sajnálom, de foglalt...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi az élőt akarjuk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 14:15

sőt még választhattok is a képeimből, v. a videóimból egyet a 15 ezredikre (csak ha jók lesztek), de max. megint csak 5 percre...

sőt még választhattok is a képeimből, v. a videóimból egyet a 15 ezredikre (csak ha jók lesztek), de max. megint csak 5 percre...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 12:22

Briliáns, olvass vissza, hogy mik történtek itt a nyáron, még a punnyogás előtti időkben!
Nem tudom, Tom olyan aranyos az utóbbi időben!
Valami meglágyíthatta a szívét!
És ha gyakrabban átjöttök a megyéből, akkor meglehet hamarosan jubilálunk!

Briliáns, olvass vissza, hogy mik történtek itt a nyáron, még a punnyogás előtti időkben!
Nem tudom, Tom olyan aranyos az utóbbi időben!
Valami meglágyíthatta a szívét!
És ha gyakrabban átjöttök a megyéből, akkor meglehet hamarosan jubilálunk!
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 11:45

Hol van az még!
És miért szegény Briliáns?
Olyan duva, govomba ember ez a macskoszman?

Terepen ködben esőben? Nincs is annál szebb. 4x4 bekapcsol, aztán had szóljon! Imádom. Csak most nem lehet összecseszni az autót... Holnap megy műszakira... Még ki is kell nyalogatnom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:42
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Hű de nagyon nem szeretem idő van. Az összes évszak közül ez a ködös, esős idő a legrondább. Lehangoló.

Hol van az még!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:15

Sziasztok, Szép jó napot Mindenkinek!
Köszönöm az igazi "Two in one"-élményt, hogy a két kedvenc topicom, most egy helyen van!
Szegény Briliánst azért figyelmeztetni kellene, hogy milyen fődíj várható a 15000. hsz.-nél!
Köszönöm az igazi "Two in one"-élményt, hogy a két kedvenc topicom, most egy helyen van!
Szegény Briliánst azért figyelmeztetni kellene, hogy milyen fődíj várható a 15000. hsz.-nél!

Hű de nagyon nem szeretem idő van. Az összes évszak közül ez a ködös, esős idő a legrondább. Lehangoló.

Ilyen szép kerek hsz.-számoknál, pl. a 10000.-nél "macskoszman" volt a fődíj! Nyau!
Lányoknak, hát nem is tudom mire!?
Fiúknál sörözésre!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:25

Lányoknak, hát nem is tudom mire!?

Fiúknál sörözésre!

Hát ezt én se tudom! A fődijjat csak lányok nyerhetik? Ki adja át? vagy az átadás is nyeremény?

Hát ezt én se tudom! A fődijjat csak lányok nyerhetik? Ki adja át? vagy az átadás is nyeremény?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:15

Nem merészebbek...csak nem annyira jól neveltek, mint a megyében !!!
Ki is kapnák Moncy anyutól. Bár amilyen rég láttuk, lehet, hogy el is kanászodunk. Joel bizonyosan... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:12

Ki is kapnák Moncy anyutól. Bár amilyen rég láttuk, lehet, hogy el is kanászodunk. Joel bizonyosan... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóón kis reggeli,fönöx...de én mellé raknék pár fasírtot...
...aprópó(pó)...a párom tegnap este meglepett egy pár darab fasírttal...hihihi...ezt sem tudom megunni...áááhhh!
Briliáns! Csak nyugodtan ugrálj hol ide hol oda...mindenhol jóó...csak itt merészebbek a fiúk mint a megyében..

Briliáns! Csak nyugodtan ugrálj hol ide hol oda...mindenhol jóó...csak itt merészebbek a fiúk mint a megyében..

Valamol igen mélyen mégis csak a szívem bugyrában vagy Te is. De csak igen ritkán bukkan ez elő...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:22

Gyagyás embör....
Méé nm úgy írtad,hogy a gázos embör nyitja a postaládát???

Gyagyás embör....
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:19

Tudom, nem ide való! Tiltsatok perverz alakok!!!
Rendőr kinyitja a postaládát, meglát benne 1 fasirtot és megszólal:
- Na! Már megint ki a fas írt???
Bocs...
Bocs...

Tudom, nem ide való! Tiltsatok perverz alakok!!!
Bocs...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:12
Bocs...

...aprópó(pó)...a párom tegnap este meglepett egy pár darab fasírttal...hihihi...ezt sem tudom megunni...áááhhh!

4 ujj?
Én varázsolni is tudok ám!
Hátulról (csak, hogy ne tudjad kilesni a trükköt!) beteszem 1 ujjamat és utána megmutatom a kezeimet és még akkor is úgy érzed, bent van...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 07:44
Én varázsolni is tudok ám!
Hátulról (csak, hogy ne tudjad kilesni a trükköt!) beteszem 1 ujjamat és utána megmutatom a kezeimet és még akkor is úgy érzed, bent van...

egy...
kettő..
három...
négy ujjad van bent?
fúbazz jenó...ne hagyd abba...most jó...most jóóóó...moooosssssssssssttttttttt
kettő..
három...
négy ujjad van bent?

fúbazz jenó...ne hagyd abba...most jó...most jóóóó...moooosssssssssssttttttttt
Perwrz alak...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 09:08

Basszus! Pont tegnap este néztem meg én is. 1x meg lehet nézni, de az megmaradt, hogy a Hernádi kitette a mellét...

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 08:43

Nektek azt jól befűtöttem az éjjel, azonnak "összemelegedtetek" az új hússal!
Helyes, csak el ne riasszátok lökött kanok!
Amúgy júúú reggelt! Kezd az eső is elállni, legyen szép vasárnapotok!
Én mentem reggelizni, mert tegnap elmarad a vacsi, és éhes tomi:

Basszus! Pont tegnap este néztem meg én is. 1x meg lehet nézni, de az megmaradt, hogy a Hernádi kitette a mellét...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 06:50

ahhoz képest, hogy alhattam volna még
ahhoz képest kurva korán fent voltam
elkezdtük nézni a szőke féle hasutasokat, de aztán a skacok is felkeltek, így most orrszarvúakat nézünk

elkezdtük nézni a szőke féle hasutasokat, de aztán a skacok is felkeltek, így most orrszarvúakat nézünk
Reggelt!
A kép tök jó...mijeza reggeli nagy nyűzsgés(?)...én most keltem...lassan megyek dógozóba...marha nagy kedwel...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A kép tök jó...mijeza reggeli nagy nyűzsgés(?)...én most keltem...lassan megyek dógozóba...marha nagy kedwel...

Nektek azt jól befűtöttem az éjjel, azonnak "összemelegedtetek" az új hússal!