Kárpótlásul a gyenge ebédért, én is hoztam egy kis finomságot:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 06. péntek 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

egy kis finomságot:

ki kér?
ki kér?
én hozok hozzá egy kis zöldséget:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 12:24

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Tegnap leszóltátok a kaját, ezért ma csak vajaskenyeret kaptok. Ha Tom erre járna ne mutassátok meg neki, mert ebben is talál kifogásolnivalót.

az a baj, h Te oljan vagy, mint a verekedős Móriczka:
-de Móriczka mielőtt odacsapnál számolj 10ig
-Szilva ovónéni 10! már üthetek
tudod mindig mondom ne olvass a soraim között, mert nincs mit! most arra kérlek, h olvass! mert most nagyon is van mit!!! és arra kérlek a későbbiekben csak akkor olvass a sorok között ha kérlek is rá! mert a félreértéseink zöme abból adódott!!! férfiként oly nehéz elképzelned, h amit mondok az azért van mert arra is gondolok? miért a mögöttes tartalmat kell keresni
amikor egy poénom nem sikerül... vagy sért akkor szólj... de ne úgy, h 10nél azonnal pofánvágsz!
odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval... hüleeeeeee! ez kurva jó!!!

ezen akkorát röhögtem, mint a gyurci poénjain szoktam!!!
és innentől kezdve ezzel kapcsolatban akarsz még valamit beszélni kérlek a helyén tegyük! ne offoljuk mindketten ezzel a nappalit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 06. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 11:28
-de Móriczka mielőtt odacsapnál számolj 10ig
-Szilva ovónéni 10! már üthetek

tudod mindig mondom ne olvass a soraim között, mert nincs mit! most arra kérlek, h olvass! mert most nagyon is van mit!!! és arra kérlek a későbbiekben csak akkor olvass a sorok között ha kérlek is rá! mert a félreértéseink zöme abból adódott!!! férfiként oly nehéz elképzelned, h amit mondok az azért van mert arra is gondolok? miért a mögöttes tartalmat kell keresni

odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval... hüleeeeeee! ez kurva jó!!!

ezen akkorát röhögtem, mint a gyurci poénjain szoktam!!!
és innentől kezdve ezzel kapcsolatban akarsz még valamit beszélni kérlek a helyén tegyük! ne offoljuk mindketten ezzel a nappalit! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 06. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Beveheted!
Komolyan mondom, néha téleg úgy viselkedsz, mint egy átizzad pólós jegyellenőr, és nem úgy, mint egy tanult ember.
Basszus, surdi, olykor neked is elébb kéne gondolkodnod... Nem volnál rossz ember, csak az a nagy szád...
Nem akarom dicsőíteni tomot, de engem ő tanított meg arra, hogy nem szhabad dühből, haragból vagy első "zsigerből" lereagálni mindent, mert az nem szül jó vért...
Sokat köszönhetek az én "asszonykámnak" is, aki szintén sokszor terelte az én heves indulataimat megfelelő mederbe.
Na mindegy, nem osztom itt tovább az észt, mert arra megint "harapsz"...
Maradjunk annyiban, hogy igazd van, már minden sarkot végigtérdepeltem, de neked meg odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval...
(Ne örülj, ezzel még nincs minden megbocsátva!
)

Komolyan mondom, néha téleg úgy viselkedsz, mint egy átizzad pólós jegyellenőr, és nem úgy, mint egy tanult ember.
Basszus, surdi, olykor neked is elébb kéne gondolkodnod... Nem volnál rossz ember, csak az a nagy szád...
Nem akarom dicsőíteni tomot, de engem ő tanított meg arra, hogy nem szhabad dühből, haragból vagy első "zsigerből" lereagálni mindent, mert az nem szül jó vért...
Sokat köszönhetek az én "asszonykámnak" is, aki szintén sokszor terelte az én heves indulataimat megfelelő mederbe.

Maradjunk annyiban, hogy igazd van, már minden sarkot végigtérdepeltem, de neked meg odahaza minden sarokban egy kapaszkodó-oszlop van, rajta egy jegy-lyukasztóval...

Tegnap leszóltátok a kaját, ezért ma csak vajaskenyeret kaptok. Ha Tom erre járna ne mutassátok meg neki, mert ebben is talál kifogásolnivalót.

