"de úgy tűnik nem lenne ellenére neki sem"
Hoppá, ez biztató!
No, akkor tessék szépen megszervezni a közös programot! (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:21
Hoppá, ez biztató!

No, akkor tessék szépen megszervezni a közös programot! (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig, de, ez a szomorú vagy inkább szánalmas igazság, a büntetést meg inkább a csajoktól kérném
charlotte: alakulni nem akar alakuni semmi sehogy se jön össze egy közös program, de úgy tűnik nem lenne ellenére neki sem, csak mindegyikőnk akkor dolgozik, vagy van családi programja mikor a másik ráérne...
amúgy csak, hogy legyen min szörnyülködni a srácoknak: én már jóval több vagyok mint 21, és még tényleg soha de soha semmi...
de ünnepélyesen fogadom, hogy ha lesz kivel majd nagyon igyekszem behozni a lemaradásomat!

charlotte: alakulni nem akar alakuni semmi sehogy se jön össze egy közös program, de úgy tűnik nem lenne ellenére neki sem, csak mindegyikőnk akkor dolgozik, vagy van családi programja mikor a másik ráérne...
amúgy csak, hogy legyen min szörnyülködni a srácoknak: én már jóval több vagyok mint 21, és még tényleg soha de soha semmi...
de ünnepélyesen fogadom, hogy ha lesz kivel majd nagyon igyekszem behozni a lemaradásomat!

Ááá, dehogy...egymást etetnénk vele !!!
Hogy aztán legyen mit lemozogni !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:20
Hogy aztán legyen mit lemozogni !!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Az nem jó, ha te is imádod, mert akkor veszekedni fogunk rajta
Na jó, felnőtt emberek vagyunk, majd csak megegyezünk valahogy.

Na jó, felnőtt emberek vagyunk, majd csak megegyezünk valahogy.
Kérem mindent a Sam-nek és semmit a kéznek. Ronda perverz népcsssség!
Nem tudom miért pörgött fel így a topic, de rendkívül örülök, hogy magszaporodtunk.
Tom! mi van a teszteddel? tudom már valamikor régen kitöltötted, de szeretnénk ha újra látnánk, mert tudod, vannak itt új látogatók és szeretnék ők is tudni, hogy mire számítsanak.
Na megyek és iszom a scotch-ból egy kicsit, hogy erőt gyűjtsek hozzátok.
A GG legyen hozzátok irgalmas randa perverz ninfomán, szexmániás népség! (kivétel én, mert én csak itt hallottam dolgokról és már attól is elszörnyűlködtem) ha megjön prune, vagy tom és veszi rá a fáradságot, majd megcsináltatja a plafont
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:09
Nem tudom miért pörgött fel így a topic, de rendkívül örülök, hogy magszaporodtunk.
Tom! mi van a teszteddel? tudom már valamikor régen kitöltötted, de szeretnénk ha újra látnánk, mert tudod, vannak itt új látogatók és szeretnék ők is tudni, hogy mire számítsanak.
Na megyek és iszom a scotch-ból egy kicsit, hogy erőt gyűjtsek hozzátok.
A GG legyen hozzátok irgalmas randa perverz ninfomán, szexmániás népség! (kivétel én, mert én csak itt hallottam dolgokról és már attól is elszörnyűlködtem) ha megjön prune, vagy tom és veszi rá a fáradságot, majd megcsináltatja a plafont

Törölt felhasználó (119034)

persze hogy nem szeretnélek benneteket körbemetélni!csak szeretem érezni a bőr érintését na meg a poén kedvéért volt!
marad meztelen de így is megtalálod ha akarod mert csillog a gyertyafényben az édes nedűtől!nálam a villanyoltás megvolt!
jöhet hawaii

marad meztelen de így is megtalálod ha akarod mert csillog a gyertyafényben az édes nedűtől!nálam a villanyoltás megvolt!

az gáz
aktuális vagy múltbéli dolog? Nem akarok faggatózni, a válaszadás önkéntes. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:20

aktuális vagy múltbéli dolog? Nem akarok faggatózni, a válaszadás önkéntes. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos ismerős a probléma!

nem, de az gáz ha csak az egyik akarja megoldani a problámákat!tudod az akarásnak nem mindig nyögés a vége hanem sírás!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:19

Egy párkapcsolatban minden két emberen múlik ! De szerintem ezzelnem mondtam semmi újat...
Pedig, de, ez a szomorú vagy inkább szánalmas igazság, a büntetést meg inkább a csajoktól kérném
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:18

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

hééééééé ne járasd velünk a bolondját, mert ezért büntetés jár.
kifejtenéd bővebben azt a 0%-ot? csak nem mondod, hogy ez igaz is?
kifejtenéd bővebben azt a 0%-ot? csak nem mondod, hogy ez igaz is?

