Surdi, ezek a csajok fenekelésre várnak

egy felesleges szócsata...
nem a tornyon van a hangsúly, te!
ha nem néznél annyi mónika show-t, látnád.
a nő által kell a csúcsra jutni. vagy a nőt csúcsra járatni...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
nem a tornyon van a hangsúly, te!
ha nem néznél annyi mónika show-t, látnád.

a nő által kell a csúcsra jutni. vagy a nőt csúcsra járatni...

A turoba... mar lejart.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 18:18

Ajjajjajjj...aszem jobb ha elmegyekek Monika showt nezni...es utanna elmondhatom,mar harmat lattam !
(a kelyfeltorony nem hasztalan....mar sokan megmasztak ill. eljutottak a csucsra )
(a kelyfeltorony nem hasztalan....mar sokan megmasztak ill. eljutottak a csucsra )

Ajjajjajjj...aszem jobb ha elmegyekek Monika showt nezni...es utanna elmondhatom,mar harmat lattam !
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

mit teszek, nem céltalan... különben hasztalan...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak most piszkalltal igazan fel avval a nyelvöltögetessel.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

hasztalan...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)

He-heee
Az örömöm csak meglenne....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 16:59

tündérbogár..., ha elejitő fogva minden tökéletes, nem fogod tudni értékelni, mert nem küzdöttél, a karod sem nyújtottad érte... csak van... a semmiből... nem egy... ezáltal kisebb örömöd leled benne...
pille ma bölcs vala.
pille ma bölcs vala.

tündérbogár..., ha elejitő fogva minden tökéletes, nem fogod tudni értékelni, mert nem küzdöttél, a karod sem nyújtottad érte... csak van... a semmiből... nem egy... ezáltal kisebb örömöd leled benne...
pille ma bölcs vala.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:35
pille ma bölcs vala.

En pucolva veszem te ! Mi azt jelentene,hogy elejitööö fogva minden tökeletes..

En pucolva veszem te ! Mi azt jelentene,hogy elejitööö fogva minden tökeletes..
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

további jó szórakozást!
holnap-holnapután nem leszek!
holnap-holnapután nem leszek!
hát szoni-drága is pucolná a diót...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

miért is
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:18

Nem tulajdonsagom irigykedni,de te vagy az egyetlen ficko,kit irigyelek..
Nem tudnal beajanlani a ceghez,hol dolgozol ?

Nem tulajdonsagom irigykedni,de te vagy az egyetlen ficko,kit irigyelek..
Nem tudnal beajanlani a ceghez,hol dolgozol ?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:12

halkabban Te
mert a doki itt hallgatózik, meg leskelődik a kulcslyukon!
a végén még lebux!
ha lebux akkor legalább a farkamra bukj!
vagy én bukjak a puncidhoz?
a végén még lebux!

vagy én bukjak a puncidhoz?
halkabban Te
a végén még lebux!
vagy én bukjak a puncidhoz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 15:05
a végén még lebux!

vagy én bukjak a puncidhoz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 18. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

majd az ágyban átalakulunk szeretökké.....

majd az ágyban átalakulunk szeretökké.....

megyek pucolom a diót hozzá!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 14:25

közben begyúrtam a hájastésztát. fiúk! böcsüljétek meg a karácsonyi hájas sütit, mit asszonyotok elibétek helyez! rettentő kemény munka, rettentő!
vasárnap megsütöttem a mézeskalácsokat is. mire beléptem a konyhába, hogy feldiszitsem, csak hűlt helyét találtam az asztalon... a fiúk mind megették.
nektek is bőséget kivánok az ünnepi asztalra.
no és előtte is. meg utánára is bőséget.
vasárnap megsütöttem a mézeskalácsokat is. mire beléptem a konyhába, hogy feldiszitsem, csak hűlt helyét találtam az asztalon... a fiúk mind megették.

Törölt felhasználó (52127)

Sziasztok...beköszöntem végre...
és mint mindig...hoztam Neketek valamit...
meg surdának föleg..mert ö kedvencei....
Mert MI Jo Barátok vagyunk...ugye?

közben begyúrtam a hájastésztát. fiúk! böcsüljétek meg a karácsonyi hájas sütit, mit asszonyotok elibétek helyez! rettentő kemény munka, rettentő!
no és előtte is. meg utánára is bőséget.

Sziasztok...beköszöntem végre...