Sam, Doki!
Ne bántsátok Tweeket. Igen, van ilyen. Az én uram is 21 volt, amikor először csókolózott.
Az óvodás, kisiskolás puszilkodás amúgy sem számít.
Ne bántsátok Tweeket. Igen, van ilyen. Az én uram is 21 volt, amikor először csókolózott.
Az óvodás, kisiskolás puszilkodás amúgy sem számít.
És esetleg azzal a lánnyal, akiről meséltél nemrég, nem alakul valami?
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Naneee... Ez még viccnek is baromság... Max ha 6 éves vagy, bár speciel én az általános isi elsőben már smároltam...
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

vendégem vagy egy kis whiskey-re én is azt iszom és jókat rötyögök...
de a kérdés első felét ne feledd el megválaszolni, ez kell a belépőhöz. ráadásul egy-két dolgot elárulsz magadról..
nos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:18
de a kérdés első felét ne feledd el megválaszolni, ez kell a belépőhöz. ráadásul egy-két dolgot elárulsz magadról..
nos?

Törölt felhasználó (119034)

töröm töröm az agyam hogy miben is érezné magát jól az én kis vaginám! egyértelmű hogy egy jó kemény és játékos farokban ,de hogy mit viselne?hát ezen még gondolkodom ha lehet!
a 2. kérdésre meg: ne hagyd abba és kényeztess!szeretem ha úszhatok a nedvességben és a farok ki-be járkál bennem!
na most jöhet egy kis unicum ha van olyan a bárpúltnál!
a 2. kérdésre meg: ne hagyd abba és kényeztess!szeretem ha úszhatok a nedvességben és a farok ki-be járkál bennem!

köszönök neked mindent!remélem egyszer koccintunk is!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

kérj időpontot!
de remélem azért nem csalódtál bennem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:33

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

ha te is nimfomán vagy, egy világ dől bennem össze..
vagy mégsem, és akkor én fogok menni hozzád korrepetálásra..
vagy mégsem, és akkor én fogok menni hozzád korrepetálásra..

hééééééé ne járasd velünk a bolondját, mert ezért büntetés jár.
kifejtenéd bővebben azt a 0%-ot? csak nem mondod, hogy ez igaz is?
kifejtenéd bővebben azt a 0%-ot? csak nem mondod, hogy ez igaz is?

töröm töröm az agyam hogy miben is érezné magát jól az én kis vaginám! egyértelmű hogy egy jó kemény és játékos farokban ,de hogy mit viselne?hát ezen még gondolkodom ha lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes
Kedves sajtocska, Zsuzsu, andici, Angyal!
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Ki mit iszik?

A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.

Hát eze egy izmos 0%... esélyem se volt, hogy bármit bepipáljak.

hoppppppppáááááá az elözöt eltoltam sorry potolom

irj privit és megbeszéljük de most elköszönök
(Ez egy válasz -Angyal- üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne mondjátok hogy nem törödöm veletek, hoztam fiúkat is az esti bulihoz
és mint a jó szűlőnek illik elhuzok
Mindenkinek további jó beszélgetést Jó éjt
(kép törölve: öregSam,)

és mint a jó szűlőnek illik elhuzok
Mindenkinek további jó beszélgetést Jó éjt

(kép törölve: öregSam,)
ááá én is olyan vagyok mint minden szent magam felé hajlik a kezem, úgy hogy ami nem tetszik azt nem is csinálom. De ami tetszik azt élvezem ezerrel
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:00

VIP
Admin

ne sajnáld! lényeg az, hogy amit megéltél az maradjon számodra emlékezetes. ez a sok perverz nő és férfi ne legyen a számodra etalon. de te még annyira fiatal vagy, hogy lesz rá még időd kenterbe verni az egész vircsaftot!...

hol és mikor?.... kell az a 20%-ék
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

ne sajnáld! lényeg az, hogy amit megéltél az maradjon számodra emlékezetes. ez a sok perverz nő és férfi ne legyen a számodra etalon. de te még annyira fiatal vagy, hogy lesz rá még időd kenterbe verni az egész vircsaftot!...
(Ez egy válasz -Angyal- üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:54

sajna nem én megrekedtem a 42% nál
"valahogy a véres és pisis dolgok sose vonzottak ezért sok kocka kimaradt"

Én tegnap nem szolgáltam fel,esetleg ha az öreg nem más meg nincs itt
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:56

muskotályost kérek, hűtve, a tegnapi pasika szolgálja fel... Ennyi egyenlőre
Köszi!

hát lehet idióta lessz a válaszom de ez
1.)valami érzékit és keményet
2.)még még még.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32
1.)valami érzékit és keményet
2.)még még még.....

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes

részt veszel egy ilyen buliba és rögtön 20% javul az eredmény
(Ez egy válasz -Angyal- üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:54

sajna nem én megrekedtem a 42% nál

muskotályost kérek, hűtve, a tegnapi pasika szolgálja fel... Ennyi egyenlőre
Köszi!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

És csak ketten vagyunk fiuk,már kapcsolom is le a lámpátt és kezdőthet a pajzánkodás
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:52

VIP
Admin

ez jóóóóóóóóó, pia van, csajok vannak, kapcsolja ki valaki már azt a qrva villanyt és hawaiiiii..
ma este még lesz itt pajzánkodás....
ma este még lesz itt pajzánkodás....