zellinek és hippnek egy nászutas lakosztály valamellik *****-os hotelba!
Erdokerulo!
legyen szép és boldog a karácsonyod! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 14:10

Erdokerulo!
legyen szép és boldog a karácsonyod! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

No, lassan mennem kell. Lejárt az év a melóhelyen, nem tudom leszek-e még. Talán a héten.
Megvettem a fát, majd feldíszítitek.

És ajándékaim:
Mmenek egy új egér

Sarlottnak egy fényépező

PIllének egy új ruha:

Katicikának fegyver, ha visszajő:

Surdának fürdőkád:

Willynek víz a Mars-ról

Gázosnak szerszám, úgyis mindig dógozik

Joelnek egy kávézó Alaszkában

Tomnak síp a figyelem felhíváshoz

A lányoknak csoportkép a fiúkról

És egy a fúknak a lányokról

Boldog karácsonyt, és jobb újévet mindenkinek, ha nem találkoznánk. Akkor is, ha mégis csak találkozunk

És ajándékaim:
Mmenek egy új egér

Sarlottnak egy fényépező

PIllének egy új ruha:

Surdának fürdőkád:

Willynek víz a Mars-ról

Boldog karácsonyt, és jobb újévet mindenkinek, ha nem találkoznánk. Akkor is, ha mégis csak találkozunk

No, lassan mennem kell. Lejárt az év a melóhelyen, nem tudom leszek-e még. Talán a héten.

És ajándékaim:
Mmenek egy új egér

Sarlottnak egy fényépező

PIllének egy új ruha:

Surdának fürdőkád:

Willynek víz a Mars-ról

És ajándékaim:
Mmenek egy új egér

Sarlottnak egy fényépező

PIllének egy új ruha:

Surdának fürdőkád:

Willynek víz a Mars-ról

de most miért csodálkozol ezen?
úgy rácsodálkoztál erre, mint ha nem a nappali őslakosa lennél!
ezt eddig is tudtad rólam! nemde?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:39
úgy rácsodálkoztál erre, mint ha nem a nappali őslakosa lennél!

ezt eddig is tudtad rólam! nemde?

beirom a google képkeresőjébe: szelence. mit ad ki?
ime:

surdi, az ég megáldjon! hát minden út hozzád vezet???
ime:

Az enyémet is gyötörhetnéd
Mán mé ne lephetnéd?? Olyan jól mutatsz rajta. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:34

Mán mé ne lephetnéd?? Olyan jól mutatsz rajta. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

te erdokerulo, nem épp jó, ha én vagyok ráfestve... mégsem lephetem meg magam egy szelencével, amin önmagam vagyok...
egy pillés szelence másnak okozna örömet (vagy szomort). ah, be sok férfiszívet meggyötörtem... (bájosanlegyint).
jáááj! nem akarok nosztalgiázniii!
egy pillés szelence másnak okozna örömet (vagy szomort). ah, be sok férfiszívet meggyötörtem... (bájosanlegyint).

beirom a google képkeresőjébe: szelence. mit ad ki?
ime:

ime:

te erdokerulo, nem épp jó, ha én vagyok ráfestve... mégsem lephetem meg magam egy szelencével, amin önmagam vagyok...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:30

Nem rajta ülsz Teee! Rá vagy festve. És két kevenc szavam van: Édespillém, tejfölöm.
Na ezt a kettőt tényleg ritkán használom

Nem rajta ülsz Teee! Rá vagy festve. És két kevenc szavam van: Édespillém, tejfölöm.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:11

rózsaszál. kerámialapocskán egy rózsaszál. csecsebecse.
de rég használtam ezt a szót! pedig úgy szeressem.
azért inkább nem ülnék rá, még kipattana a fedele, s eltűnnék benne (vagy ő tűnne el bennem...).
van kedvenc szavatok, mit ritkán használtok? mint például a csecsebecse...

azért inkább nem ülnék rá, még kipattana a fedele, s eltűnnék benne (vagy ő tűnne el bennem...).
a kenyerem surdi. a kenyerem szívesen megosztom véletek.
a házi szilvapálinkám is. és kaptam ajándékba fügepájinkát, azt is szívesen megosztom, meg én, csak tessen kérni, kedves!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:10

de én spec arra /a szelencére/ gtam!
de mond Te mit szeretnél megosztani? hátha kiváncsiak vagyunk arra is?
de mond Te mit szeretnél megosztani? hátha kiváncsiak vagyunk arra is?

