ooopppsssz..bekukkantottam a zuhanyozóba
tudja valaki, hogy ez melyik lakótársunk?

ugye tudjátok, hogy a tej nagyon egészséges?

tudja valaki, hogy ez melyik lakótársunk?

ugye tudjátok, hogy a tej nagyon egészséges?

Szép napot mindenkinek!
Nem lesz ennek jó a vége, már kaja sincs a nappaliban. Tom leba.......ta Mollyit a kaja miatt Molly berágott, kaja nuku.
A konyhában meg kupi van, mosatlan edények, és a másra hsználják mint amire kellene. Kifordult egy világ ez...Na talán majd egyszer helyreáll a rend..

Nem lesz ennek jó a vége, már kaja sincs a nappaliban. Tom leba.......ta Mollyit a kaja miatt Molly berágott, kaja nuku.
A konyhában meg kupi van, mosatlan edények, és a másra hsználják mint amire kellene. Kifordult egy világ ez...Na talán majd egyszer helyreáll a rend..

vazze,
állandóan hívlak, csak nem veszd fel nekem a telefonodat!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
állandóan hívlak, csak nem veszd fel nekem a telefonodat!

Jó reggelt!
Támogatom az ötletet, hogy a kajás képeket ilyenekre cseréljük. Nekem mindkettőtől csorog a nyálam, szóval nálam ugyanaz a hatás.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 15. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 09:15
Támogatom az ötletet, hogy a kajás képeket ilyenekre cseréljük. Nekem mindkettőtől csorog a nyálam, szóval nálam ugyanaz a hatás.

azt fogja mondani a macskás, hogy a tejszínhabot lehet kanalazni
és majd megint szopnod kell nála, hogy ne tiltson
tudod mit molly?...kidolgoztam egy új stratégiát, ezentúl minden reggel egy ilyen típusú képpel fogjuk nyitni a nappalit:

egy hét múlva könyörögni fognak a pasik a kajás képekért

tudod mit molly?...kidolgoztam egy új stratégiát, ezentúl minden reggel egy ilyen típusú képpel fogjuk nyitni a nappalit:

Jó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Üdvözlet a nappalinak! Fehér ember nem felejt!!!!
Három az Egyben
Három az Egyben
Kijazamacskás lányok??? Csak nem az a fickó, aki az ágyon fekszik, és olyan jóó segge van?

No ennek a képnek macsekosunk nem hinném hogy örülne
A tejszinhabot kenje a farkára isteni onnan leszopogatni
A kávét meg igya oszt jól van
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 15. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 09:15

A tejszinhabot kenje a farkára isteni onnan leszopogatni
A kávét meg igya oszt jól van

kibírnám, nem bírnám ki...már lényegtelen....
hiszen kikerültem az érintettségi körből...pont az "érintettségem" okán
(Ez egy válasz tisza-tó üzenetére (2008. 10. 15. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
hiszen kikerültem az érintettségi körből...pont az "érintettségem" okán

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 15. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki van zárva . Én nem bírnám ki.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 20:58
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ez a hosszú élet titka???
105 éves és szűz!
Clara néni soha életében nem szexelt, mert nem volt rá ideje, és ezt nem is bánja, inkább olvasással töltötte az idejét.
Az Angliában élő 105 éves Clara Meadmore soha életében nem szexelt, ezt igen nehéz elhinni, de így igaz.
"Amikor én fiatal voltam csak úgy lehetett szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy az ember megházasodik, akkoriban nem létezett olyan, hogy valaki csak úgy lefekszik a barátjával. Én 12 éves korom óta a megélhetésemért dolgoztam és nem volt időm ilyesfajta dolgokra"- mesélte az idős hölgy.
Szinte hihetetlen, hogy valaki azért nem házasodott vagy élt nemi életet, mert nem volt rá ideje! ?Büszke vagyok arra, hogy tartom magam a 12 éves koromban kötött fogadalmamhoz, miszerint soha nem fogok megházasodni és szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokan azt kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, de akkoriban még ezek a fogalmak alig léteztek, úgyhogy a válaszom nem. Voltak plátói kapcsolataim, de soha nem éreztem azt, hogy férjhez kéne mennem. Amikor pedig már férjhez mentem volna túl öreg lettem, és nem kellettem senkinek?. Clara ahelyett, hogy egy férjről gondoskodott volna, inkább olvasott, kertészkedett, sétált és rádiót hallgatott.
105 éves és szűz!
Clara néni soha életében nem szexelt, mert nem volt rá ideje, és ezt nem is bánja, inkább olvasással töltötte az idejét.
Az Angliában élő 105 éves Clara Meadmore soha életében nem szexelt, ezt igen nehéz elhinni, de így igaz.
"Amikor én fiatal voltam csak úgy lehetett szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy az ember megházasodik, akkoriban nem létezett olyan, hogy valaki csak úgy lefekszik a barátjával. Én 12 éves korom óta a megélhetésemért dolgoztam és nem volt időm ilyesfajta dolgokra"- mesélte az idős hölgy.
Szinte hihetetlen, hogy valaki azért nem házasodott vagy élt nemi életet, mert nem volt rá ideje! ?Büszke vagyok arra, hogy tartom magam a 12 éves koromban kötött fogadalmamhoz, miszerint soha nem fogok megházasodni és szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokan azt kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, de akkoriban még ezek a fogalmak alig léteztek, úgyhogy a válaszom nem. Voltak plátói kapcsolataim, de soha nem éreztem azt, hogy férjhez kéne mennem. Amikor pedig már férjhez mentem volna túl öreg lettem, és nem kellettem senkinek?. Clara ahelyett, hogy egy férjről gondoskodott volna, inkább olvasott, kertészkedett, sétált és rádiót hallgatott.
Azéé reggel ilyet mutogatni amikor totál éhes vagyok....:P
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt, Szép napot

