macskának lenni vágyás is hasznos...folyton combokhoz dörgölőzni, miközben simogatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:30
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Az állatos kérdés talán csak azért nehéz, mert ki tudja, mit szűrnek le belőle, ha mondjuk elmondom, hogy bonobó majom szeretnék lenni, mert ők élvezetből is szexelnek, nem csak fajfenntartás miatt, meg ők a konfliktusaikat nem agresszíven, hanem szexszel oldják meg.

majd ha te is ma ünnepled a névnapodat
jaj drága, meg ne sértődj ám...a tiédet most sékeltetem vele:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 12:14

jaj drága, meg ne sértődj ám...a tiédet most sékeltetem vele:

VIP
Admin

Én is kérek egy ugyanilyet!!!!
Az enyémbe a vaníliarúd helyett mást is bele lehet lógatni!

Az állatos kérdés talán csak azért nehéz, mert ki tudja, mit szűrnek le belőle, ha mondjuk elmondom, hogy bonobó majom szeretnék lenni, mert ők élvezetből is szexelnek, nem csak fajfenntartás miatt, meg ők a konfliktusaikat nem agresszíven, hanem szexszel oldják meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 10:27

Törölt felhasználó (24620)

U-u-úúú, én bevetném a szexuális kis... janem, nekem nincs is olyan... :(
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla.
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla.
és ugye rá is kattintottál a képre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 10:28

Nahát, molyirtó!
De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne?

De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne?
Válás? Milyen válás? Lemaradtam valamiről.
Egy kommunában amúgy sincs olyan szerintem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:24
Egy kommunában amúgy sincs olyan szerintem...

ésss ily napot!
egy napon itt vagyunk!
de azé elárulhatnád, h akkor most válunk vagy nem válunk!
mert akkor ideje új fehércseléd után néznem!
és végre zergezelli is jelen!
egy napon itt vagyunk!
Nem, neked tényleg nincs szexuális kised, neked szexuális nagyod van hihi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 10:27

