Szoni! Nem bántásnak szántam! Csak poénnak!
Értem amiről beszéltek! És nem haragszom a múltkoriért!
Jóvanna, akkor legközelebb Tom hsz.-ére kattanok!
Ja és nem vagyok tyúk! Meg liba se, meg pipi se!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:28
Értem amiről beszéltek! És nem haragszom a múltkoriért!
Jóvanna, akkor legközelebb Tom hsz.-ére kattanok!

Ja és nem vagyok tyúk! Meg liba se, meg pipi se!

Asszem te valamit nem ertesz,vagy le vagy egy kicsit maradva...a kortol..
Nem kell mindenhova kotyogni...

sebaj, de tolószékes felvonulás igazán lehetne... az is egy fajta defekt. (melleseleg NEKIK tényleg lenne miért felvonulniuk, mert nem mindenhol megoldott a bejutásuk... persze tőlük is kitelik, hogy sokat akarnak. (építész bátyám kollegája: Na megnézném mit csinálnának akadálymentesítés címén egy tibeti templomnál))
Aztán felvonulhatnának a szemüvegesek is! "Közelebbi tárgyakat! Nagyobb betűket!" címszavakkal.
Aztán a ronda nők...
A szerencsétlen pasik (ott fogok ugrálni a tömeg közepén figyuzzatok majd) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:12
Aztán felvonulhatnának a szemüvegesek is! "Közelebbi tárgyakat! Nagyobb betűket!" címszavakkal.
Aztán a ronda nők...
A szerencsétlen pasik (ott fogok ugrálni a tömeg közepén figyuzzatok majd) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Juj!
Tőlem mindenki azzal bújik az ágyba, akivel akar, csak nyíltan ne propagálják! De az zavar, hogy a normál szexuális életet támogató alapítványokról, egyesületekről, jogvédő szervezetekről nem is hallok!

Tőlem mindenki azzal bújik az ágyba, akivel akar, csak nyíltan ne propagálják! De az zavar, hogy a normál szexuális életet támogató alapítványokról, egyesületekről, jogvédő szervezetekről nem is hallok!
Asszem te valamit nem ertesz,vagy le vagy egy kicsit maradva...a kortol..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:24

Kedves fórumozótársak!
Ebben a témában tessék a GoldenGay oldalt felkeresni!

Kedves fórumozótársak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:22

Ha a tiedet kaphatnam be....hat masnap "tommygörl"-kent regisztralhatnal...

Ha a tiedet kaphatnam be....hat masnap "tommygörl"-kent regisztralhatnal...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:15

pedig tudom hogy szeretnéd bekapni, csak itt megjátszod a tökéletes heterót...
(pedig mindenki tudja, hogy Te leszel Willy következő áldozata)

Melegfronti hatás, kedves Yanek!
Kedves Prune, szeretnék Én is topicot kérni!
Bármelyik maradékot!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:16

Kedves Prune, szeretnék Én is topicot kérni!
Bármelyik maradékot!

szépjóest!
tombol a frontbetörés a nappalibann is?
honnann ennyi indulat?
szval mindenkinek kellemes estét

sanyisanyi74 topicja
ez meg itten lotyóé
és az 1375 surdáé mert ő meg erre vágyott (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez meg itten lotyóé
és az 1375 surdáé mert ő meg erre vágyott (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
szépjóest!
honnann ennyi indulat?

pedig tudom hogy szeretnéd bekapni, csak itt megjátszod a tökéletes heterót...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:11

Mit szeressek rajtad Teeeee...A szürke kecskeszakall nelkül olyan vagy mint egy csorecsiga ,a sok grillcsirketöl akkora a pocakod,hogy a fuszujkadot csak tükörben latod,fentröl nem...
Es rossz is vagy mint egy lejart Dreher sör !
A puszikara tudok adni egy biztos cimet,ott jo helyen leszel,es husörlö is van.

