Jelen!
Jó reggelt.
Mi meg könyvtárba megyünk. Kicsit nehéz elmagyarázni a 2,5 évesnek, hogy vissza kell vinni a könyveket és nem maradhat nála, de kezdi megérteni, hogy másoknak is kell.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt.
Mi meg könyvtárba megyünk. Kicsit nehéz elmagyarázni a 2,5 évesnek, hogy vissza kell vinni a könyveket és nem maradhat nála, de kezdi megérteni, hogy másoknak is kell.

hééééé hol van a szőkém és a vörösem????????
pillécske!
ha még olvasod: priviben küld már el, h hogyan alakul az életed! remélem csupa örömteli dolgot írsz majd...
pusszzzz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 08:39

pont az a baj velem, hogy nem felejtek.
további csudás jókedveket, fiúk! indulnom kell. (hej, be messze van budapest...!)
ha még olvasod: priviben küld már el, h hogyan alakul az életed! remélem csupa örömteli dolgot írsz majd...
pusszzzz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

további csudás jókedveket, fiúk! indulnom kell. (hej, be messze van budapest...!)

bocsi, h plagizáltalak!!!
Gyuri!
ez a két töketlen azóta se wót? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri!
ez a két töketlen azóta se wót? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Húúúú...de jó kedwem lett attól, hogy nem feledtél el bennünket...hmmm
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 08:09

szép reggelt nappalilakók.
utolsó napom a fenyőünnep előtt, indulok ajándék könyveket vásározni. mindannyiotoknak sok sok sok sok puszit küldök. (nem, nem sorolok, biztos kimaradna valaki...)

utolsó napom a fenyőünnep előtt, indulok ajándék könyveket vásározni. mindannyiotoknak sok sok sok sok puszit küldök. (nem, nem sorolok, biztos kimaradna valaki...)

jóóóóó reeeegggggggeeeeeeeellllllllttttttttt nappaliiiiiii
Húúúú...de jó kedwem lett ettől a képtől...hmmm
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 08:09

Káwéé..a kw-soknak...

Jó reggelt!
Hol a kw...fönöx...hagyhattál wolna...Smucigalak
Hol a kw...fönöx...hagyhattál wolna...Smucigalak

a kávét megittam, megyek sza.ni...és zuhanyozni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 18. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 06:47

már mi sem alszunk, baszdmeg! itt ordibálsz...csoda, hogy mindenki felkelt? és a kávé?
már mi sem alszunk, baszdmeg! itt ordibálsz...csoda, hogy mindenki felkelt? és a kávé?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 18. kedd 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 06:12

Jó reggelt!
miaz, hogy én már fent vagyok, és Ti még aluszkáltok???
ez nem igazságos!
ez nem igazságos!

Jó reggelt!
ez nem igazságos!
ez nem igazságos!

Csuda klassz..csak úgy ugrál a szemem a sok wibri...izé...wibrálástól...
Amúgy szép jóó estét mindenkinek..
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy szép jóó estét mindenkinek..

nálam a hangos röhögés életszemlélet,
de ma újból kitettem magamért, mert két fenetikusan toppon lévő topic miatt alsót kellett cserélnem a képek megnézése után...
kanna és fake
de ma újból kitettem magamért, mert két fenetikusan toppon lévő topic miatt alsót kellett cserélnem a képek megnézése után...

kanna és fake

nekem a nem tudom a neved, az időrabló,az arc, és a babilon a kedvenceim... ha már Omega... a kötéltánc se rossz...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 18:55

Még bekukk ma. Valszeg utójára, de az egyik legkedvesebb Omega számomat muszáj megmutatnom. Úgyis kezd aktuális lenni
Omega - Ülök a hóban
És a másik
Omega - Udvari bolond kenyere

Omega - Ülök a hóban
És a másik
Még bekukk ma. Valszeg utójára, de az egyik legkedvesebb Omega számomat muszáj megmutatnom. Úgyis kezd aktuális lenni
Omega - Ülök a hóban
És a másik

Omega - Ülök a hóban
És a másik

Surda most mar tünes !!!!!!!!!!!!
Csödbe akarod vinni a ceget ? Mit keresel itt kesö oraban ?
Csödbe akarod vinni a ceget ? Mit keresel itt kesö oraban ?

a Vörösnek és a szőkének:
Az a vörös és szőke ÉK
Elmerengek rajtatok
Miközben gondolatban
Ízlelgetem combjaitok tövét.
SZERELEM
És közben rabul ejt
Az a vörös és szőke ÉK
Combjatok tövén
Ha szétnyílik az este
S hajnalaitok pirosló mécse hív
Vágyam szökell felétek -belétek