Köszönöm, Drága!
Később is ugyanolyan jól esik, mint pont időben
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 14. szombat 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 03:16

Kedves sárlott!
Engedd meg, hogy ha kicsit megkésve is, de ezzel a szál virággal fejezzem ki névnapi jókívánsgomat számodra:
Engedd meg, hogy ha kicsit megkésve is, de ezzel a szál virággal fejezzem ki névnapi jókívánsgomat számodra:

a 8 napba, és a szívedbe talán még én is beleférek!
a kedvenc barátosnőmnek sok szeretettel:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 21:53
a kedvenc barátosnőmnek sok szeretettel:

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Köszönöm, Drága!

Jó reggelt ezen az esős kicsit szomorkás napon.
Ettől a kis finomságtól jó kedvetek lesz
Ettől a kis finomságtól jó kedvetek lesz

Jó reggelt-napot nappali!
Kellemes, madárfüttyös és vidám hetet kívánok mindenkinek!

Kellemes, madárfüttyös és vidám hetet kívánok mindenkinek!

Jóóóestét nappalisok!
Kitört a járvány, vagy nem fizettétek be a net díját? főnökaccony sem járt ma errefelé, egyedül Charlotte van igazoltan távol. ja és surda, aki felöklelt valamit. merre van az adminok gyöngye? további szép estét mindenkinek.

Kitört a járvány, vagy nem fizettétek be a net díját? főnökaccony sem járt ma errefelé, egyedül Charlotte van igazoltan távol. ja és surda, aki felöklelt valamit. merre van az adminok gyöngye? további szép estét mindenkinek.

Halihóóó....
Surda felöklelt wmit???
Hát azon qwára nm csodálkozom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 19:28
Surda felöklelt wmit???

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jóóóestét nappalisok!

hááááát nem tudom, ez is nehezen jött össze, remélem lesz rá még módom találkozni veled is. sajnálom nagyon, hogy nem leszel ott, de megértem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 14. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 21:48

Törölt felhasználó (21812)
Admin

*hatalmas ölelés*
(sajnos a mostani bulin nem fog összejönni valóban átadni ezt, de remélem, hogy jössz még olyan buliba is, ahol én is ott leszek)
(sajnos a mostani bulin nem fog összejönni valóban átadni ezt, de remélem, hogy jössz még olyan buliba is, ahol én is ott leszek)
szia Gyuri! surda megsérült építkezés közben és kötözésre jár, bár lehet, hogy csak táppénzcsaló...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 19:34

Halihóóó....
Surda felöklelt wmit???
Surda felöklelt wmit???

Na jó estét Everibodi.
Szép kis fogadtatás ez. Az ember ritkán benéz és akkor nincs itt senki. Hova lett a nappaliiii?
Szép kis fogadtatás ez. Az ember ritkán benéz és akkor nincs itt senki. Hova lett a nappaliiii?
Szokás szerint rossz helyre tette a fejit... És jóóól rákoppintottak...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihóóó....
Surda felöklelt wmit???
Surda felöklelt wmit???

valami kocsmapult lefejelésről hablatyolt, de szerintem simán eltalálta a sodrófa

Halihóóó....
Surda felöklelt wmit???
Surda felöklelt wmit???

Jó reggelt, szép napot és kellemes, vidám fórumozást mindenkinek!

Hát ha Tom jó reggelt, akkor én szép estét kívánok mindenkinek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 17. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 17. kedd 07:28

Jó reggelt, szép napot és kellemes, vidám fórumozást mindenkinek!

Ezt Te sem hiszöd el....
...építkezés közben...jah...pofán wágták a lapáttal..ezt el tudom hinni...
...oszt most kötözik a dagadt orrát...
Mikóóó tanulja máá mög,hogy ne jártassa állandójahn...azt a fenekenagy pofáját...
...a marha!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 19:41

Mikóóó tanulja máá mög,hogy ne jártassa állandójahn...azt a fenekenagy pofáját...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

szia Gyuri! surda megsérült építkezés közben és kötözésre jár, bár lehet, hogy csak táppénzcsaló...

Gyerekek! Nem szép dolog úgy valakit kitárgyalni, hogy nincs itt és nem tudja magát megvédeni...

Megint szakad ez a qrva eső, az előbb nagy dörgések, villámlások voltak ki is kellett kapcsolnom. Nézem a met.hu-n a nagyfaluban is esik. Ha ilyen lesz a nyár, akkor annyi.
Szép estét mindenkinek.
Szép estét mindenkinek.
Jó éjszakát! Szép álmokat!

Jó reggelt nappali!

Reggelt!
Úgyis wisszaolwas...mert olyan lelkes...
...oszt utána majd megbeszíljük wele...
Nyah ittene úgy szakad mán wagy egy órája mintha muszáj lenne neki...
Szebb nyarat...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 17. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 17. kedd 19:30
Úgyis wisszaolwas...mert olyan lelkes...

Nyah ittene úgy szakad mán wagy egy órája mintha muszáj lenne neki...

Szebb nyarat...

Gyerekek! Nem szép dolog úgy valakit kitárgyalni, hogy nincs itt és nem tudja magát megvédeni...