Az nem jó, ha te is imádod, mert akkor veszekedni fogunk rajta
Na jó, felnőtt emberek vagyunk, majd csak megegyezünk valahogy. (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:13

Na jó, felnőtt emberek vagyunk, majd csak megegyezünk valahogy. (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszus...Te leskelődsz !!!
De komolyan...az After Eight ezer éve a kedvencem. Nekünk találkozni kell !!!!!

De komolyan...az After Eight ezer éve a kedvencem. Nekünk találkozni kell !!!!!
sajnos ismerős a probléma!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:19

VIP
Admin

Ez mekkora igazság volt!
Ez mekkora igazság volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:15

szerintem ez két emberen múlik! ha csak az egyik akarja akkor hiába minden beszélgetés és trükk!
Egy párkapcsolatban minden két emberen múlik ! De szerintem ezzelnem mondtam semmi újat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:15

szerintem ez két emberen múlik! ha csak az egyik akarja akkor hiába minden beszélgetés és trükk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:53
VIP
Admin

No, lányok, fiúk!
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?

Basszus...Te leskelődsz !!!
De komolyan...az After Eight ezer éve a kedvencem. Nekünk találkozni kell !!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:08

De komolyan...az After Eight ezer éve a kedvencem. Nekünk találkozni kell !!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Kérdés volt, de leírom, hogyan képzelem, aztán rábólintasz, vagy én bólintsak rá?
Szóval: letolt gatya, álló farok, egyik kezedben egy doboz After Eight, másik kezedben egy üveg Tokaji Sárgamuskotály. Ahhh megalkottam a számomra ideális férfi definícióját.

Szóval: letolt gatya, álló farok, egyik kezedben egy doboz After Eight, másik kezedben egy üveg Tokaji Sárgamuskotály. Ahhh megalkottam a számomra ideális férfi definícióját.

én nem sokat beszélek mostanában, hanem cselekszem...
mindenesetre, ha a zárhoz illik a kulcs, és mégsem nyílik tökéletesen az ajtó, akkor mindenféleképpen javítás szükségeltetik...vagyis jól ki kell beszélni a problémát...úgy sokkal nagyobb az esély a tökéletes és sikamlós nyitáshoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:53

mindenesetre, ha a zárhoz illik a kulcs, és mégsem nyílik tökéletesen az ajtó, akkor mindenféleképpen javítás szükségeltetik...vagyis jól ki kell beszélni a problémát...úgy sokkal nagyobb az esély a tökéletes és sikamlós nyitáshoz!

VIP
Admin

No, lányok, fiúk!
KÉRDÉSEM:
KÉRDÉSEM:

persze hogy nem szeretnélek benneteket körbemetélni!csak szeretem érezni a bőr érintését na meg a poén kedvéért volt!
jöhet hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:43

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

bexarás, ez a csaj tényleg nagy fantáziával van megáldva..
rendben de a farokbőrből készült franciabugyi az már számomra perverz....
a franciabugyi is stimmel, de nem engedem magam, gondolom az ördögöd sem körbemetélni, hogy neked bugyid legyen inkább ne legyen rajtad semmi...

a franciabugyi is stimmel, de nem engedem magam, gondolom az ördögöd sem körbemetélni, hogy neked bugyid legyen inkább ne legyen rajtad semmi...

Kérdés volt, de leírom, hogyan képzelem, aztán rábólintasz, vagy én bólintsak rá?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:02

Mi az hogy, mi az hogy ?! Nem is értem...ez lehet kérdés egyáltalán ?!
Mi az hogy, mi az hogy ?! Nem is értem...ez lehet kérdés egyáltalán ?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:58
VIP
Admin

Az attól függ, hogyan közelítesz felénk

Az attól függ, hogyan közelítesz felénk
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Megy a pörgés ezerrel ! Remélem nem robbantottam szét a bulit !!

No, lányok, fiúk!
KÉRDÉSEM:
KÉRDÉSEM:

bexarás, ez a csaj tényleg nagy fantáziával van megáldva..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:30

legjobb szeretem ha meztelen de ha már öltöztetni kell egy farokbőrből készűlt franciabugyiba