Szép napot, és napfényes hetet a nappalinak!

Jo reggelt Nappali...
Sárl..a kérdésedre...Nekem pl van olyan barátnöm,akivel mindent megbeszélek...söööt...sajnos már nem nagyon...de még olyan "barátom" is volt...akivel mindent megtudtunk beszélni.....
Legyen mindenkinek szép ez a hét(is)....

Sárl..a kérdésedre...Nekem pl van olyan barátnöm,akivel mindent megbeszélek...söööt...sajnos már nem nagyon...de még olyan "barátom" is volt...akivel mindent megtudtunk beszélni.....

Legyen mindenkinek szép ez a hét(is)....

Jó reggelt nappalisok, Boldog hetet

Áztató eső. Rettegek már a gondolattól is.
A környékünk csak addig volt aszályos körzet, amíg ki nem derült a házunkról, hogy beázik. Azóta folyamatosan esik az eső.
Kurva Murphy! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 08. vasárnap 12:17
A környékünk csak addig volt aszályos körzet, amíg ki nem derült a házunkról, hogy beázik. Azóta folyamatosan esik az eső.
Kurva Murphy! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg remélem egy jó áztató eső lesz,most ültettem el bokrokat
És igy már nem lehet belátni ősszel ha minden igaz,és kint a kertbe

Én meg remélem egy jó áztató eső lesz,most ültettem el bokrokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 08. vasárnap 07:29

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jóreggelt és szép napot mindenkinek! Reméljük ma nem fog esni az eső, mert Medárd van.

Nya jo napot nappali
Sárl az igazat meg valva nekem nincs olyan barátom ki mindent tudna rolam:-(
De nem is hiányolom van haverom sok de igazi barátom egyse
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 06. péntek 15:26

De nem is hiányolom van haverom sok de igazi barátom egyse

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A látszat ellenére minden nap benézek ám ide. Jogos a kérdés, hogy miért nem írok akkor. Hát mert kb. ugyanazt a témát tudnám sokféleképpen előadni, ugyanis a házfelújítás végtelen spirálja ejtett foglyul.
Azért valamelyik nap eszembe jutott egy érdekes kérdés Jakupcsek műsoráról. Tudjátok, a hazugságvizsgálós.
Volt egy csaj, akinek a testvére ott tudta meg, hogy a lány prostiként dolgozott egy ideig. A srác sejtette, hogy mi van, de nem kérdezett rá. Itt viszont tisztázódott.
Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy ilyenkor azért gondolkodóba esik az ember.
Pl.
Nektek van olyan ember a környezetetekben, aki mindent tud rólatok? Pl. bizalmas barát, akinek mindenről beszámoltok?
Kellemes hétvégét!
Pusssz
Azért valamelyik nap eszembe jutott egy érdekes kérdés Jakupcsek műsoráról. Tudjátok, a hazugságvizsgálós.
Volt egy csaj, akinek a testvére ott tudta meg, hogy a lány prostiként dolgozott egy ideig. A srác sejtette, hogy mi van, de nem kérdezett rá. Itt viszont tisztázódott.
Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy ilyenkor azért gondolkodóba esik az ember.
Pl.
Nektek van olyan ember a környezetetekben, aki mindent tud rólatok? Pl. bizalmas barát, akinek mindenről beszámoltok?
Kellemes hétvégét!
Pusssz
Jóreggelt és szép napot mindenkinek! Reméljük ma nem fog esni az eső, mert Medárd van.

Remélem a fecskendőjüket is sikerült alaposan megvizsgálnod!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 07. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 20:55

Nem akartam nagyon fájdítani a szívedet, édesem, de a múlt héten volt alkalmam közelről megtapasztalni pár tűzoltó kisugárzását
ami pedig a munkásaidat illeti...honnan tudod, hogy feszes a fenekük? szűk nadrágban járnak?
mikorra is mondtad, hogy nézzem meg az új házadat?

ami pedig a munkásaidat illeti...honnan tudod, hogy feszes a fenekük? szűk nadrágban járnak?
Azért mert Charl okos! És nem csak a majdani szép házát akarja élvezni, hanem az odavezető utat is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 06. 07. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 19:23
....nah...ezen behúgy...izééééé....bazira jóóó....
Elképzeltem,ahogy Charl wálogatja a melósokat....basszus...tetkó...hmmm...maga mennyiért dolgozik???...300000....nm baj...egy hétig nézegethetem...

Elképzeltem,ahogy Charl wálogatja a melósokat....basszus...tetkó...hmmm...maga mennyiért dolgozik???...300000....nm baj...egy hétig nézegethetem...

Azért a kőműves fiúk kemény khöm fizikai munkát végeznek
pláne nálam hihihi
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 18:19

Neked chippandelesek renoválják a házat ??!!
Én szakipart leginkább sörhassal szoktam látni...
Küldtem emilt ! Feltéve, ha aktuális még, az általam ismert emil cim !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 07. szombat 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 20:55

Nem akartam nagyon fájdítani a szívedet, édesem, de a múlt héten volt alkalmam közelről megtapasztalni pár tűzoltó kisugárzását

mikorra is mondtad, hogy nézzem meg az új házadat? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 18:08

mikorra is mondtad, hogy nézzem meg az új házadat? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Régen az ennyire nagy bicepszre azt hittem, hogy nem tetszik nekem. De mégis tetszik
Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.
Keskeny csípő, kockás has, formás comb, feszes fenék, gyönyörű barna bőr.
Adjámá a nyugtatódból nekem is!
Kár, hogy nem tűzoltók. Akkor végképp készen lennék. Bár akkor nem járnának sokat trikóban...

Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.
Kár, hogy nem tűzoltók. Akkor végképp készen lennék. Bár akkor nem járnának sokat trikóban...

Na akkor csak sikerült!
(Ez egy válasz josi25 üzenetére (2008. 06. 07. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én szakipart leginkább sörhassal szoktam látni... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 18:08
Én szakipart leginkább sörhassal szoktam látni... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Régen az ennyire nagy bicepszre azt hittem, hogy nem tetszik nekem. De mégis tetszik
Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.

Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.

Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 07. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Tetováltak ráadásul.
Mindig trikóban járnak.

oké...benyugtatóztam magamat...részletezd
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 07. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 12:30
Admin

Nem akartam nagyon fájdítani a szívedet, édesem, de a csapatban van három olyan de olyan de olyan jó testű pasi, hogy

Nem akartam nagyon fájdítani a szívedet, édesem, de a csapatban van három olyan de olyan de olyan jó testű pasi, hogy
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 07. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 08:23

"mert kb. ugyanazt a témát tudnám sokféleképpen előadni"
hát engem sokféleképpen is érdekelne a felvonuló munkásbrigád testi felépítése, vonzereje, szexuális kisugárzása
hát engem sokféleképpen is érdekelne a felvonuló munkásbrigád testi felépítése, vonzereje, szexuális kisugárzása