Én is kérek egy ugyanilyet!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nahát, molyirtó!
De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 07:50
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Sokan a kérdéseimről ismernek engemet itten. És most beleakadtam egy cikkbe, ahol állásinterjúkon feltett fura kérdésekről van szó.
Idézet:
"A mai interjúkon már nem ritka, hogy képzett szakemberek ülnek az asztal másik végén az interjúztató mellett, akik a leglehetetlenebb kérdésekből is ki tudják szűrni, vajon milyen személyiséggel is rendelkezünk, milyen viselkedés várható tőlünk stresszhelyzetben, vagy egy határidős munka esetén.
Vagyis gyakorlatilag semmin se lepődjünk meg, ugyanis lehet, hogy például olyan kérdéseket tesznek fel, hogy ha választhatnánk, hogy szuperhősök legyünk, akkor milyen különleges képesség mellett döntenénk? Garantált, hogy egy ilyen kérdésre senki sincs felkészülve, de ezt ugyanolyan átgondoltan kell megválaszolni, mintha csak azt kérdeznék, hogy miért tartjuk magunkat alkalmasnak az adott munkakörre.
Az ilyen jellegű, mármint a nem kapcsolódó és megválaszolhatatlan kérdéseknek sokszor ugyanis az a célja, hogy kizökkentsék a jelentkezőt a nyugalmából, és lássák a váratlan helyzetekre adott reakcióit. Ez gyakorlatilag válasz arra a trendre, hogy a jelentkezők manapság már túlságosan is felkészültek az interjúkra, nem nagyon lehet őket "természetes viselkedés közben" látni.
A további érdekes kérdésekhez hasonlóval is találkozhat az ember egy interjú során:
- Mit gondol, hány autó fog állni a közelben levő ékszerüzletnél egy januári hétfő délelőtt 10 órakor?
- Ha az életét leírnák egy újságban, mi lenne a főcím?
- Ha valamilyen állatként élhetne, milyen állat lenne, és miért?"
Bizonyára voltatok ti is állásinterjún. Voltak igazán hülye kérdések, helyzetek? Volt, amibe beletört a bicskátok? És volt, amit meglepően jól megoldottatok?
Esetleg van közöttünk valaki, aki maga is állásinterjúztat? Milyen érdekes jelentkezőkkel találkoztatok?
Hallottatok igazán hülye sztorikat állásinterjúkról (mint pl. a Trainspottingban Spudé?)
Egy állásinterjún valamilyen módon bevetnétek a szexuális kisugárzásotokat? (csajoknak pl. a toll végének ajkak közé vétele vagy ilyesmi...)
Szép napot!
Sokan a kérdéseimről ismernek engemet itten. És most beleakadtam egy cikkbe, ahol állásinterjúkon feltett fura kérdésekről van szó.
Idézet:
"A mai interjúkon már nem ritka, hogy képzett szakemberek ülnek az asztal másik végén az interjúztató mellett, akik a leglehetetlenebb kérdésekből is ki tudják szűrni, vajon milyen személyiséggel is rendelkezünk, milyen viselkedés várható tőlünk stresszhelyzetben, vagy egy határidős munka esetén.
Vagyis gyakorlatilag semmin se lepődjünk meg, ugyanis lehet, hogy például olyan kérdéseket tesznek fel, hogy ha választhatnánk, hogy szuperhősök legyünk, akkor milyen különleges képesség mellett döntenénk? Garantált, hogy egy ilyen kérdésre senki sincs felkészülve, de ezt ugyanolyan átgondoltan kell megválaszolni, mintha csak azt kérdeznék, hogy miért tartjuk magunkat alkalmasnak az adott munkakörre.
Az ilyen jellegű, mármint a nem kapcsolódó és megválaszolhatatlan kérdéseknek sokszor ugyanis az a célja, hogy kizökkentsék a jelentkezőt a nyugalmából, és lássák a váratlan helyzetekre adott reakcióit. Ez gyakorlatilag válasz arra a trendre, hogy a jelentkezők manapság már túlságosan is felkészültek az interjúkra, nem nagyon lehet őket "természetes viselkedés közben" látni.
A további érdekes kérdésekhez hasonlóval is találkozhat az ember egy interjú során:
- Mit gondol, hány autó fog állni a közelben levő ékszerüzletnél egy januári hétfő délelőtt 10 órakor?
- Ha az életét leírnák egy újságban, mi lenne a főcím?
- Ha valamilyen állatként élhetne, milyen állat lenne, és miért?"
Bizonyára voltatok ti is állásinterjún. Voltak igazán hülye kérdések, helyzetek? Volt, amibe beletört a bicskátok? És volt, amit meglepően jól megoldottatok?
Esetleg van közöttünk valaki, aki maga is állásinterjúztat? Milyen érdekes jelentkezőkkel találkoztatok?
Hallottatok igazán hülye sztorikat állásinterjúkról (mint pl. a Trainspottingban Spudé?)
Egy állásinterjún valamilyen módon bevetnétek a szexuális kisugárzásotokat? (csajoknak pl. a toll végének ajkak közé vétele vagy ilyesmi...)

Szép napot!
Sem..a képek tényleg gyönyörüek...néha Én sem tudok "elmenni" ugy mellettük...hogy legalább ITT ne dicsérjem meg öket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:55

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Örülök, hogy tetszenek a képek, az utóbbi hetekben rengeteg képet szedtem össze ebben a témában. Sokszor magam sem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, mert egyik szebb mint a másik.

Jo napot Nappali...
Te...Gyuri...a Surdi a Királyleányka nevü borrol vagy mi a szöszröl irogat...
..igy aztán netessék itten "féltékenynek" lenni...
(mielött félreértenéd...VICCELTEM!!)
Surdikám...kicsiszíívem...Én azért sokkal joban sajnállak..hogy keveset sexelsz..mint azért...hogy beütötted a fejedet....
a szomszédbácsi szavaival élve...aki a feleségének szokta mindig ordibálni......"ejjj,de szerencsétlen vagy.."

Te...Gyuri...a Surdi a Királyleányka nevü borrol vagy mi a szöszröl irogat...

(mielött félreértenéd...VICCELTEM!!)
Surdikám...kicsiszíívem...Én azért sokkal joban sajnállak..hogy keveset sexelsz..mint azért...hogy beütötted a fejedet....

a szomszédbácsi szavaival élve...aki a feleségének szokta mindig ordibálni......"ejjj,de szerencsétlen vagy.."