Ez most Jeromos, vagy Surda?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 14. kedd 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 13:40

Na de most mi a baj
Nézd meg milyen gyönyörű fehérek a fogaim! Áplom is őket rendesen /még fogkefém is van!
/! Biztosan nem büdös a lehelletem!
Útyhoty nyugodtan mekcsókolhacc!
Vagy az a baj velem, hogy nem királyfi királyfi jenó vagyok?

Nézd meg milyen gyönyörű fehérek a fogaim! Áplom is őket rendesen /még fogkefém is van!

Na de most mi a baj
/! Biztosan nem büdös a lehelletem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 11:42

Törölt felhasználó (52127)

Szép napot nappali....
Surdiiii...nem azt akarod mondani ugye,hogy ennek a békának...valamilyét is Én megcsokoljaaaam?
...amugy is...tökre hasonlit valamire...na neeeeeeem...
..(kivánj mást)

Surdiiii...nem azt akarod mondani ugye,hogy ennek a békának...valamilyét is Én megcsokoljaaaam?

Szép napot nappali....
...amugy is...tökre hasonlit valamire...na neeeeeeem...
..(kivánj mást)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 14. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 11:07

na de engem miért arattatok le

most már királylány meg kell hogy csókolj, h királyfivá válhassak!

most már királylány meg kell hogy csókolj, h királyfivá válhassak!
na de engem miért arattatok le

most már királylány meg kell hogy csókolj, h királyfivá válhassak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 15:29

most már királylány meg kell hogy csókolj, h királyfivá válhassak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

szép napot nappali....
Surdi..tudod.....Élni tudni kell....Én felém meg ezt a dolgot is komolyan veszik az emberek...és az már olyan snassz,hogy a buzát arassák...

Surdi..tudod.....Élni tudni kell....Én felém meg ezt a dolgot is komolyan veszik az emberek...és az már olyan snassz,hogy a buzát arassák...

Jó reggelt mindenkinek
Vettem az adást, ne legyen több orgazmusom ha még 1 kaja képet beteszek ide
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 21:14

Vettem az adást, ne legyen több orgazmusom ha még 1 kaja képet beteszek ide

kedves molly!
mintha már említettem volna, hogy van konyhai topicunk!
látom már ragadós az evési kényszer...
ez nappali, itt nem szoktuk halálra zabálni magunkat!
egy kis kávé, desszert, csevegés, beszélgetés, kérdések és feleletek, társalgás a topic célja...
mintha már említettem volna, hogy van konyhai topicunk!
látom már ragadós az evési kényszer...

ez nappali, itt nem szoktuk halálra zabálni magunkat!

egy kis kávé, desszert, csevegés, beszélgetés, kérdések és feleletek, társalgás a topic célja...

vacsorát kérdezte tom...majd ha azt kérdezi, hogy mit esztek egész nap, akkor felsorolom: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna: lotyó-lotyó-lotyó-lotyó
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 22:25

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És én nem szerepelek az étlapodon, ribanc?

Csorog a nyálam. Muszáj ennem!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)