Köszönjük!
(Ez egy válasz kincsem5555 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 08:31
Jó reggelt!
Tegnap valahogy elkerülte a figyelmemet ez a kiírás.
Őszintén kívánom, hogy sokáig tartson az érzésetek!!!!
Őszintén kívánom, hogy sokáig tartson az érzésetek!!!!
Jó reggelt!
Őszintén kívánom, hogy sokáig tartson az érzésetek!!!! (Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 08:11
Őszintén kívánom, hogy sokáig tartson az érzésetek!!!! (Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Jó reggelt! Mi a behatolás utáni kv t választjuk! Belehabarodás megtörtént 11 éve!!!! Szép napot mindenkinek!
Csakis jóval tele hetet mindenkinek! Hajrá!
Sziasztok! Jó reggelt! Mi a behatolás utáni kv t választjuk! Belehabarodás megtörtént 11 éve!!!! Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt, vidám vasárnapot! Belehabarodás mentes kávé? Ízlés szerint
va
, vagy nélküle? alf
sa alf
ló alf
val
Ki tudom hagyni.
(Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2026. 09. 12. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig is vágytam egy saját vasalóra...
Áhh..dehogy,sosem mondanám hogy menj a tortába
Meg amúgyis,összetortáznád magad,mi meg nyalhatnánk le rólad,oszt az ebédet meg majd a "szomszéd" eszi meg,mert tele a bendő,dehogy is.. (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2026. 09. 11. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 11. péntek 14:24
Áhh..dehogy,sosem mondanám hogy menj a tortába
Meg amúgyis,összetortáznád magad,mi meg nyalhatnánk le rólad,oszt az ebédet meg majd a "szomszéd" eszi meg,mert tele a bendő,dehogy is.. (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2026. 09. 11. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam vasalót, az nem ölég?
Mit hozzak még? Szerezzek egy tortát esetleg, és ugorjak ki pucéran belőle? Szívbajt kapnátok rögtön :P
Mit hozzak még? Szerezzek egy tortát esetleg, és ugorjak ki pucéran belőle? Szívbajt kapnátok rögtön :P
Napot mindenki!
Miazhogy...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 09. 12. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Miazhogy...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 09. 12. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
egy kávézás bi pasival?
Azért a kávét bekészítettem, hátha rámozdultok
Bízhatsz bennem, ha elkezded kontyba kötni, én letolom a gatyám
Habarodás ide vagy oda
Örülök, hogy nem telt el egy év
Jól megy sorod?
2 kályha és egy kandalló a leltár, de a nyári konyhába még idén összerakok egy sparheltet is. Nincs kedved segíteni? (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2026. 09. 11. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 11. péntek 14:29
Habarodás ide vagy oda
Örülök, hogy nem telt el egy év
Jól megy sorod? 2 kályha és egy kandalló a leltár, de a nyári konyhába még idén összerakok egy sparheltet is. Nincs kedved segíteni? (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2026. 09. 11. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves öcsy, az mondjuk nem rossz ötlet, hogy a bubi frizurámat kontyba kössem, legalább kisimulnak a ráncaim
Így van, úgyis csak belém habarodnál az meg kinek jó? Na ugye, hogy senkinek
Egyébként számszerint mennyi kályhád van otthon, hogy hómoffiszban voltál?
Szép napot mindenkinek!! délutáni kv bekészítve!! Hétvége csak meg érkezett.....
Amúgy pedig nem is tartott 1 évig, hogy ne tudd meg
Kedves öcsy, az mondjuk nem rossz ötlet, hogy a bubi frizurámat kontyba kössem, legalább kisimulnak a ráncaim
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 09. 08. kedd 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 05:39
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 09. 08. kedd 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Esetleg lehetne kontyos vasalós szép popsis? Egy év mire megtudjuk
De Nokit így szeretjük, ennyire engedi és ezzel minket véd meg
A kávé bebiztosítva, a pulton
A vasaló mellett
Szép napot
A vasaló mellett
Szép napot
Hoztam vasalót, az nem ölég?
Mit hozzak még? Szerezzek egy tortát esetleg, és ugorjak ki pucéran belőle? Szívbajt kapnátok rögtön :P (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 15:11
Mit hozzak még? Szerezzek egy tortát esetleg, és ugorjak ki pucéran belőle? Szívbajt kapnátok rögtön :P (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallottam hogy jössz és vasaló van nálad.Szerinted?
Hát még jó hogy elbújtam...
Am békés öreg cirkuszi medve vagyok már,nem bosszantok senkit
Örvendek hogy betoltad a formas popsit a nappaliba és láttunk,legközelebb hozhatnál valamit
Hát még jó hogy elbújtam...
Am békés öreg cirkuszi medve vagyok már,nem bosszantok senkit
Örvendek hogy betoltad a formas popsit a nappaliba és láttunk,legközelebb hozhatnál valamit
Szép estét! Kávé az éjszakásoknak félretéve
Forró feketés kicsit vacogós jó reggelt!
Jó reggelt! Esetleg lehetne kontyos vasalós szép popsis? Egy év mire megtudjuk
A vasaló mellett
Szép napot
A vasaló mellett
Szép napot

GG-ufsz

Jennifer Dark