Willy vazzeg, de fax vagy!!!
(majd beszartam a röhögéstől)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:04

(majd beszartam a röhögéstől)

Törölt felhasználó (24620)

jah, hogy olaszos típus... ezen borzongtam, hogy vajh miféle borzadalmas szexuális praktikát takarhat az, hogy "passzív olaszos tip"...
De várjál, mi az akkor, hogy "passzív"
jaj ne! inkább nem akarom tudni...
Vagy de... ő fekszik, én meg nekiesek... egy kiélezett kapával
(lehet, hogy hétvégén túl sokat játszottam ezzel a játékkal
)

Juj!
Tőlem mindenki azzal bújik az ágyba, akivel akar, csak nyíltan ne propagálják! De az zavar, hogy a normál szexuális életet támogató alapítványokról, egyesületekről, jogvédő szervezetekről nem is hallok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 17:04

Tőlem mindenki azzal bújik az ágyba, akivel akar, csak nyíltan ne propagálják! De az zavar, hogy a normál szexuális életet támogató alapítványokról, egyesületekről, jogvédő szervezetekről nem is hallok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

jah, hogy olaszos típus... ezen borzongtam, hogy vajh miféle borzadalmas szexuális praktikát takarhat az, hogy "passzív olaszos tip"...
)

Mit szeressek rajtad Teeeee...A szürke kecskeszakall nelkül olyan vagy mint egy csorecsiga ,a sok grillcsirketöl akkora a pocakod,hogy a fuszujkadot csak tükörben latod,fentröl nem...
Es rossz is vagy mint egy lejart Dreher sör !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:28

miért már nem is szeretsz Szonika???
a mai világban nem szégyen az egyneműek barátsága édeske!
pusz:tom

)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 06. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 07:09

Jó reggelt!
Ez nm semmi...wigyázz Wilika mert Surdi is olaszos...csak Ő 44,165,126 méretekkel rendelkezik...
De a wálaszod is tetszett...
Ez nm semmi...wigyázz Wilika mert Surdi is olaszos...csak Ő 44,165,126 méretekkel rendelkezik...

De a wálaszod is tetszett...

Hát nem tudom, ha csaj lennék és egy faszi mászna rám ilyen szándékokkal, azt is elküldeném erősen.
Az ilyesmi egyszerűen szánalmas és durva.
És amúgyis, mit akar tőlem a kis seggdugasz
(beszarás, hímnemű, aki alacsonyabb nálam, mikor láttam én ilyet)
Szóval nem, nem érdekel az érzékeny lelkiviláguk, ha ilyenek, akkor akár a lehető legkegyetlenebbül bánok velük (kivéve, ha azt szeretik, akkor inkább hozzájuk sem szólok, mert ha szépen szólnék hozzájuk, akkor az szar lenne nekik, de mivel nekik akkor jó, ha szar, ezért jó lenne, hoppá!)
Namindegy, lényeg, hogy ez úgy parasztság ahogy van, mert esetleg ha előbb kiderítené az illető akit megcélzott szexuálisan éppen merrefelé orientálódik...
Ezt a "néha normálisabbak" szöveget meg szerintem el lehet felejteni. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 07:34
Az ilyesmi egyszerűen szánalmas és durva.
És amúgyis, mit akar tőlem a kis seggdugasz

Szóval nem, nem érdekel az érzékeny lelkiviláguk, ha ilyenek, akkor akár a lehető legkegyetlenebbül bánok velük (kivéve, ha azt szeretik, akkor inkább hozzájuk sem szólok, mert ha szépen szólnék hozzájuk, akkor az szar lenne nekik, de mivel nekik akkor jó, ha szar, ezért jó lenne, hoppá!)
Namindegy, lényeg, hogy ez úgy parasztság ahogy van, mert esetleg ha előbb kiderítené az illető akit megcélzott szexuálisan éppen merrefelé orientálódik...
Ezt a "néha normálisabbak" szöveget meg szerintem el lehet felejteni. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezen ne kapd fel a cukrot!
Én naponta kapok hasonló, vagy még vadabb ajánlatokat (priviben és a cseten).
Ezt megfejelem azzal is, hogy mióta a chaten csak egy kis szürke "egér" felhasználó vagyok, ott is rámpriviznek a bi-k és a melegek, és "jobbnál-jobb" ajánlatokal halmoznak el ismeretlenül is.
(udvariasan elhárítom őket, de semmi esetre sem gyalogolok bele érzékeny lelkivilágukba)
Ne feledd, Ők is ugyanolyan emberek, mint a heterok, sok esetben, még normálisabbak is!
Mindenesetre, lehet, hogy ott is vissza kell bújnom az Admin bőrőmbe, mert azért nekem is egyre terhesebb a sok meleggel való eszmecsere, továbbá fárasztó, időigényes a leszerelésük. Előtte nem volt ilyen gond, mert az Adminokat nem piszkálják.
Én naponta kapok hasonló, vagy még vadabb ajánlatokat (priviben és a cseten).
Ezt megfejelem azzal is, hogy mióta a chaten csak egy kis szürke "egér" felhasználó vagyok, ott is rámpriviznek a bi-k és a melegek, és "jobbnál-jobb" ajánlatokal halmoznak el ismeretlenül is.
(udvariasan elhárítom őket, de semmi esetre sem gyalogolok bele érzékeny lelkivilágukba)
Ne feledd, Ők is ugyanolyan emberek, mint a heterok, sok esetben, még normálisabbak is!
Mindenesetre, lehet, hogy ott is vissza kell bújnom az Admin bőrőmbe, mert azért nekem is egyre terhesebb a sok meleggel való eszmecsere, továbbá fárasztó, időigényes a leszerelésük. Előtte nem volt ilyen gond, mert az Adminokat nem piszkálják.

