háááát, egy darabig egyedül voltam, de azért nem unatkoztam ám
,de most egy kicsit egyedül hagyom a nappalit, mennem kell dógozóbba
aztán ne legyetek rosszak, de jóóók sem, puszi mindenki
nek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 15:40

köszöntünk a nappaliban!
érezd jól magadat, és kapcsolódj be a beszélgetésbe, a játékokba!

köszöntünk a nappaliban!
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

nem kell mindenkinek mindent elhinni!
ja és kapd be!
az összes kaját amit reggelire kaptál!
legyetek jók! azaz rosszalkodjatok sokat!
2 hétig nem leszek!
jah és figyelem mezei fórumozók:
figyeljetek oda! és küzdjetek az admini önkényuralom ellen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 08:09

ja és kapd be!
az összes kaját amit reggelire kaptál!
legyetek jók! azaz rosszalkodjatok sokat!
2 hétig nem leszek!
jah és figyelem mezei fórumozók:
figyeljetek oda! és küzdjetek az admini önkényuralom ellen!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép reggelt mindenkinek!
Jesszusom, sajt a sajtocska hátán kár, hogy surda nincs a héten, ha látná én mit kaptam reggelire........
Legyen szép a napotok!
Jesszusom, sajt a sajtocska hátán kár, hogy surda nincs a héten, ha látná én mit kaptam reggelire........
Legyen szép a napotok!

Szép reggelt mindenkinek!
Legyen szép a napotok!
Legyen szép a napotok!

jó reggelt! hú mamikám látom nagyon fini reggelit hoztál,ezért én is küldök egy fini kávét!

Jó reggelt, Szép napot

Holnap reggel 7h-kor női vízilabda...ha +' az este folyamán felkukkantasz,fel tudd jegyezni a naptáradba...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 14:06

Szia Szemibááá....
....bazi sok meló....bazi kewés időm wan mostanában itt bolyongani....de majd pótolom....

maradhattál volna még egy kicsit a balcsin, azaz nem, mert így is túl pihentnek tűnsz.. most miért kell itt "ország-világ" előtt mint a monika showban (utálom azt a műsort) mindent elmondani, te is pénzt kapsz érte? szégyentelen....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:35

úgy érted, hogy akárhányszor is megdugtál a múltban, a jelenben akkor is folytatjuk?

úgy érted, hogy akárhányszor is megdugtál a múltban, a jelenben akkor is folytatjuk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 22:20

VIP
Admin

igen, hallottam róla, de ami elmúlt fátylat rá, szeretek a jelennel foglalkozni ugye érted miről rebegek?...

igen, hallottam róla, de ami elmúlt fátylat rá, szeretek a jelennel foglalkozni ugye érted miről rebegek?...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

te tudod, hogy a nappali nem ebből a 22940 hszből áll? van egy előző nappali itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:24

VIP
Admin

Volt itt haddelhadd, remélem lesz is még. Kár, hogy pár napig majd én is ki leszek vonva a forgalomból, (vagy nem is kár
) de utána majd újra besegítünk, hogy ha nappal nem is, de legalább este legyen élet. Nem kéne átnevezni a topicot pl. ilyenre: Gennyzsákszem nappalija, és esti clubja....??

Volt itt haddelhadd, remélem lesz is még. Kár, hogy pár napig majd én is ki leszek vonva a forgalomból, (vagy nem is kár
) de utána majd újra besegítünk, hogy ha nappal nem is, de legalább este legyen élet. Nem kéne átnevezni a topicot pl. ilyenre: Gennyzsákszem nappalija, és esti clubja....??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 21:12

visszaolvastam, persze
örülök, hogy benépesült a nappalink

visszaolvastam, persze
örülök, hogy benépesült a nappalink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 20:18

VIP
Admin

Jéééééééééééé! hát megjöttél? a tiszteletedre nálam minden áll......
Vissza tudtál olvasni? volt itt olyan orgia, és ebből kimaradtál..
Köszöntünk a fedélzeten!
Köszöntünk a fedélzeten!

Jéééééééééééé! hát megjöttél? a tiszteletedre nálam minden áll......
Köszöntünk a fedélzeten!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 12:49
Köszöntünk a fedélzeten!

jóóregggggggg nappali
micsoda izgalmak voltak, amíg nem voltam itt
de megérkeztem..szóval remélem mindenki felállt a tiszteletemre

Csóközön...akkor mán tuom mééé állok reggel óta...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 12:49

jóóregggggggg nappali

Szia Szemibááá....
....bazi sok meló....bazi kewés időm wan mostanában itt bolyongani....de majd pótolom....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 11:57

VIP
Admin

Helló Gyuri!
Van olimpiás topic már pár napja, ezekszerint nem is láttad?
Jó vasárnapot neked, ritkán vagy itt.
Jó vasárnapot neked, ritkán vagy itt.
jóóregggggggg nappali

Helló Gyuri!
Jó vasárnapot neked, ritkán vagy itt. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 11:35
Jó vasárnapot neked, ritkán vagy itt. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép wasárnap....pihentetős...
...wégre...és nm láttam a wízilabdázóink döntetlenét...ejnyeee...nyah..majd csak walahol sikerül elkapni...a súlyemelőket wárom nagyon...meg az ewezősőket...
Jut eszembe..wki nyisson mán egy olimpiás topicot,hogy Surdának legyen miééé őrjöngenie...ye...

Jut eszembe..wki nyisson mán egy olimpiás topicot,hogy Surdának legyen miééé őrjöngenie...ye...

háááát eléééég gicccses...
...de azzé blokkolnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 09:15

VIP
Admin

Kellemes vasárnapot és hétvégét!