Ilyen néven nem is találod meg, de ha beírod a googleba, hogy az aranyoskedvesszöszijóindulatúcharlotte akkor rögtön kidobja, hogy ma van a névnapja.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 13. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 20:56

hilfe!hilfe!hilfe! már a létező összes naptárat átnéztem, de sehol nem látom a Ribanc nevet beírva...most akkor tényleg névnapja van lotyónak??

hilfe!hilfe!hilfe! már a létező összes naptárat átnéztem, de sehol nem látom a Ribanc nevet beírva...most akkor tényleg névnapja van lotyónak??

Köszönöm köszönöm köszönöm
:,-)
Komolyan meghatódtam. Édesek vagytok.
:,-)
Komolyan meghatódtam. Édesek vagytok.
Sok virágot kaptál, én már nem hozok
Kivánok Sarl-nak BOLDOG NÉVNAPOT
Kivánok Sarl-nak BOLDOG NÉVNAPOT

Sárlott..Boldog Névnapot szöszike...

Kedves Charlotte Isten éltessen, és névnapodon gratulálok!

Kedves asszonkám! Lotyóm!
Az isten éltessen névnapodon:
.jpg)

Surdi
Az isten éltessen névnapodon:
.jpg)

Surdi
Szép napot mindenkinek!

Jó étvágyat hozzá!

Szervusztok! én pedig hoztam kávét, legyen szép a napotok, és a fekete macskát kerüljétek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 13. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 07:24

Jóóóóó reggelt Nappali
Ma péntek 13 van, legyen ez a szerencse napotok

Jóóóóó reggelt Nappali

Szánin írta valaki, hogy volt szerencséje egy olan családhoz ahol a nagyobbik lánynak háromszög volt a jele.
A kisebbik lány ugye az ő levetett, kinőtt óvodás cuccait kapta meg, neki ház volt jele.
Logikai játék; miért akarták így? (mert hogy ez előre eltervezett volt
)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 17:49
A kisebbik lány ugye az ő levetett, kinőtt óvodás cuccait kapta meg, neki ház volt jele.
Logikai játék; miért akarták így? (mert hogy ez előre eltervezett volt

Annó bekellett himezni a lányaimnak az ovódai párnába a jelüket.Mindig rábeszéltem őket válasszanak ceruzát, gyertyát vagy sipot
Azt könnyű volt belehimezni a huzatba.
Hát anya az ilyen ??

Hát anya az ilyen ??

Köszi' a viccet doki';Mindenkinek nagyon tetszett,akinek meséltem---->tudod:"1 újszülöttnek minden vicc új"
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 11. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 11. szerda 21:47

Ilyenkor mindig bekattan egy vicc:
3 pasi meséli az előző éjszakáját:
Az első:
Gyerekek, tegnap este a csajom tejszínhabot tett a farkamra, rá egy szem epret, és azzal együtt szopott le, valami csodás érzés volt.
A második:
Az enyém is tett rá teszínhabot, meg epret is, de egy kis koktélcseresznyét is, és egy kis színes szórócukorral is megszórta. Gyönyörű volt, és azzal együtt úgy leszopott, hogy az volt életem legjobb szopási élménye.
A harmadik:
ÁÁÁ, ez mind semmi... Az enyém is tett rá teszínhabot, epret, koktélcsresznyét, színes cukrot, megszórta csokival, tett rá fagyit, egy kis kandírozott gyümölcsöt, olyan gyönyörű volt, hogy nem is hagytam, hogy hozzányúljon, leszoptam saját magam!
3 pasi meséli az előző éjszakáját:
Az első:
Gyerekek, tegnap este a csajom tejszínhabot tett a farkamra, rá egy szem epret, és azzal együtt szopott le, valami csodás érzés volt.
A második:
Az enyém is tett rá teszínhabot, meg epret is, de egy kis koktélcseresznyét is, és egy kis színes szórócukorral is megszórta. Gyönyörű volt, és azzal együtt úgy leszopott, hogy az volt életem legjobb szopási élménye.
A harmadik:
ÁÁÁ, ez mind semmi... Az enyém is tett rá teszínhabot, epret, koktélcsresznyét, színes cukrot, megszórta csokival, tett rá fagyit, egy kis kandírozott gyümölcsöt, olyan gyönyörű volt, hogy nem is hagytam, hogy hozzányúljon, leszoptam saját magam!

akkor ezt sem a feministák találták ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 21:08

Törölt felhasználó (21812)
Admin

A tárcsa? Hát édesem, téged mire emlékeztet? Nyél + fent egy gömböcske...

A tárcsa? Hát édesem, téged mire emlékeztet? Nyél + fent egy gömböcske...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 20:55

engem jobban érdekelne, hogy óvónéni hogyan rajzolta rá a műveid sarkára ezt a fantasztikus jelet...amit én sose értettem, hogy milyen jel a "tárcsa"...kinek jutott eszébe a tárcsa jel kitalálása?

engem jobban érdekelne, hogy óvónéni hogyan rajzolta rá a műveid sarkára ezt a fantasztikus jelet...amit én sose értettem, hogy milyen jel a "tárcsa"...kinek jutott eszébe a tárcsa jel kitalálása?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:41

Röhögni fogtok...
Annakidején én valami "neveljük az életre a gyerekeket" oviba jártam.
Tudjátok mi volt az én jelem???
Minden normális oviban labda, szék, pillangó, virág és ilyenek a jelek. Nálunk közlekedési jelzőtáblák voltak...
De nehogy valaki valami egyszerű "Behajtani tilos", vagy "Főútvonal" táblára gondoljon... ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Az én jelem a "Sorompó nélküli vasúti átjáró" volt.

Na ezt hímezzétek!!
Anyukám szegény káromkodott, mint a kocsis!
Minden normális oviban labda, szék, pillangó, virág és ilyenek a jelek. Nálunk közlekedési jelzőtáblák voltak...

De nehogy valaki valami egyszerű "Behajtani tilos", vagy "Főútvonal" táblára gondoljon... ÁÁÁÁÁÁ dehogy. Az én jelem a "Sorompó nélküli vasúti átjáró" volt.

Na ezt hímezzétek!!

Ezen beszartam a röhögéstől
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:41

Röhögni fogtok...

Na ezt hímezzétek!!

Na ezt hímezzétek!!

Nem... ezt még nem... De azt igen:
"Ha megdobnak kővel, dobd vissza pénteki sütésű kenyérrel... Mert az a keményebb!".
Mint Bacsó Péter Tanú-jában:
"
-Mi ez??
-Ez? Ez narancs...
-De hát ez sárga is.. savanyú is...
- Így van. Kicsi is, sárga is, savanyú is.. DE A MIÉNK!!!"...
Hát akinek kicsi sárga svanyú narancs köll...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:58
"Ha megdobnak kővel, dobd vissza pénteki sütésű kenyérrel... Mert az a keményebb!".

Mint Bacsó Péter Tanú-jában:
"
-Mi ez??
-Ez? Ez narancs...
-De hát ez sárga is.. savanyú is...
- Így van. Kicsi is, sárga is, savanyú is.. DE A MIÉNK!!!"...

Hát akinek kicsi sárga svanyú narancs köll...

Törölt felhasználó (52127)

...ha megdobnak "szegfüvel"..dobd vissza "NARANCCSal"..ezt hallottad mááár?

...ha megdobnak "szegfüvel"..dobd vissza "NARANCCSal"..ezt hallottad mááár?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 19:55

Na várj csak! Egyszer majd becsönget Hozzád a virágküldő szolgálat, 100 szál PIROS SZEGFŰVEL!!!!