vagy kifigyelted a lotyóm mikor kérdez keveset?
most nem jut eszembe, h lenne, ha mégis majd szólok, h mi is az! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 12:37

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Naná, hogy meg. Épp neki nyomtam az orromat monitornak, mikor cupppant rajta.
A szelencét meg én hagytam ott neked ajándékba. Jól mutatsz a tetején is?

de én spec arra /a szelencére/ gtam!
de mond Te mit szeretnél megosztani? hátha kiváncsiak vagyunk arra is? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 13:08
de mond Te mit szeretnél megosztani? hátha kiváncsiak vagyunk arra is? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

hát persze, hogy kell! a hapsi nem tudta elmesélni a szelence történetét, de majd én kreálok néki újat.
nehézkes-nehézkes... ma biztos nincs szelence-fotó-megosztás. vagy nem a szelencét kéne megosszam?

nehézkes-nehézkes... ma biztos nincs szelence-fotó-megosztás. vagy nem a szelencét kéne megosszam?

hát persze, hogy kell! a hapsi nem tudta elmesélni a szelence történetét, de majd én kreálok néki újat.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Naná, hogy meg. Épp neki nyomtam az orromat monitornak, mikor cupppant rajta.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 12:09

hát te is megkaptad a puszimat?
a hatoson álltam, szerencsével jártam, már idehaza ülök, kávézgatok. szép napsütéses friss decemberi nap.
és még egy régiségkereskedésbe is bekukkantottam, megleptem magam egy aranyos szelencével.
a hatoson álltam, szerencsével jártam, már idehaza ülök, kávézgatok. szép napsütéses friss decemberi nap.

és még egy régiségkereskedésbe is bekukkantottam, megleptem magam egy aranyos szelencével.
giccsesen igénytelen műfenyő
és templomba is fogsz menni
-hehe ha szentestén elkezded a gyónást jövő karácsonyig befejezed egyáltalán
de ezt a polyént már lelövöldöztétek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 21:36

és templomba is fogsz menni

de ezt a polyént már lelövöldöztétek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem szerintem időm nem lesz rá
megfőzöm a vacsorát...feldíszítem giccsesen az igénytelen műfenyőmet
és templomba is fogok menni

megfőzöm a vacsorát...feldíszítem giccsesen az igénytelen műfenyőmet

nocsak-nocsak!
lehet közel leszünk egymáshoz?
akkor megcsinálhatjuk a pisiszexünket!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Meghittség és szeretet akad itt minden nap szerencsére.
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre...
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre...
Sanca!
leszek a két ünnep között is! de nem végig!
sztem 28-29én!
ja és holnap-holnapután nem lenni surdilovics! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 19:59
leszek a két ünnep között is! de nem végig!
sztem 28-29én!
ja és holnap-holnapután nem lenni surdilovics! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod surdikám lehett hogy csinálok még egy videót csak kevés az idő de remélem összehozom
Remélem a kétt ünnep között találkozunk a nappaliba
És partyba vágjuk az összes csajt

Remélem a kétt ünnep között találkozunk a nappaliba

És partyba vágjuk az összes csajt

de hisz Neked a legnagyobb szerelmed Szőrmók/us/segg! nemde
akkó mé nem őt választod 3.nak
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 15. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 15:22

akkó mé nem őt választod 3.nak

Nekem itt a nappaliban mindannyian bejöttök harmadiknak....
Ja, hogy most csak a csajokat kérdezted?
Akkor bocs!

Ja, hogy most csak a csajokat kérdezted?

Akkor bocs!

Akkor jawítom...még hüllébbreeeee...
...így jóóó?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

köll az Neked?
legalább a fotóját oszd meg velünk! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 12:09
legalább a fotóját oszd meg velünk! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

hát te is megkaptad a puszimat?

Te is éhen maradhatsz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 18. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 12:08

karácsony...kellemes,meghitt
ajándék...izgalom
fadíszités...szeretem..hüléskedés közben...
ünnepi ebéd...hüllére eszem magam
szilweszter...titkos
január1....alwás
ajándék...izgalom
fadíszités...szeretem..hüléskedés közben...
ünnepi ebéd...hüllére eszem magam
szilweszter...titkos
január1....alwás