Sztem amit Molly berakott, az épp, h nem magyaros, hanem tüpisch amcsi reggeli. Szerintem.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor a nyereg alatt/fölött puhított hús a kedvenced?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 19. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

A magyaros izeket szeretem a legjobban

én meg igy szeretek fürdeni,na jó a csajok azok szoktak melletem cserélődni,és most a behütött pezsgőt és a gyümölcs tálat nem látni

Sárlottéknál is van kisgyermek...neki még kell az..hogy fürcsizzen...
mi is a gyerköc miatt raktuk be...most meg önálloskodik,hogy egyedül akar tusolni...
de..nagyon hideg téli estéken..nagyritkán...én is beleülök....amugy tusolos vagyok...
(ja,és jol mutat a fürdöszobában,ha ez lehet szempont...
..)

mi is a gyerköc miatt raktuk be...most meg önálloskodik,hogy egyedül akar tusolni...
de..nagyon hideg téli estéken..nagyritkán...én is beleülök....amugy tusolos vagyok...

(ja,és jol mutat a fürdöszobában,ha ez lehet szempont...

nah..ideje volt már..hogy bedugd az...ööö..az orrod ide...
gyere baby......igérem....felejthetelen lesz amit érzel majd...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 16:51

gyere baby......igérem....felejthetelen lesz amit érzel majd...

Ez esetben a továbbiakban nem próbálak róla lebeszeléni
.... úgyhogy mentem királylánykához szexelni

Ez esetben a továbbiakban nem próbálak róla lebeszeléni
.... úgyhogy mentem királylánykához szexelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 16:30

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ma azt mondta nekem egy szaki, hogy mindenkit lebeszélnek a sarokkádról, mert nem lehet benne elnyújtózni, még a 150 x 150-esben sem.
Ti ezt hogy tapasztaljátok?
Én ugy...hogy hülyeség...
Elnyujtozni???.....mondd neki..jöjjön ide...enegedek egy kellemes fürdöt..és még azt is megmutatom Neki...hogy nem elnyujtozkodni...de még Sexelni is mekkorát lehet benne...Kényelmesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 16:30

Elnyujtozni???.....mondd neki..jöjjön ide...enegedek egy kellemes fürdöt..és még azt is megmutatom Neki...hogy nem elnyujtozkodni...de még Sexelni is mekkorát lehet benne...Kényelmesen...

VIP
Admin

Ma azt mondta nekem egy szaki, hogy mindenkit lebeszélnek a sarokkádról, mert nem lehet benne elnyújtózni, még a 150 x 150-esben sem.
Nálunk is ugy van..hogy a kád mellett van még egy kabin is...de ezt Sárl..azt hiszem,láttad is.....
nem is tudom...romantikusabb a kád(bár,mi nagyon keveset használjuk,buborékoztatni meg még kevesebbet)..de a kabin...nélkülözhetetlen szerintem...

nem is tudom...romantikusabb a kád(bár,mi nagyon keveset használjuk,buborékoztatni meg még kevesebbet)..de a kabin...nélkülözhetetlen szerintem...

Tökéletes szemlélet...
..ez is az is...
Ez egy tawalyi sarok kád...

Ez egy asszimetrikus(100x140)

Ez egy tegnapi beszerelés(140x140)

Ez egy tawalyi sarok kád...

Ez egy asszimetrikus(100x140)

Ez egy tegnapi beszerelés(140x140)

Hú ha ha itt tényleg ilyen vadak csak világosba sőt viszek egy elemlápát is ha valaki leoltaná a lámpát
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 19. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 10:49

legfeljebb morcigyurci vagy Katzor király ezt mondja:
bocs nemlátT-A-M, hogy Te vagy az!

