jó reggelt, jó reggelt!
Nem telihold volt?

Nem telihold volt?

kontroll után jelentést kérünk!
igen én is észosztásnak érzem már az egészet. inkább azt tudjuk elmondani, h mi mit is tettünk, hogyan is cselekedtünk hasonló helyzetbe.
nekem a nejem volt a pezsgőfürdő, mikor különéltünk ...
de sztem inkább hagyjuk a témát, mert -hipp igazad van- legalább ha velünk van ne ezzel foglalkozzon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 09:14
igen én is észosztásnak érzem már az egészet. inkább azt tudjuk elmondani, h mi mit is tettünk, hogyan is cselekedtünk hasonló helyzetbe.
nekem a nejem volt a pezsgőfürdő, mikor különéltünk ...
de sztem inkább hagyjuk a témát, mert -hipp igazad van- legalább ha velünk van ne ezzel foglalkozzon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Osztjátok a tanácsokat, mintha nem lettetek volna már hasonló helyzetben. Minden történet egyedi, és más, ezért szép (csúnya) az élet. Nehéz ügy, feldolgozni úgyis csak az érintett tudja, legfeljebb összezavarjátok. Én már csak tudom.
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok.
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok.
nagyon lóképű vagy!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Osztjátok a tanácsokat, mintha nem lettetek volna már hasonló helyzetben. Minden történet egyedi, és más, ezért szép (csúnya) az élet. Nehéz ügy, feldolgozni úgyis csak az érintett tudja, legfeljebb összezavarjátok. Én már csak tudom.
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 09:07
Na mentem kontrollra, aztán csak vitakozzatok. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

ha langyosvíz akkor szarul döntöttél!
de télleg langyosvíz? /sztem nem/
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek???
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek???
bennem má régóta megvan az a kérdőjel!
épeszű ember hogyan szurkolhat/ott/ Surmóhernek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 24. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
épeszű ember hogyan szurkolhat/ott/ Surmóhernek

ha langyosvíz akkor szarul döntöttél!
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:09
ha a másik mellett lennél nem Őt tekintenéd pözsgőfürdőnek??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jójó, igaz, de mi van ha a langyosvíz helyett én inkább pezsgőfürdőre vágyom?

Szervusztok, kellemes napot mindenkinek!

sziasztok!
itt egy kép,remélem megtalálja a gazdája!
itt egy kép,remélem megtalálja a gazdája!

lófaszt!
ez így baromság!
de az viszont teljesen igaz, h ha a szíved és az elméd vágya megegyezik akkor davaj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 16:29
ez így baromság!
de az viszont teljesen igaz, h ha a szíved és az elméd vágya megegyezik akkor davaj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nem-nem, nem.
Ha kizárólag a szívre hallgat, akkor sok hülyeség lesz belőle.
Ha a szív aktuális vágya összegyeztethető az észével... akkor davaj! (csak nem szabad hogy a szív hasson az észre)
Viszont ha az ész mát mond mint a szív... akkor a szívet haladéktalanul el kell halgattatni!
Ha kizárólag a szívre hallgat, akkor sok hülyeség lesz belőle.
Ha a szív aktuális vágya összegyeztethető az észével... akkor davaj! (csak nem szabad hogy a szív hasson az észre)
Viszont ha az ész mát mond mint a szív... akkor a szívet haladéktalanul el kell halgattatni!
pátyolgatni Téged!
nem fértem géphez, úgyhogy megreggeliztem és nem wok éhes /ha mégis válaszolnom kellene: a dühöngőben válaszoltam Neked, az ottani eszmefuttatásomnál eljutottam a malacsülthöz, na az jól esne!/
Veled!
másikhoz: egy darabig jó ha el lehet egyedül az ember, pláne ha F1, mociverseny és mondjuk kézilabda BL van egy napon ...
de egy idő után vágyom a társaság/otok/ra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 08:27
nem fértem géphez, úgyhogy megreggeliztem és nem wok éhes /ha mégis válaszolnom kellene: a dühöngőben válaszoltam Neked, az ottani eszmefuttatásomnál eljutottam a malacsülthöz, na az jól esne!/
Veled!
másikhoz: egy darabig jó ha el lehet egyedül az ember, pláne ha F1, mociverseny és mondjuk kézilabda BL van egy napon ...
de egy idő után vágyom a társaság/otok/ra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Játsszunk egy gyors válaszolósat:
Mihez lenne most leginkább kedvetek?
Mit ennétek most legszívesebben?
Hol szeretnétek most leginkább lenni?
És másik típusú kérdés:
Szerettek egyedül lenni vagy idegesít titeket, ha nincs kihez beszélni?
Mihez lenne most leginkább kedvetek?
Mit ennétek most legszívesebben?
Hol szeretnétek most leginkább lenni?
És másik típusú kérdés:
Szerettek egyedül lenni vagy idegesít titeket, ha nincs kihez beszélni?