Jó éjt nappalisok!

(a tűzre vigyázzatok, a szeretet lángja nehogy elaludjon 1 évig!!!)
elmentem aluszkálni:

(a tűzre vigyázzatok, a szeretet lángja nehogy elaludjon 1 évig!!!)
elmentem aluszkálni:

Beugrottam szép jó éjszakát kivánni,remélem mindenkinek jól telet az idei karácsony

Jééé, tök olyan mint az igazi...
(surdinak meg lúfax a seggébe
)
most jöttem meg vidékről, kellemes karácsony volt, kissé burús, de jó és tiszta levegővel...
Pestre visszaérve, mintha egy cigifűstős kocsmába léptem volna be (ilyenkor sárgán kurvára irígylem a vidéki embereket...)
ünnep: igen, eltelt (holnap meló
), főleg gyorsan,
de sokat pihiztem, aludtam és netmentesen olvastam...
kaja: legkevésbé fontos számomra (azért nem éheztem...talán még híztam is, vagy fogytam, nem is tudom, majd leellenőrzöm...lényegtelen...azért sok finomság volt a két napban...)
ajándékok: nem szeretek kapni, sokkal inkább adni, és beszélni sem szeretek róla (túl személyes)...mégis azért két ajándéknak örültem (pont a meglepetés jellege miatt...köszönöm így utólag is, de legnagyobb öröm az életben mégis a SZERETET, és azok, akik adják, ill. kapják...az minden érzelgés nélkül, sokkal többet jelent és ér számora)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 26. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 10:50

most jöttem meg vidékről, kellemes karácsony volt, kissé burús, de jó és tiszta levegővel...
Pestre visszaérve, mintha egy cigifűstős kocsmába léptem volna be (ilyenkor sárgán kurvára irígylem a vidéki embereket...)
ünnep: igen, eltelt (holnap meló

de sokat pihiztem, aludtam és netmentesen olvastam...
kaja: legkevésbé fontos számomra (azért nem éheztem...talán még híztam is, vagy fogytam, nem is tudom, majd leellenőrzöm...lényegtelen...azért sok finomság volt a két napban...)
ajándékok: nem szeretek kapni, sokkal inkább adni, és beszélni sem szeretek róla (túl személyes)...mégis azért két ajándéknak örültem (pont a meglepetés jellege miatt...köszönöm így utólag is, de legnagyobb öröm az életben mégis a SZERETET, és azok, akik adják, ill. kapják...az minden érzelgés nélkül, sokkal többet jelent és ér számora)

nálunk is kollektív 9ig ágybanmaradás volt
viszont azóta már rotyog a töltött káposztám
ezt szeretem a karácsonyban...a semmittevést, a tvzést, a nagy zabálásokat...az igénytelen műfenyőm fényeit (surdi kinyalhatja)
majd minnnyá teszek be képet róla...ha tudok

ezt szeretem a karácsonyban...a semmittevést, a tvzést, a nagy zabálásokat...az igénytelen műfenyőm fényeit (surdi kinyalhatja)

Hogy talicskazna el teged egy szörös fekete macska a Kerpeni cipesz agyaba !

Nagy butan megnyitottam " a hölgyeknek sajnos nem találtam semmi hasonlót! "
,osztan nyeltem a galuskakat !
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 22. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy butan megnyitottam " a hölgyeknek sajnos nem találtam semmi hasonlót! "
,osztan nyeltem a galuskakat !

Jó napot napalisok volt sok sok ajándék???

Mert az enyém elopták a képen látható egyedek

Mert az enyém elopták a képen látható egyedek

Kávé mellé ásitozni?jó éjszakád lehetett
Délután remélem benézel még a nappaliba
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 26. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 10:45

Délután remélem benézel még a nappaliba

Karácsonyos szép jóóó reggelt!
Áhhhhhh....de álmos wagyok w mi...
Towábbi szép napot mindenkinek...

Nálunk is hasonló a reggel.töltött káposzta
?Hát ha a konyhában is olyan vagy mint a fórumon,férfiak számára te olyan vagy mint szerencse játékosnak a lotto5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 26. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 10:50

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 26. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 10:45

[img]http://www.abload.de/img/kv6q2u.jpg[ /img]
Na szépjó éjszakát mindenkinek,és az első korán kelőknek izzlés szerint ki mit szeret

Régen nagymamám tudott ilyenekel előrukkolni,emlékszem hogy a tyúk alól milyen örömmel szedtük ki a tojást amiből gyurta a tésztát,hmhmhmhmh azok voltak az igazi izzek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 25. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
anyám aszaltszilvás-diós rétese? ilyen lett:
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 25. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát izé én valami szilvásat kostolnék szivesen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 25. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 23:02

hellllloooooo mindenkinek
feldíszítettük a tökéletes műfenyőnket
csodaszép lett...a halászlevem tuti jól sikerült
a mézes krémesem is elfogadható...mindenki örült az ajándékának

hellllloooooo mindenkinek
csodaszép lett...a halászlevem tuti jól sikerült

Tegnap este megjött hozzánk is és kaptam 2 inget,2 pulcsit,a párom 1 csizmát és 1 parfümöt,én örültem neki tetszett is és praktikus is volt az ajándék,de az igazi ajándék hogy nem tudom már hány év óta de most együtt volt a család szent este
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 25. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 15:55

Na... mindenkinek jött mar az Angyal,es a tegnap tenyleg nagy volt a forgalom...

Lassan elkene arulni,kinek mit hozott ? Elegedett volt az ajandekkal ?

Na... mindenkinek jött mar az Angyal,es a tegnap tenyleg nagy volt a forgalom...

Boldog Karácsonyt! miden kedves nappalisnak.
[img]http://www.abload.de/img/erothique1fvc.jpg[ /img]
Boldog ,békés,áldott Karácsonyt mindenkinek!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 16:33