Már kétségbe vagyok esve,hogy csak én erőlködök itt. Most se kaja se kávé de hoztam azért valamit
Lányoknak

Fiuknak

Lányoknak

Fiuknak

Jóóóóóóóóóó reggelt Nappali
Már rájöttem miért nem irtok, a tegnapi reggeli is megmaradt. Gondolom itt vagytok

Már rájöttem miért nem irtok, a tegnapi reggeli is megmaradt. Gondolom itt vagytok

Én most jöttem haza ilyen vizsga utáni közös nyaralózásból...
sziasztok. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 19. csütörtök 19:18
sziasztok. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Lassan lemegy a nap, a nappaliban egész nap nagy csend. Nem akarom elhinni, hogy ez a szoba a kihalásra van ítélve.
Cáfoljatok meg, és legyen szép estétek.

Lassan lemegy a nap, a nappaliban egész nap nagy csend. Nem akarom elhinni, hogy ez a szoba a kihalásra van ítélve.

Jóóóóó reggelt nappali

mailt, az meg micsoda, már majdnem mindent elfelejtettem, aminek köze van a számítógépekhez meg a nethez
De szerencsére van amit nem felejtettem el
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:33

De szerencsére van amit nem felejtettem el

változatlan
dobj egy mailt:mme-prune@freemail.hu (ha elfelejtetted volna
)

változatlan
dobj egy mailt:mme-prune@freemail.hu (ha elfelejtetted volna
)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:31

persze jól vagyok
de majd eccer mesélek,mert el se hinnéd miminden....
Tudod hasonló, mint a shrekben a az a boldogan amíg... formula, csak nem ennyire drasztikus, de szinte minden megváltozott körülöttem
és te, ti?

Tudod hasonló, mint a shrekben a az a boldogan amíg... formula, csak nem ennyire drasztikus, de szinte minden megváltozott körülöttem

és te, ti?
persze jól vagyok
és te, ti? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:16

és te, ti? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

mert amikor megrúgta az egyik pasit, akkor a két ütés kiegyenlítette egymást...jól vagy kedves?
mert amikor megrúgta az egyik pasit, akkor a két ütés kiegyenlítette egymást...jól vagy kedves?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:14

helló drága, persze, mint mondtam van magyarázat, csak azt nem értem, hogy a kiscsajnak miért nincs hatalmas lila folt a lábfején, attól, hogy 30 méterre rugta el a stukit.
helló drága, persze, mint mondtam van magyarázat, csak azt nem értem, hogy a kiscsajnak miért nincs hatalmas lila folt a lábfején, attól, hogy 30 méterre rugta el a stukit.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:11

hello bébi
különben megnéztem újra, azért esik le később, mert magasabbra repült

hello bébi
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:09

(Ez egy válasz CPT üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenre van ésszerű magyarázat, még arra is miért bírod az okoskákat

Mindenre van ésszerű magyarázat, még arra is miért bírod az okoskákat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:00

mert mágnes volt a csillárban
birom az ilyen tudományos-okoskákat

Akor jó..ha birod.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 22:00

(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 18. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 21:57

Jaaa, persze...a kezed meg a bilibe lóg !!!
Azért az érdekes, hogy a jóval nehezebb stukker egy héttel később esik le, mint a cicifix !
Birom az ilyen tudományos-fantasztikus filmeket.

Azért az érdekes, hogy a jóval nehezebb stukker egy héttel később esik le, mint a cicifix !
Birom az ilyen tudományos-fantasztikus filmeket.
Jaaa, persze...a kezed meg a bilibe lóg !!!
Birom az ilyen tudományos-fantasztikus filmeket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 21:36

Birom az ilyen tudományos-fantasztikus filmeket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló surda! Akkor már gyógyulgatsz, ha hiányzott a GG. Remélem hamarosan újra köztünk leszel, és basztatod tovább a népet, valahogy unalmas ha nem vagy itt. Gyógyulj meg, jó kis egri bikavér oszt' siker.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 18. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 15:02

nappaliiii?????
nappaliiii nappaliiii mindent lát
szemüvegen át nézi a pinát!
még élek!
majd gyövök!
Szemi!
táppénzcsaló ám a zöreganyád!

még élek!
majd gyövök!
Szemi!

uszodába???????
minek? itt az úton lehet úsukálni! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 18. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 09:15
minek? itt az úton lehet úsukálni! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 18. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt...vagy már nappal van
itt is esik...ezért fogom a batyumat...és ellépek az uszodába...uszni..
ha..Valaki ugy érzi...hogy szívesen jönne Velem...megtalál az uszoda öltözöjében...
szép napot mindenkinek...késöbb jövök még...

itt is esik...ezért fogom a batyumat...és ellépek az uszodába...uszni..

ha..Valaki ugy érzi...hogy szívesen jönne Velem...megtalál az uszoda öltözöjében...

szép napot mindenkinek...késöbb jövök még...

nappaliiii?????
még élek!
majd gyövök!
Szemi!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 21:43

még élek!
majd gyövök!
Szemi!

Na jó estét Everibodi.
Szép kis fogadtatás ez. Az ember ritkán benéz és akkor nincs itt senki. Hova lett a nappaliiii?
Szép kis fogadtatás ez. Az ember ritkán benéz és akkor nincs itt senki. Hova lett a nappaliiii?
Szia Nappalisok
Egy kis délutáni finomság aki betévedne
Egy kis délutáni finomság aki betévedne