miért már nem is szeretsz Szonika???
pusz:tom
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:20

Sony és Cher...hat Sony (elmagyarositva Szoni,meg becenevem is igy hangzik ha idegen nyelvüek probaljak kimondani...) nem volt nöies ! Ugy latszik ertjük egymast,de nem egy nyelvet beszelünk,vagy egy nyelvet beszelünk es nem ertjük egymast...Heee ????
ok, vettem, elfogadtam, magamává tudtalak stb....
(válaszoltam a legjobb tudásomnak és méretemnek megfelelően)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:24

(válaszoltam a legjobb tudásomnak és méretemnek megfelelően)

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Privit küldtem.
Figyeljetek!
menjetek be a chatra, ott beállítások menű, majd ott bele lehet állitani úgy, hogy csak kapcsolatot, priv. leveleket fogadjatok!
(ezzel elkerűlhetítek az általatok nem kívánatos ablakokat!) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:01
menjetek be a chatra, ott beállítások menű, majd ott bele lehet állitani úgy, hogy csak kapcsolatot, priv. leveleket fogadjatok!

(ezzel elkerűlhetítek az általatok nem kívánatos ablakokat!) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Technikailag tudom Tom. Csak zavaró az ablak/ok!
Jaj!
Csak reagáltam! Értettem!
Jaj!

Nekünk a Szoni a Szonja becézését jelenti leginkább...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:20

Sony és Cher...hat Sony (elmagyarositva Szoni,meg becenevem is igy hangzik ha idegen nyelvüek probaljak kimondani...) nem volt nöies ! Ugy latszik ertjük egymast,de nem egy nyelvet beszelünk,vagy egy nyelvet beszelünk es nem ertjük egymast...Heee ????
Privit küldtem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 15:51

chatről NE itt, van külön topic, ha valami észrevételetek, kritikátok, vagy javaslatotok van a csetel kapcsolatban!
(pont zellinek írtam meg, hogy lehet kikerülni a chat ablakokat, és csak a privát üzit használni, a többivel meg ha nem tetszik ne törödjetek, ill. lépjetek túl rajta)
Különben egyetértek azok véleményével, hogy elhamarkodott és hibás döntés volt azonnal levenni a fórumról a privát levelezési rendszert. Ennek korábban is hangot adtam, de leszarták a véleményemet, vagy nem tartották égetően fontos észrevételnek! Sajnálom ez van!
Legyetek megértőbbek, vagy használjátok egymás régebbi elérhetőségét! (nem tudok jobb tanácsot adni)
(pont zellinek írtam meg, hogy lehet kikerülni a chat ablakokat, és csak a privát üzit használni, a többivel meg ha nem tetszik ne törödjetek, ill. lépjetek túl rajta)
Különben egyetértek azok véleményével, hogy elhamarkodott és hibás döntés volt azonnal levenni a fórumról a privát levelezési rendszert. Ennek korábban is hangot adtam, de leszarták a véleményemet, vagy nem tartották égetően fontos észrevételnek! Sajnálom ez van!
Legyetek megértőbbek, vagy használjátok egymás régebbi elérhetőségét! (nem tudok jobb tanácsot adni)

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)