Örülök, hogy tetszenek a képek, az utóbbi hetekben rengeteg képet szedtem össze ebben a témában. Sokszor magam sem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, mert egyik szebb mint a másik.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:39

nem vagyok egy nagy konyakos, de a tálalás miatt ennek is neki látok!
thx!
Te Szemi!
az igézőbe megint nagyon átjön...
kicsit királyleánykásan: "olyan érzésem van...hogy egy kicsit csak" engem akarnak a nézésükkel megigézni..
de amit a filpo betett hűűű az nagyon randa!!!!!!!
legalábbis az első 2!
thx!
Te Szemi!
kicsit királyleánykásan: "olyan érzésem van...hogy egy kicsit csak" engem akarnak a nézésükkel megigézni..
legalábbis az első 2!
nem vagyok egy nagy konyakos, de a tálalás miatt ennek is neki látok!
thx!
Te Szemi!
legalábbis az első 2! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:38
thx!
Te Szemi!
legalábbis az első 2! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szééééééép napot mindenkinek! surda itt a mai konyakod, én már túl vagyok rajta.

és Veled mizújs?
miért oly ritkán jössz ide???
a számla?
ha a "fizetve" végűről van szó az tényleg nagyon tanulságos és megható! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
miért oly ritkán jössz ide???
a számla?
ha a "fizetve" végűről van szó az tényleg nagyon tanulságos és megható! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szééééééép napot mindenkinek! surda itt a mai konyakod, én már túl vagyok rajta.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:18

áááá nem a lábaimmal botlottam meg!
csak oly rég szexeltem, h meg kellett kérdezni hogyan is csináljuk.
és ezt mondták: tegyem azt ami nekem a legkemémnyebb oda ahol a zasszony pisilni szokott.
Erre én lefejeltem a WC kagylót!
Nyúton femili: no comment... mindent elmondtál amit lehet róla!
Szemi!
a cserkót megettem a magot visszadugtam... a konyakot megittam és a gyógykúrás segített!
Köszi
csak oly rég szexeltem, h meg kellett kérdezni hogyan is csináljuk.
és ezt mondták: tegyem azt ami nekem a legkemémnyebb oda ahol a zasszony pisilni szokott.
Erre én lefejeltem a WC kagylót!

Nyúton femili: no comment... mindent elmondtál amit lehet róla!
Szemi!
a cserkót megettem a magot visszadugtam... a konyakot megittam és a gyógykúrás segített!

csőváz papa!
visszatértél
köszi a számla cimü emilt.
tanultságos.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:24
visszatértél

köszi a számla cimü emilt.
tanultságos.

ésss ily napot!
egy napon itt vagyunk!
egy napon itt vagyunk!
ésss ily napot!
egy napon itt vagyunk!
és végre zergezelli is jelen! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 24. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 24. kedd 20:17
egy napon itt vagyunk!
és végre zergezelli is jelen! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 24. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Már épp írni akartam, hogy az kizárt, hogy Te dédi legyél, de így már érthető.
Gratulálok és jó egészséget kívánok a picurnak és családjának!
Pusssz
Gratulálok és jó egészséget kívánok a picurnak és családjának!
Pusssz
wáááááóóóóóóóóóóó
télleg korán kezdted!
ily csecsemő korban dédinek lenni!
Gratula!
a pezsgőt meg az ifjú dédi és a jövevény családtagjai érdemlik meg!
egyébként is ennyi pezsgő a nappaliban akkor surdinak garantált megint a kórok háza!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 24. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 24. kedd 14:26
télleg korán kezdted!
ily csecsemő korban dédinek lenni!
Gratula!
a pezsgőt meg az ifjú dédi és a jövevény családtagjai érdemlik meg!
egyébként is ennyi pezsgő a nappaliban akkor surdinak garantált megint a kórok háza!

Jó napot nappali!!!
Látom surdi előkerült, talán erdőkerülő is megtalálja az utat a nappali felé
Ha szabad, szeretném veletek megosztani az örömöm.
Szombaton megszületett a dédunokám, Ármin
Súlya 3,90kg hossza 57cm
Aki ezután sexelni akar velem készüljön dédivel áll szemben, na jó vagy fekszik
Látom surdi előkerült, talán erdőkerülő is megtalálja az utat a nappali felé

Ha szabad, szeretném veletek megosztani az örömöm.
Szombaton megszületett a dédunokám, Ármin
Súlya 3,90kg hossza 57cm
Aki ezután sexelni akar velem készüljön dédivel áll szemben, na jó vagy fekszik