Nahát, molyirtó!
De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
De nincsenek is benne megzúzva a mentalevelek! :O és vaníliarúd van benne? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 25. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
U-u-úúú, én bevetném a szexuális kis... janem, nekem nincs is olyan... :(
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla.
A szuperhősös kérdésre nekem mondjuk kiforrott válaszom van, meg az állatosra is talán. (miért, tényleg olyan nehéz kérdés az?) A parkoló autók száma meg attól függ, hogy hány éves a kapitány... vagy hogy van-e megállni/várakozni tilos tábla.
Sem..a képek tényleg gyönyörüek...néha Én sem tudok "elmenni" ugy mellettük...hogy legalább ITT ne dicsérjem meg öket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
Örülök, hogy tetszenek a képek, az utóbbi hetekben rengeteg képet szedtem össze ebben a témában. Sokszor magam sem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, mert egyik szebb mint a másik.
Jo napot Nappali...
Te...Gyuri...a Surdi a Királyleányka nevü borrol vagy mi a szöszröl irogat...
..igy aztán netessék itten "féltékenynek" lenni...
(mielött félreértenéd...VICCELTEM!!)
Surdikám...kicsiszíívem...Én azért sokkal joban sajnállak..hogy keveset sexelsz..mint azért...hogy beütötted a fejedet....
a szomszédbácsi szavaival élve...aki a feleségének szokta mindig ordibálni......"ejjj,de szerencsétlen vagy.."
Te...Gyuri...a Surdi a Királyleányka nevü borrol vagy mi a szöszröl irogat...
..igy aztán netessék itten "féltékenynek" lenni...
(mielött félreértenéd...VICCELTEM!!)
Surdikám...kicsiszíívem...Én azért sokkal joban sajnállak..hogy keveset sexelsz..mint azért...hogy beütötted a fejedet....
a szomszédbácsi szavaival élve...aki a feleségének szokta mindig ordibálni......"ejjj,de szerencsétlen vagy.."
Örülök, hogy tetszenek a képek, az utóbbi hetekben rengeteg képet szedtem össze ebben a témában. Sokszor magam sem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, mert egyik szebb mint a másik.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:39
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok egy nagy
thx!
Te Szemi!
az igézőbe megint nagyon átjön...
kicsit királyleánykásan: "olyan érzésem van...hogy egy kicsit csak" engem akarnak a nézésükkel megigézni..
de amit a filpo betett hűűű az nagyon randa!!!!!!!
legalábbis az első 2!
ko
, de a tálalás miatt ennek is neki látok! alf
ny alf
ak alf
osthx!
Te Szemi!
kicsit királyleánykásan: "olyan érzésem van...hogy egy kicsit csak" engem akarnak a nézésükkel megigézni..
legalábbis az első 2!
nem vagyok egy nagy
thx!
Te Szemi!
legalábbis az első 2! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 25. szerda 08:38
ko
, de a tálalás miatt ennek is neki látok! alf
ny alf
ak alf
osthx!
Te Szemi!
legalábbis az első 2! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 25. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
Szééééééép napot mindenkinek! surda itt a mai
ko
700x569bu0.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg526709903" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />ko
, én már túl vagyok rajta. alf
ny alf
ak alf
od alf
ny alf
ak

GG-ufsz

zso197