Hát már szedegettem össze ezt-azt...de ha 2 szót sem wáltottál wkiwel úgy elég nehéz...de remélem sikerül mosolyt csalni az arcára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 08:39

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jo reggelt!
Már csak hármat kell aludni ééééés AJÁNDÉKOZÁS!
Aki tutira nem tud itt lenni 6-án, az 1-2 nappal előtte vagy utána tegye be a nappaliba a képet.
Ki az, aki már készen van?
Ki az, aki teljesen tanácstalan?
Aki tutira nem tud itt lenni 6-án, az 1-2 nappal előtte vagy utána tegye be a nappaliba a képet.

Szép esős reggelt mindenkinek.
Az a helzet, hogy én már (ki)készen vagyok a tanácstalanságtól. Azóta szinte nem is láttam az illetőt, a régiekből meg alig tudok kiötleni valamait. Na, majd csak megoldom valahogy..
Télleg, mi a francnak nem lehet a topicon belül is úgy keresni, mint a fórumok között?
Az a helzet, hogy én már (ki)készen vagyok a tanácstalanságtól. Azóta szinte nem is láttam az illetőt, a régiekből meg alig tudok kiötleni valamait. Na, majd csak megoldom valahogy..
Télleg, mi a francnak nem lehet a topicon belül is úgy keresni, mint a fórumok között?
Az én ajándékom készen van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 08:39
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jo reggelt!

Jo reggelt!

Szép napot, kellemes hetet mindenkinek!
Jó reggelt!
De korán lefeküdtetek tennap...
...igyunk 1 kw-t..
De korán lefeküdtetek tennap...

Mind1 honnan idézett...azt kihagyom...nm baj...ugye?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó estét!
Látom, megy a móka, kacagás. Helyes!
Itthagyok Surdinak holnapra egy képet.
A szöveg: A rabod vagyok, bébi!
Látom, megy a móka, kacagás. Helyes!

Itthagyok Surdinak holnapra egy képet.
A szöveg: A rabod vagyok, bébi!

Jó éjt!
Te Gyurci, Drága Hippem a KSZ-ból idézett!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:32
Te Gyurci, Drága Hippem a KSZ-ból idézett!

Hmmm...finooom...Hipp pózai közül fölülről a harmadikat kihagyhatjuk...de a többi porszíwózost wállaljuk csak be...
...fáradtság ide w oda...

További dugással teli kéjmámoros éjszakát mindenkinek,
Gyuri nem is tudtam hogy a bika jegyében születtél
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri nem is tudtam hogy a bika jegyében születtél

Téged is kiporszíwózlak Katám...ma nagyon bika waok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:01

Törölt felhasználó (7767)

Szia

(Corinna-Arielle)

(Corinna-Arielle)
Hmmm...finooom...Hipp pózai közül fölülről a harmadikat kihagyhatjuk...de a többi porszíwózost wállaljuk csak be...
...fáradtság ide w oda...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:13

hááát... ha el vagyok fáradva, akkor hagyom magam. valahogy iiigy:

de! kipihentem sem vagyok képes arra, amit hipp az imént beszúrt.

Látom már jobb a hangulatod,ne feled sose"az élet megy tovább,az emlékek a múlté,a tervek a jövőjé"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 21:05

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép éjszakát mindenkinek! (csakhogy tudjátok mit és hogyan kell csinálni)

hááát... ha el vagyok fáradva, akkor hagyom magam. valahogy iiigy:

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:41

Szíwesen porszíwóznék nálad...
...csak azt nmtom alwás elött w után...

Ha nem dugom hétköznapp akkor gyurinak lesz friss üde és kiéhezve,én meg neked leszek felajzva
Amugy ne félsd van itt jelentkező
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:54

Amugy ne félsd van itt jelentkező

vazzz sanyi...felajánlod, hogy hétköznap charlotte-ot dugod, amikor te hétköznap nem is vagy???
ez azt jelenti, hogy charlotte-ot csak magadnak akarod? mert az azt jelenti, hogy charlotte-nak szar hétköznapjai lesznek...hétfőtől péntekig nem dughat...
ez azt jelenti, hogy charlotte-ot csak magadnak akarod? mert az azt jelenti, hogy charlotte-nak szar hétköznapjai lesznek...hétfőtől péntekig nem dughat...
Szép éjszakát mindenkinek! (csakhogy tudjátok mit és hogyan kell csinálni)

Szia

(Corinna-Arielle) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Corinna-Arielle) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
vazzz sanyi...felajánlod, hogy hétköznap charlotte-ot dugod, amikor te hétköznap nem is vagy???
soron kivül bármikor
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)