Zuhanyfülke
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 11:00

VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!
Egy egyszerű kérdés mára (hátha megint sikerül egymásnak ugrasztani valakiket...
)
Sarokkád vagy normál kád?
Egy egyszerű kérdés mára (hátha megint sikerül egymásnak ugrasztani valakiket...

hééé magadelé se tarts, mert akkor meg Te vagy aki szúr ... védőpajzsnak meg ... ezek a rosszerkölcsűek úgyis a Turult szeretik!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 19. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 12:16

...Majd Téged magam elé Tartalak, mint védőpajzsot...hogy Te Kapd a szúrást...
Vagy a falnak támaszkodom közben, vagy szigorúan csak én leszek alul és lovagol rajT-A-M valamelyik nappalis Tündér...

Vagy a falnak támaszkodom közben, vagy szigorúan csak én leszek alul és lovagol rajT-A-M valamelyik nappalis Tündér...
ebben az esetben elég ha az egyik bugyborékozós!
mivel szeretem "áztatni" én inkább a pezsgőfürdőre szavazom ... pláne ha valódi pezsegővel van feltőtve! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 19. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 12:13
mivel szeretem "áztatni" én inkább a pezsgőfürdőre szavazom ... pláne ha valódi pezsegővel van feltőtve! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 19. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Helytől is függ a választás...
Ha van elegendő, akkor én is a sarokkádra voksolok...azon belűl viszont a pénztárcától függ, hogy bugyborékozzon is, vagy sem...
Molly ötlete is helyénvaló...legyen zuhanykabin is a kád mellett...
Ha van elegendő, akkor én is a sarokkádra voksolok...azon belűl viszont a pénztárcától függ, hogy bugyborékozzon is, vagy sem...

...Majd Téged magam elé Tartalak, mint védőpajzsot...hogy Te Kapd a szúrást...
Vagy a falnak támaszkodom közben, vagy szigorúan csak én leszek alul és lovagol rajT-A-M valamelyik nappalis Tündér... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 19. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 10:49

Vagy a falnak támaszkodom közben, vagy szigorúan csak én leszek alul és lovagol rajT-A-M valamelyik nappalis Tündér... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 19. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

legfeljebb morcigyurci vagy Katzor király ezt mondja:

Helytől is függ a választás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!
)

amikor neked a szerelmed akkor csak ennyira wok mérges:
de ezt is írhattam wón: hisz pénisszel Te sem rendelkezel!
csak ha adunk Neked!
de miért is olvastam masztizzont...
hmmm még a tegnapi üzleti ajánlatomra mindég nem válaszoltál! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 11:28

de miért is olvastam masztizzont...
hmmm még a tegnapi üzleti ajánlatomra mindég nem válaszoltál! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

...az Én "szerelmem" is..Ö....
....de nem értem..miért vagy olyan vörös..mikor mutogatsz....
Sárl....szintén sarokkád...fuvokás is lehet,ha szeretitek,hogy közben masszirozzon is...

Sárl....szintén sarokkád...fuvokás is lehet,ha szeretitek,hogy közben masszirozzon is...

...az Én "szerelmem" is..Ö....
....de nem értem..miért vagy olyan vörös..mikor mutogatsz....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 19. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 09:29

hé Bangyi!
ha az összefoglaló 4 perces lett wóna már 1 perc unalmat is belevágnak!
ennek a pénisszel nem rendelkezőnek meg úgyis unalmas lesz mert a Sumák a szerelme!!!
ha az összefoglaló 4 perces lett wóna már 1 perc unalmat is belevágnak!
ennek a pénisszel nem rendelkezőnek meg úgyis unalmas lesz mert a Sumák a szerelme!!!

amelyikben szeretkezni szeretnél velem!
pontosítsunk: amelyikben a nappalis tünemények szeretkeznének velem!
de azért bonyolítsd tovább a kérdésed:
fúvókás vagy fúvóka nélküli? ha fúvókás akkor hány fúvókás?
egyébként meg fúvókás sarok kád! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
pontosítsunk: amelyikben a nappalis tünemények szeretkeznének velem!
de azért bonyolítsd tovább a kérdésed:
fúvókás vagy fúvóka nélküli? ha fúvókás akkor hány fúvókás?
egyébként meg fúvókás sarok kád! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek!
)