Beveheted!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:25

Doki!
átolvasva a nappalit:
revidiálnom kell az álláspontom!
elég durván szóltam vissza... az arányokat eltévesztettem!
sorry!
ettől függetlenül remélem, h otthon végig térgyelted má az összes sarkot
átolvasva a nappalit:
revidiálnom kell az álláspontom!
elég durván szóltam vissza... az arányokat eltévesztettem!
sorry!
ettől függetlenül remélem, h otthon végig térgyelted má az összes sarkot

nálunk süt a nap!

azért jó reggelt nappali!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 07:42

azért jó reggelt nappali!!!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jóreggelt nappalisok, ezen az esős reggelen!

Jóreggelt nappalisok, ezen az esős reggelen!

Nagyon helyes, sokkal rendesebb állat. :P
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus te is jókor szólsz én meg kutyát vettem
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 18:35

csak majdnem olyan ügyes mit én!
habár a recés nyelvével csodákra képes egy macsek!

csak majdnem olyan ügyes mit én!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem az vele a bajom, hogy nagyon alattomos, kb. a zugrecskázó egyetlen örömének néz ki.
De mondom, alattomos. és pofátlan (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:43
De mondom, alattomos. és pofátlan (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

maradjunk annyiban: mint minden ez sem teljesen fehér vagy fekete!!!
nem nem az itt látható képekről beszélek
de mit vár az a csaj aki köldökig dekoltálva van
vagy a szoknyájára nézve a mandulája is látszik
mondjuk az itt lévő fotók egyike se ilyen... minden egyes esetben a masina kereste a látványt... és nem fordítva...
de az elcsípett fotók között sok olyan van ami ennek pont az ellenkezője...
de amit még ennél is durvábbnak tartok: mikor odaszaladnak csajokhoz és lehúzzák a blúzukat vagy a szoknyát/bugyit
na ettől már nekem is nyiladozik a bicska...

mondjuk az itt lévő fotók egyike se ilyen... minden egyes esetben a masina kereste a látványt... és nem fordítva...
de amit még ennél is durvábbnak tartok: mikor odaszaladnak csajokhoz és lehúzzák a blúzukat vagy a szoknyát/bugyit
hé fiúkák...szavaztatok már a vizespóló verseny képeire?
hétvégén edzzetek a vizesnacis versenyre...keressetek seggformáló gyakorlatokat, és csináljátok
hétvégén edzzetek a vizesnacis versenyre...keressetek seggformáló gyakorlatokat, és csináljátok

Őőőőőrrrrrrűűűűűűűűttttttttttt!!!
gyurci!
nemondmá ha eccer valami csoda folytán együtt nyaralnánk nem a csajok cicijét és seggét néznénk...
meg szólnánk a másiknak ha véletlenül az nem veszi észre!
a zasszonyaink tuttira tiltanának egymástóóóóóóóóó
no lépek!
csákó
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

gyurci!
nemondmá ha eccer valami csoda folytán együtt nyaralnánk nem a csajok cicijét és seggét néznénk...
meg szólnánk a másiknak ha véletlenül az nem veszi észre!
a zasszonyaink tuttira tiltanának egymástóóóóóóóóó
no lépek!
csákó

utána mááá megölhetel...inkább Te mint a zasszony....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:32

ha a morcigyurcit választod akkor először öngyilkos leszek
majd megöllek mindkettőtöket!

mert eszedbe jutnak a fijjatal éweid...mikor Teee ewwel szórakoztál...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:43

na ettől már nekem is nyiladozik a bicska... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:11

na ettől már nekem is nyiladozik a bicska... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hánemtom...
én felnyomnám az orrába a telefonját, majd addig verném a járdaszélhez a fejét, míg össze nem törik benne a telefon...
mert alja kis szar pondró az ilyen, akinek ez a szórakozása...
de minimum jól összekaristolnám az optikáját a kütyüjének.
én felnyomnám az orrába a telefonját, majd addig verném a járdaszélhez a fejét, míg össze nem törik benne a telefon...
mert alja kis szar pondró az ilyen, akinek ez a szórakozása...
de minimum jól összekaristolnám az optikáját a kütyüjének.
ha a morcigyurcit választod akkor először öngyilkos leszek
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 14:30
ezért a hszd-ért kapsz egy fotot...megnézheted...a Gyuri hogy nyal ki...
(amugy...
)

Törölt felhasználó (52127)

ezért a hszd-ért kapsz egy fotot...megnézheted...a Gyuri hogy nyal ki...

(amugy...

ááááá
elküldtem magamnak mélbe
de valahol a csendes óceán alatt eltévedt!
elküldtem magamnak mélbe
de valahol a csendes óceán alatt eltévedt!